Untitled-1

Újrainduló Jet2 járatok Budapestre

2022. február 7.

Várhatóan az elkövetkező hetekben a Jet2 légitársaság újraindítja járatait Budapestre 3 angliai légikikötőből is, köszönhetően az utazási korlátozások lazításának.

Az airportal.hu cikke alapján az elmúlt időszakban jelentős keresletnövekedés volt tapasztalható a városlátogatások terén. A brit Jet2 légitársaság ezt felismervén, több városlátogatós járatát is újraindítja, köztük a Manchesterből, Birminghamből és Leeds-ből Budapestre közlekedő járatait is.

Manchesterből hetente négy Jet2 járat fog indulni Budapestre február 11-től. A foglalási rendszerek adatai alapján a járatok hétfőnként, csütörtökönként, péntekenként és vasránaponként fognak közlekedni a két város között. 

Manchester

Birminghamből és Leeds-ből március 4-től hetente 2-2 járat fog indulni Budapestre, hétfőnként és péntekenként.

Az új járatokra szóló repjegyekért indítson keresést oldalunkon!

További híreink

Fedezze fel Ázsiát és Ausztráliát a Korean Air különleges akciójában

Hírek <p>Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.</p>

Készüljön fel egy felejthetetlen utazásra a Korean Airrel, amely most különleges promóciós ajánlatokat kínál számos varázslatos úti célra Ázsiában és Ausztráliában.

Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

Hírek <p>Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!</p>

Foglalja le repülőjegyét júniusban a repjegy.hu-n, és nyerje vissza foglalásának árát!

Brazil, maldív és svéd célállomásokkal bővül az Air France kínálata a téli menetrendben

Hírek <p>Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.</p>

Az október végén életbe lépő téli menetrendi időszaktól 5 új útvonal és 3 új célállomás is elérhetővé válik a francia légitársaság kínálatában. Emellett az észak-amerikai kínálat is bővül.