Egy hónapra újraindul a LOT Budapest - New York járata

2020. október 29.

Előzetes információk szerint a járatok december 7-től január 12-ig fognak közlekedni heti 1 alkalommal!

A világjárvány és az érvényben lévő utazási korlátozások miatt a légi utazás iránti kereslet a téli időszakban is jelentősen alacsonyabb a megszokottnál. Az utazást egyre inkább korlátozó intézkedések ellenére a LOT Polish Airlines csökkentett menetrenddel és egy rövid időszakra ugyan, de újraindítja a BUDAPEST - Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (BUD) és a NEW YORK - John F. Kennedy nemzetközi repülőtér (JFK) között közlekedő járatait.

Előzetes információk szerint a járatok december 7-től január 12-ig fognak közlekedni heti 1 alkalommal, az alábbi menetrend szerint:

Honnan

 

Indulás

 

Hová

 

Érkezés

 

Első járat

 

Utolsó járat

 

JFK

 

22:50

 

BUD

 

13:25

 

2020.12.07 - hétfő

 

2021.01.11 - hétfő

 

BUD

 

16:25

 

JFK

 

20:25

 

2020.12.08 - kedd

 

2021.01.12 - kedd

 

JFK-BUD hétfőnként fog közlekedni (másnap, kedden érkezik), az első járat december 7-én indul, az utolsó járat pedig január 11-én indul. A BUD-JFK járat pedig keddenként fog közlekedni, az első járat december 8-án indul, az utolsó január 12-én.

Figyelem! – Szigorú beutazási szabályok az USA-ban

Továbbra is érvényben vannak az Egyesült Államokban és New York államban bevezetett utazási korlátozások. A nemzetközi utasok belépését jelentősen korlátozzák, ugyanis csak azon személyek és családtagjaik léphetnek az országba, akik az USA állampolgárai, vagy tartózkodási engedéllyel esetleg diplomata vízummal rendelkeznek.

Utazástervezés előtt kérjük, mindig tájékozódjon az érvényben lévő szabályokról!

Forrás: LOT Hungary, Airportal.hu

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.