Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

2021. február 26.

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A Brussels Airlines most még nagyon kis kapacitást kínál Európán belül, az is leginkább az eddig is szinte zavartalanul működő afrikai hálózat ráhordó funkcióját látja el.

Áprilistól a helyzet gyökeresen megváltozik, fokozatosan újraindul a forgalom az európai útvonalakon.
Az elsők között Alicante, Athén, Barcelona, Bilbao, Bologna, Budapest, Catania, Faro, Gran Canaria, Heraklion, Kos, Krakkó, Lisszabon, Madrid, Malaga, Nápoly, Nizza, Oslo, Porto, Prága, Róma, Stockholm, Tel Aviv, Tenerife, Valencia, Vilnius és Varsó irányába indulnak újra a járatok márciusban és áprilisban.

Brüsszel-Budapest útvonalon március 28-tól, a 2021-es nyári menetrend első napjától közlekednek ismét a Brussels Airlines gépei hetente négy alkalommal (hétfő, csütörtök, péntek, vasárnap).

A légitársaságok folyamatosan töltik fel tervezett nyári menetrendjeiket, az újraindulások dátumát és a tervezett heti járatszámot azonban a járványhelyzet, a kereslet és az egyes országokban érvényben lévő utazási korlátozások befolyásolhatják, sajnos akár az utolsó pillanatban is előfordulhatnak járattörlések.

Forrás: Airportal.hu

További híreink

Az Emirates további rugalmas utazási feltételeket jelentett be

Hírek <p>Az Emirates újabb kedvező változásokat jelentett be az utasai számára, amelyek kihatással lesznek a jegyfoglalásokra és az utasbiztosításokra egyaránt.</p>

Az Emirates újabb kedvező változásokat jelentett be az utasai számára, amelyek kihatással lesznek a jegyfoglalásokra és az utasbiztosításokra egyaránt.

Vezetőváltás a Budapest Airportnál

Hírek <p><span>Március végétől Chris Dinsdale veszi át a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatói posztját Dr. Rolf Schnitzlertől. Chris Dinsdale tapasztalt repülőtéri vezető, aki részletekbe menően ismeri a Budapest Airport működését - áll a Budapest Airport közleményében. </span></p>

Március végétől Chris Dinsdale veszi át a Budapest Airport Zrt. vezérigazgatói posztját Dr. Rolf Schnitzlertől. Chris Dinsdale tapasztalt repülőtéri vezető, aki részletekbe menően ismeri a Budapest Airport működését - áll a Budapest Airport közleményében. 

Új úti célok a Ryanair budapesti kínálatában

Hírek <p>Rodosz, Burgasz, Szófia, Zadar és Bologna, ezekbe a városokba indít nyáron közvetlen járatot Budapestről a Ryanair légitársaság - közölte az Airportal.hu.</p>

Rodosz, Burgasz, Szófia, Zadar és Bologna, ezekbe a városokba indít nyáron közvetlen járatot Budapestről a Ryanair légitársaság - közölte az Airportal.hu.