Az Emirates minden dolgozója megkapja a koronavírus elleni oltást

2021. január 20.

Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.

Az oltási program menetrendje szerint először az utasokkal közvetlenül érintkező dolgozókat oltják be, köztük a pilótákat és a fedélzeti személyzet többi tagját. A A minél gyorsabb immunizáció elérése érdekében a hét minden napján, napi 12 órában, több helyszínen adják be az oltásokat, melyekhez a Pfizer-BioNTech és a kínai Sinopharm vakcinákat használják.

Az Emirates minden dolgozója megkapja a koronavírus elleni védőoltást

A vállalat az oltási programot a Dubaji Egészségügyi Hatósággal és Egészségügyi Minisztériummal közösen valósítja meg. Ezzel a lépéssel az Emirates lett az első légitársaság a világon, amely felkínálja az oltás lehetőségét alkalmazottainak. 

Forrás: airportal.hu

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.