Untitled-1 hotel

Új téli Wizz Air járatok Egyiptomba és Jordániába

2021. október 4.

Hurgadába, Ammánba és Akabába is közvetlen járatokat indít Budapestről december közepétől a Wizz Air.

Az egyiptomi tengerparti üdülőhelyre hetente egy járat repül majd, a jordániai úticélokra heti két alkalommal közlekednek a Wizz Air gépei.

 Hurghada


Aktuális beutazási szabályok:

Egyiptom: Magyar állampolgárok 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt bemutatásával léphetnek be az országba. Ezalól felmentést kap, aki a WHO vagy az Egyiptomi Gyógyszerészeti Hatóság által jóváhagyott oltásból (Pfizer, Astra Zeneca, Moderna, Johnson and amp; Johnson, Szputnyik, Sinopharm, Sinovac) mindkét adagot megkapta (Johnson and amp; Johnson vakcina esetén az egyetlen dózist), és a második oltás óta legalább 14 nap eltelt. Az útlevél ellenőrzés előtt minden érkező utas köteles kitölteni egy egészségi állapotra vonatkozó regisztrációs lapot. További részletek a Konzuli szolgálat honlapján.

Jordánia:Az országba történő beutazás feltétele az érkezést megelőző 72 órán belül elvégzett, arab vagy angol nyelvű negatív PCR teszt, melyet érkezéskor a repülőtéren előre kifizetett újabb tesztelés követ, költsége 28 JOD. Az EU tagállamokban teljeskörűen beoltott és erről igazolvánnyal rendelkező utazók a második (reptéri) teszt alól mentesülnek. Jordánia minden vakcinatípust elfogad. Ezenkívül minden utazónak előzetes online regisztráció szükséges. További részletek a Konzuli szolgálat honlapján.

Forrás: airportal.hu, Konzuli szolgálat

További híreink

A Turkish Airlines tovább növeli budapesti járatainak a számát

Hírek <p>A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.</p>

A Turkish Airlines hozzánk eljuttatott bejelentése szerint, heti 11-re növeli járatainak számát Budapest és Isztambul között.

Görögország kedvenc légitársasága - AEGEAN Airlines

Hírek <p>Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.</p>

Az AEGEAN Airlines Görögország legnagyobb légitársasága, mely 94 nemzetközi és 31 belföldi járatot üzemeltet, összekötve ezzel a világot Görögországgal és annak szigeteivel.

Ajándék Ain Dubai belépő a dubaji Emirates repjegyek mellé

Hírek <p>Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!</p>

Dubaji repülőjegyéhez most ajándék belépőt kap az Ain Dubai-ra. Foglaljon november 15-ig az Emirates járataira, és élvezze a lélegzetelállító kiállítást a világ legnagyobb óriáskerekéről!