Untitled-1 hotel

2022 nyarán újraindul a LOT közvetlen Budapest-New York járata

2021. december 29.

Már foglalhatók a repülőjegyek.

Év végi jó hír a LOT-tól: a lengyel légitársaság bejelentette, hogy 2022 júniusától újraindítja közvetlen repülőjáratát Budapest és New York között. A pandémia miatt átmenetileg felfüggesztett járat nagy népszerűségnek örvendett az utasok körében. Jövő nyártól pedig újra átszállás nélkül elérhető lesz New York a heti háromszor közlekedő Boeing 787 Dreamlinernek köszönhetően.

A tervezett menetrend szerint a gépek június 3-tól közlekednek, pénteken és vasárnap 12.15-kor, vasárnap 12.25-kor szállnak fel, és helyi idő szerint 15.40-kor landolnak. New York-ból Budapestre hétfőn és csütörtökön 17.30-kor, szombaton 18.15-kor indulnak és másnap reggel 8 órakor, vasárnap 8.50-kor érkeznek meg Ferihegyre.

A LOT Lengyel Légitársaság még 2018 májusában indította el Budapest-New York közvetlen járatát, amely folyamatosan működött a két város között. A koronavírus járvány azonban a hosszútávú járatokat érintette leginkább, így a pandémia első hulláma alatt hozott szigorítások következtében az útvonal átmeneti leállítására volt szükség.

A jelenlegi enyhülő korlátozások, az átoltottság és a visszatérő utazási kedv azonban újra lehetővé teszi a Budapest–New York JFK járat újraindítását és teljeskörű üzemelését. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb városa újra heti három közvetlen járattal elérhető lesz júniustól Budapestről.

A járat New York legforgalmasabb légikikötőjére, a John Fitzgerald Kennedy Nemzetközi Repülőtérre közlekedik majd. A Budapest - New York útvonalat 9 óra 15 perc alatt fogja teljesíteni a légitársaság 252 ülőhelyes Boeing 787-es Dreamlinere.

Repülőjegyek már 132 000 Ft-tól foglalhatók a repjegy.hu-n!


Forrás: bud.hu, airportal.hu

További híreink

Akciós ajánlat Dubajba az Emirates-től

Hírek <p>Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!</p>

Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!

Új közvetlen járatok Budapestről: Lyon, Párizs, Kisinyov

Hírek <p>A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.</p>

A napokban két légitársaság, a Transavia és a Wizz Air is új (vagy épp újraindított) járatokat jelentett be. A Transavia visszatér Budapest – Lyon járatával, továbbá elindítja Budapest – Párizs Orly közvetlen járatát. A Wizz Air pedig, Moldova fővárosával bővíti útvonalhálózatát.

Kedvezményes repülőjegyek az Egyptair járataira

Hírek <p>Foglalja le most repülőjegyét 25% kedvezménnyel az Egyptair járataira a repjegy.hu-n!</p>

Foglalja le most repülőjegyét 25% kedvezménnyel az Egyptair járataira a repjegy.hu-n!