Hosszú hétvégék 2021-ben

2021. január 7.

Így alakulnak az új évben az ünnepi hosszú hétvégék!

A tervezgetésről eléggé leszoktatott minket 2020. Az év amikor semmi sem úgy alakult, ahogy azt a szerettük volna. Leginkább nem alakult sehogy, már ha van ennek egyáltalán értelme.

Talán a bezártság miatt, talán a múlt évben felgyülemlett frusztrációtól, de sokan nagy reményekkel vágtunk bele az új évbe. Mindenki nagyon várja már, hogy beinduljon az élet, hogy végre utazhassunk, akár családlátogatás, városnézés, akár egy kis (vagy éppen egy jó hosszú) kikapcsolódás is a cél.

Óvatosan ugyan, de talán elkezdhetünk gondolatban tervezgetni, hogy mikor, hová szeretnénk elutazni 2021-ben. Ehhez nem árt képben lenni az idei hosszú hétvégékkel, hiszen pár szabadnappal megtoldva remek alkalmat adhatnak 1-1 kiruccanáshoz.

Idén 6 háromnapos, és 1 négynapos ünnepi hétvége lesz. Mutatjuk melyek:

 • Újév – 2021. január 1-3. (péntek-vasárnap)

 • Az 1848-as forradalom ünnepe – 2021. március 13-15. (szombat-hétfő)

 • Nagypéntek és Húsvét – 2021. április 2-5. (péntek-hétfő)

 • Pünkösd – 2021. május 22-24. (szombat-hétfő)

 • Az államalapítás ünnepe – 2021. augusztus 20-22. (péntek-vasárnap)

 • Mindenszentek – 2021. október 30. - november 1. (szombat-hétfő)

 • Karácsony – 2020. december 24-26. (péntek-vasárnap)

Hosszú hétvégék 2021-ben - repjegy.hu

Családosok figyelem, így alakulnak a tanítási szünetek 2021-ben:

 • Tavaszi szünet – 2021. április 1-6.

 • Nyári szünet – 2021. június 16. - augusztus 31.

  A 2021/22-es tanév rendjét cikkünk megjelenésekor még nem publikálták, így az őszi és téli szünet időpontjával később jelentkezünk.

További híreink

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

Hírek <p>A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.</p>

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A SWISS is újraindítja budapesti járatait

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.</p>

A nyári menetrend kezdetétől ismét közlekedni fog Zürich és Budapest közötti útvonalán a Swiss International Air Lines - közölte az Airportal.

Visszatérnek az Air France napi járatai

Hírek <p>A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.</p>

A nyári menetrend kezdetétől újra napi rendszerességgel köti össze a Párizs Charles de Gaulle (CDG) repülőteret Budapesttel az Air France.