Untitled-1 hotel

Újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines

2021. február 26.

A nyári menetrendben fokozatosan újraindítja európai hálózatát a Brussels Airlines, a szabadidős úti célokra helyezve hangsúlyt 78 útvonalat kínál a légitársaság, március végétől Budapestre is közlekednek a gépei.

A Brussels Airlines most még nagyon kis kapacitást kínál Európán belül, az is leginkább az eddig is szinte zavartalanul működő afrikai hálózat ráhordó funkcióját látja el.

Áprilistól a helyzet gyökeresen megváltozik, fokozatosan újraindul a forgalom az európai útvonalakon.
Az elsők között Alicante, Athén, Barcelona, Bilbao, Bologna, Budapest, Catania, Faro, Gran Canaria, Heraklion, Kos, Krakkó, Lisszabon, Madrid, Malaga, Nápoly, Nizza, Oslo, Porto, Prága, Róma, Stockholm, Tel Aviv, Tenerife, Valencia, Vilnius és Varsó irányába indulnak újra a járatok márciusban és áprilisban.

Brüsszel-Budapest útvonalon március 28-tól, a 2021-es nyári menetrend első napjától közlekednek ismét a Brussels Airlines gépei hetente négy alkalommal (hétfő, csütörtök, péntek, vasárnap).

A légitársaságok folyamatosan töltik fel tervezett nyári menetrendjeiket, az újraindulások dátumát és a tervezett heti járatszámot azonban a járványhelyzet, a kereslet és az egyes országokban érvényben lévő utazási korlátozások befolyásolhatják, sajnos akár az utolsó pillanatban is előfordulhatnak járattörlések.

Forrás: Airportal.hu

További híreink

Szerezzen Emirates Skywards hűségpontot percenként

Hírek <p>Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. </p>

Szerezzen Skywards hűségpontokat minden percét, amit a Dubai Expo 2020-on tölt 2021. október 1 és 2022. március 31 között. 

50%-os növekedést vár a következő 5 évre a Ryanair

Hírek <p>Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.</p>

Az eddigi előrejelzéshez képest gyorsabb növekedésre számít Ryanair: öt év múlva 226 millió utast szállítanának - adták közzé az ír fapados légitársaság éves közgyűlése után.

A járvány kezdete óta augusztus volt a legjobb hónap a budapesti repülőtéren

Hírek <p>Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.</p>

Több mint 700 000 utas regisztráltak augusztusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, 30%-kal többet, mint az előző hónapban.