Untitled-1 hotel

A Ryanair négy új útvonallal is növeli kínálatát Budapestről

2021. augusztus 18.

A Ryanair 2021/22-es téli menetrendjében négy új útvonal is szerepel budapesti indulással.

Az ír fapados légitársaság Bournemouth, Köln, Kaunas és Krakkó repülőtereire indít közvetlen járatokat a Liszt Ferenc repülőtérről. Ezzel a Ryanair a téli menetrendjében már 220 járattal lesz jelen Budapesten, és több mint 50 úti célra lehet majd velük elrepülni.

A Ryanair négy új útvonallal is növeli kínálatát Budapestről

Az előzetes információk alapján a légitársaság a dél-angliai Bournemouth-ba hetente kettő, a németországi Kölnbe négy, a litvániai Kaunasba szintén kettő, a lengyelországi Krakkóba pedig három járatot üzemeltet majd Budapestről október 31-től. 

Honnan

Hova

Melyik napokon

Budapest

Bournemouth

szerda, vasárnap

Budapest

Köln

hétfő, szerda, péntek, vasárnap

Budapest

Kaunas

kedd, szombat

Budapest

Krakkó

hétfő, szerda, péntek

 

A négy új úti cél már elérhető a repjegy.hu-n is!

Forrás: airportal.hu

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!