Untitled-1 hotel

10% kedvezmény minden szállásfoglalásra

2021. július 30.

2021. július 30. és augusztus 15. között minden, a repjegy.hu-n foglalt szállás árából 10% kedvezményt adunk utasainknak!

Önnek mi lesz a következő úti célja? Talán egy nyaralás Spanyolország mediterrán szigetein vagy Görögország napsütötte tengerpartjain? Vagy Ön inkább az őszi idő szerelmese, és egy városlátogatást tervez a történelmi Rómában vagy az örök kedvenc Prágában

Akármi is lesz az Ön választása, egy valami biztos, még pedig hogy a repjegy.hu szálláskeresőjében meg fogja találni az Ön igényeinek leginkább megfelelő szállást! Ráadásul most augusztus 15-ig 10% kedvezményt adunk minden szállásfoglalás árából, bármely úti célra, bármilyen időpontra!

Ha Ön sem akar lemaradni, akkor találja meg az Önnek leginkább tetsző szállást most 10% kedvezménnyel!

Tovább a szállásfoglaláshoz

10% kedvezmény minden szállásfoglalásra

Az akció időtartama: 2021. július 30. – augusztus 15. 

A repjegy.hu/szallas oldalon indított keresés során a találati listában már a kedvezményes árak jelennek meg! A kedvezményt egy foglalásban csak egyszer lehet igénybe venni.

További híreink

Bővít az Air France: 182 célállomás a téli menetrendben

Hírek <p>A növekvő utasforgalomnak köszönhetően folytatódik a kínálat bővítése az Air France-nál: a téli időszakban 182 célállomásra repül, 23 új útvonalat nyit és több járatot közlekedtet az Egyesült Államokba.</p>

A növekvő utasforgalomnak köszönhetően folytatódik a kínálat bővítése az Air France-nál: a téli időszakban 182 célállomásra repül, 23 új útvonalat nyit és több járatot közlekedtet az Egyesült Államokba.

Budapest Airport: közel 640 ezer utas szeptemberben

Hírek <p>Augusztushoz képest némi csökkenés mutatkozik a szeptemberi utasforgalomban, a kezelt légiáru mennyisége viszont továbbra is növekszik.</p>

Augusztushoz képest némi csökkenés mutatkozik a szeptemberi utasforgalomban, a kezelt légiáru mennyisége viszont továbbra is növekszik.

Újra repül majd Tiranába a Wizz Air

Hírek <p>Novembertől újraindítja járatait Albánia fővárosába a Wizz Air - jelentette be a fapados légitársaság.</p>

Novembertől újraindítja járatait Albánia fővárosába a Wizz Air - jelentette be a fapados légitársaság.