Untitled-1 hotel

Akciós ajánlat Dubajba az Emirates-től

2022. január 25.

Foglaljon dubaji repülőjegyet több utas részére - az Emirates most kedvezményes árat kínál!

Napsütéses tengerpartok és felhőkarcolók, gigantikus bevásárlóközpontok és bazár hangulatú piacok, arab hagyományok és a XXI. századi modern technika - Dubaj, a legek városa 2022-ben is kihagyhatatlan úti cél. 

Ha több utas részére foglalj dubaji repülőjegyeket részére február 6‑ig az Emirates járataira, a légitársaság 25% kedvezményt biztosít az Emirates Turistaosztályra és a Business Classra szóló viteldíjak után! A kedvezmény a repülőjegy alapárából kerül levonásra, oldalunkon keresés után már a csökkentett árat jelenítjük meg.

Foglalási időszak: 2022. január 24.-február 6.

Utazási időszak: 2022. január 24.-április 30.


Dubaji repülőjegyek: tovább a foglaláshoz!

 

Az akció feltételei:

  • Az ajánlat minimum 2, maximum 9 felnőtt együttes utazása esetén érvényes, retúr járatokra, dubaji végállomással.
  • A kedvezmény igénybevételéhez az akció időszaka alatt le kell foglalni és teljes egészében ki kell fizetni a repülőjegyeket.
  • Az ajánlat a gyermek és csecsemő jegyekre nem terjed ki! 
  • Az ajánlat az Emirates Business Class és Emirates Turistaosztály alapviteldíjaira érvényes, Saver‑, Flex‑, Flex+‑márkák esetén. A Business Class viteldíjak Special márka esetén szintén az Ajánlat részét képezi.
  • A kedvezmény az alapviteldíjból kerül levonásra. Minden vonatkozó adó és illeték érvényes

További híreink

airBaltic akció kedvelt északi városokba

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

Hírek <p>Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. </p>

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából.