Untitled-1 hotel

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

2021. február 26.

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A Brussels Airlines most még nagyon kis kapacitást kínál Európán belül, az is leginkább az eddig is szinte zavartalanul működő afrikai hálózat ráhordó funkcióját látja el.

Áprilistól a helyzet gyökeresen megváltozik, fokozatosan újraindul a forgalom az európai útvonalakon.
Az elsők között Alicante, Athén, Barcelona, Bilbao, Bologna, Budapest, Catania, Faro, Gran Canaria, Heraklion, Kos, Krakkó, Lisszabon, Madrid, Malaga, Nápoly, Nizza, Oslo, Porto, Prága, Róma, Stockholm, Tel Aviv, Tenerife, Valencia, Vilnius és Varsó irányába indulnak újra a járatok márciusban és áprilisban.

Brüsszel-Budapest útvonalon március 28-tól, a 2021-es nyári menetrend első napjától közlekednek ismét a Brussels Airlines gépei hetente négy alkalommal (hétfő, csütörtök, péntek, vasárnap).

A légitársaságok folyamatosan töltik fel tervezett nyári menetrendjeiket, az újraindulások dátumát és a tervezett heti járatszámot azonban a járványhelyzet, a kereslet és az egyes országokban érvényben lévő utazási korlátozások befolyásolhatják, sajnos akár az utolsó pillanatban is előfordulhatnak járattörlések.

Forrás: Airportal.hu

További híreink

A járvány utáni legerősebb hónapot zárta a budapesti repülőtér áprilisban

Hírek <p>Kis híján 1 millió, pontosan 997 454 utas fordult meg a budapesti repülőtéren áprilisban, ami a járvány előtti szinthez képest már csak 25%-kal alacsonyabb forgalom.</p>

Kis híján 1 millió, pontosan 997 454 utas fordult meg a budapesti repülőtéren áprilisban, ami a járvány előtti szinthez képest már csak 25%-kal alacsonyabb forgalom.

Akciós árak az airBaltic-tól

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Magasabb forgalom volt tapasztalható a budapesti repülőtéren

Hírek <p><span>Beköszöntött a tavasz, ami megmutatkozik a repülőtér utasszámain is.</span></p>

Beköszöntött a tavasz, ami megmutatkozik a repülőtér utasszámain is.