Untitled-1 hotel

Újrainduló Jet2 járatok Budapestre

2022. február 7.

Várhatóan az elkövetkező hetekben a Jet2 légitársaság újraindítja járatait Budapestre 3 angliai légikikötőből is, köszönhetően az utazási korlátozások lazításának.

Az airportal.hu cikke alapján az elmúlt időszakban jelentős keresletnövekedés volt tapasztalható a városlátogatások terén. A brit Jet2 légitársaság ezt felismervén, több városlátogatós járatát is újraindítja, köztük a Manchesterből, Birminghamből és Leeds-ből Budapestre közlekedő járatait is.

Manchesterből hetente négy Jet2 járat fog indulni Budapestre február 11-től. A foglalási rendszerek adatai alapján a járatok hétfőnként, csütörtökönként, péntekenként és vasránaponként fognak közlekedni a két város között. 

Manchester

Birminghamből és Leeds-ből március 4-től hetente 2-2 járat fog indulni Budapestre, hétfőnként és péntekenként.

Az új járatokra szóló repjegyekért indítson keresést oldalunkon!

További híreink

56 célállomásra kínál járatokat a nyári időszakban a Ryanair Budapestről

Hírek <p>A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.</p>

A Ryanair bejelentette 2023-as nyári menetrendjét: a fapados légitársaság 56 útvonalat kínál majd a magyar fővárosból nyolc, Ferihegyen állomásozó repülőgéppel és heti 500 járattal.

Bővíti kínálatát a Wizz Air: új járatok indulnak Isztambul és Antalya városaiba Budapestről és Debrecenből

Hírek <p>A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.</p>

A Wizz Air bővíti Magyarországon elérhető kínálatát Isztambul és Antalya városaival. Utóbbi desztináció nem csak Budapestről, hanem a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről is elérhető lesz, ami növeli az utazási lehetőségeket az érdeklődők számára.

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Hírek <p>Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!</p>

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!