Untitled-1

Az Emirates minden dolgozója megkapja a koronavírus elleni oltást

2021. január 20.

Az Emirates saját, tömeges oltási programja keretén belül vállalta, hogy az összes alkalmazottját ingyenesen beoltatja koronavírus elleni vakcinával.

Az oltási program menetrendje szerint először az utasokkal közvetlenül érintkező dolgozókat oltják be, köztük a pilótákat és a fedélzeti személyzet többi tagját. A A minél gyorsabb immunizáció elérése érdekében a hét minden napján, napi 12 órában, több helyszínen adják be az oltásokat, melyekhez a Pfizer-BioNTech és a kínai Sinopharm vakcinákat használják.

Az Emirates minden dolgozója megkapja a koronavírus elleni védőoltást

A vállalat az oltási programot a Dubaji Egészségügyi Hatósággal és Egészségügyi Minisztériummal közösen valósítja meg. Ezzel a lépéssel az Emirates lett az első légitársaság a világon, amely felkínálja az oltás lehetőségét alkalmazottainak. 

Forrás: airportal.hu

További híreink

Lengyelország és kedvelt úti célok kedvezményesen a LOT légitársasággal

Hírek <p>Foglaljon kedvezményesen október 27-ig a LOT Lengyel Légitársaság járataira.</p>

Foglaljon kedvezményesen október 27-ig a LOT Lengyel Légitársaság járataira.

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!