Untitled-1

2022 nyarán újraindul a LOT közvetlen Budapest-New York járata

2021. december 29.

Már foglalhatók a repülőjegyek.

Jó hír a LOT-tól: a lengyel légitársaság bejelentette, hogy 2022 júniusától újraindítja közvetlen repülőjáratát Budapest és New York között. A pandémia miatt átmenetileg felfüggesztett járat nagy népszerűségnek örvendett az utasok körében. Nyártól pedig újra átszállás nélkül elérhető lesz New York a heti háromszor közlekedő Boeing 787 Dreamlinernek köszönhetően.

A tervezett menetrend szerint a gépek június 3-tól közlekednek, kedden 12.25-kor, pénteken és vasárnap 12.15-kor szállnak fel, és helyi idő szerint 15.40-kor landolnak. New Yorkból Budapestre hétfőn és csütörtökön 17.30-kor, szombaton 18.15-kor indulnak és másnap reggel 8 órakor, vasárnap 8.50-kor érkeznek meg Ferihegyre.

A LOT Lengyel Légitársaság még 2018 májusában indította el Budapest-New York közvetlen járatát, amely folyamatosan működött a két város között. A koronavírus járvány azonban a hosszútávú járatokat érintette leginkább, így a pandémia első hulláma alatt hozott szigorítások következtében az útvonal átmeneti leállítására volt szükség.

A jelenlegi enyhülő korlátozások, az átoltottság és a visszatérő utazási kedv azonban újra lehetővé teszi a Budapest–New York JFK járat újraindítását és teljeskörű üzemelését. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb városa újra heti három közvetlen járattal elérhető lesz júniustól Budapestről.

A járat New York legforgalmasabb légikikötőjére, a John Fitzgerald Kennedy Nemzetközi Repülőtérre közlekedik majd. A Budapest - New York útvonalat 9 óra 15 perc alatt fogja teljesíteni a légitársaság 252 ülőhelyes Boeing 787-es Dreamlinere.

Repülőjegyek már 132 000 Ft-tól foglalhatók a repjegy.hu-n!


Forrás: bud.hu, airportal.hu

További híreink

Lengyelország és kedvelt úti célok kedvezményesen a LOT légitársasággal

Hírek <p>Foglaljon kedvezményesen október 27-ig a LOT Lengyel Légitársaság járataira.</p>

Foglaljon kedvezményesen október 27-ig a LOT Lengyel Légitársaság járataira.

Budapest Airport: közel 8%-kal több utas, mint a rekordévben

Hírek <p>2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.</p>

2024-ben a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma és gépmozgásai is túlszárnyalták a 2019-es rekordév adatait.

Isztambuli Stopover ajánlat: ingyenes szállás a Turkish Airlines átszálló utasainak

Hírek <p><span>Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!</span></p>

Ha a Turkish Airlines légitársasággal utazik, és hosszabb átszállása van Isztambulban, egy különleges lehetőség vár Önre!