Untitled-1 hotel

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

2023. január 19.

Tekintse meg Dél-Korea nemzeti légitársaságának aktuális ajánlatait, közvetlen járatokkal Szöulba, valamint átszállással nagyvárosokba a Föld másik felére!

A Korean Air 2022. októbere óta közlekedik közvetlen járatokkal Budapestről Szöulba. A járatok jelenleg heti három alkalommal, hétfőn, csütörtökön és szombaton közlekednek. A járatok indulási időpontjai Budapestről: 19:35, míg az érkezési idő Szöulba másnap 14:15. A visszaúti járatok 12:25-kor indulnak Szöulból és 17:15-kor szállnak le Budapesten. (Az időpontok minden esetben helyi idő szerint értendők). 

A járatok a Korean Air modern és kényelmes Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépein közlekednek, amelyek 24 ülőhellyel rendelkeznek a Prestige osztályon és 245 ülőhellyel a turistaosztályon.

 
Budapest - Szöul repülőjegy közvetlen járattal                   316 400 Ft-tól

A Szöuli repülőtér (Incheon International Airport) az egyik legnagyobb és legmodernebb repülőtér Dél-Koreában, mely biztosítja a kényelmes és zökkenőmentes átszállási lehetőségeket utazók számára. A repülőtér kiváló elhelyezkedése és a jól kialakított átszállási rendszere lehetővé teszi az utazók számára, hogy könnyedén átjussanak a különböző járatokra. A repülőtér jól felszerelt, és számos szolgáltatást és létesítményt kínál, mint például üzletek, éttermek, szórakoztató központok, valamint ingyenes wifi hozzáférést, amelyek segítik az utazók kényelmét és időtöltését az átszálló megálló alatt. 

Szöuli átszállással számos további úti cél is elérhető a koreai nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.

Keresés indításához kattintson a városnévre!

 
Sydney*    483 800 Ft-tól   Manila    402 800 Ft-tól
Auckland*    502 800 Ft-tól   Cebu    406 000 Ft-tól
Bangkok    393 800 Ft-tól   Hanoi    409 000 Ft-tól
Phuket    393 800 Ft-tól   Phnompen    410 100 Ft-tól
Denpasar Bali    385 300 Ft-tól      


* A Sydney-i és aucklandi utasoknak a visszaúton egy éjszaka szállás ingyenesen biztosítanak Incheon repülőtéren a Grand Hyatt Incheon szállodában vagy a tranzit szállodában. A szolgáltatást az utazási irodának vagy az utasnak legalább 3 munkanappal előre kell igényelnie.

Fedezze fel Dél-Koreát: Stopover program átszálló utasoknak

A Korean Air K-Stopover program lehetővé teszi a repülőjegy vásárlói számára, hogy egy köztes állomást tegyenek meg útjuk során, anélkül, hogy további költséget kellene fizetniük. A program lehetőséget ad a utazóknak, hogy felfedezzék Dél-Korea városait és látnivalóit, miközben átutaznak az országon. A programban résztvevő állomások közé tartozik a főváros, Szöul, valamint Busan, Daegu és Incheon városok. A programban való részvétel feltétele, hogy Korean Air repülőjeggyel rendelkezzen az utas, és legalább 24 órás állomást tervezzenek a megálló alatt.

Ezek mellett lehetőség van az Incheon repülőtér által szervezett ingyenes tranzittúrákon való részvételre is. Az átszálló utasok változatos programlehetőségek között válogathatnak, a kirándulások időtartam a legrövidebb 1, a leghosszabb program 7 órás. 

További részletekért a K-Stopover programról kattintson ide!


További híreink

airBaltic akció kedvelt északi városokba

Hírek <p>Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.</p>

Az airBaltic légitársaságnál most kedvezményes áron foglalhatja repülőjegyét a balti országokba és Skandináviába.

Az Emirates légitársaság júniustól kezdődően napi rendszerességgel indít járatokat Budapestre Dubajból

Hírek <p>Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.</p>

Az Emirates légitársaság június 1-től heti hét alkalommal fog repülni Budapest és Dubaj között, ezáltal növelve a járatai számát. Emellett a légitársaság bővíti szolgáltatásait a magyar utazók körében is népszerű útvonalakon, és új desztinációkra is bevetik az A380-as óriásgépeket.

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

Hírek <p>Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából. </p>

Több új és visszatérő úti cél is elérhetővé válik Budapapestről az Air Baltic, az Air Serbia valamint az Air Connect kínálatából.