Untitled-1

KLM járatokkal a világ körül

2023. szeptember 18.

Ha egy világ körüli utazást tervezne, a KLM járatai tökéletes választás lehet az Ön számára.

A KLM járataival a világ minden tájára eljuthat, legyen szó Európáról, Amerikáról, Afrikáról, Ázsiáról vagy Ausztráliáról. A KLM a világ egyik legmegbízhatóbb és legfejlettebb légitársasága, így biztos lehet benne, hogy repülése a lehető legkényelmesebb és legkellemesebb lesz.

A KLM járataival nemcsak kényelmesen és biztonságosan juthat el a célállomására, hanem élvezheti a fedélzeti szolgáltatások széles választékát is.

Szórakozás a fedélzeten:

A KLM légitársaság fedélzetén számos szórakozási lehetőség áll rendelkezésre az utasok számára. Ezek közé tartoznak a következők:

Filmek, televíziós műsorok és zene: A KLM fedélzeti szórakoztató rendszere több száz filmmel és televíziós műsorral rendelkezik, köztük hollywoodi kasszasikerekkel, nemzetközi filmekkel és dokumentumfilmekkel. A műsorok több nyelven is elérhetők. Több százezer zeneszám is elérhető, minden zenei stílusból. 

Játékok és alkalmazások: A KLM fedélzeti szórakoztató rendszere számos játékkal és alkalmazással rendelkezik, amelyek szórakoztatni fogják az utasokat. Ezek közé tartoznak például a rejtvényjátékok, a kártyajátékok és a gyerekeknek szóló alkalmazások.

Online szolgáltatások: A KLM fedélzeti szórakoztató rendszere lehetővé teszi az utasok számára, hogy csatlakozzanak a Wi-Fi-hálózathoz és hozzáférjenek az internethez. Így az utasok dolgozhatnak, e-maileket küldhetnek és böngészhetnek az interneten. A fedélzeti szórakoztató rendszer a legtöbb KLM-járaton elérhető, beleértve a rövid- és hosszú távú járatokat is. A rendszer használatához az utasok egy speciális távirányítót használhatnak, amely a székükre van rögzítve.

A KLM fedélzeti szórakoztató rendszere egy kiváló módja annak, hogy az utazás alatt jól szórakozzunk. A fedélzeti szórakoztató rendszer kínálata széles és változatos, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő időtöltést.

 

KLM járatokkal a világ körül!

 

Osztályok:

A KLM turista és World Business osztályai jelentősen különböznek egymástól. A turista osztály a legegyszerűbb de egyben árban a legkedvezőbb lehetőség is, míg a World Business Class a legkényelmesebb és legmagasabb szintű kiszolgálást kínálja.

A turista osztályú ülések szélesek és kényelmes lábtérrel rendelkeznek míg a World Business osztály ülései teljesen fekvő helyzetbe állíthatóak, így az utasok pihentető alvást élvezhetnek a repülés során. A turista osztályú utasok egy meleg ételt, egy hideg snacket, egy üdítőt és egy alkoholos italt kapnak míg a World Business osztályon ezeken felül az utasok kérhetnek különleges ételeket és italokat is. A turista osztályon hozzáférhetnek a fedélzeti Wi-Fi-hálózathoz, és használhatják a fedélzeti szórakoztató rendszert, akárcsak a World Business osztály utasai, akik továbbá ingyenes hozzáférést kapnak a KLM lounge-okhoz is a repülőtéren.

A KLM World Business osztálya kiváló lehetőség azoknak az utazóknak, akik a legmagasabb szintű kényelmet és kiszolgálást keresik.

Ingyenes poggyászfeladás:

A KLM a turista és a World Business osztályú utasainak is ingyenesen biztosít feladott poggyászt. A turista osztályú utasok 1 db 23 kg-os feladott poggyászt vihetnek magukkal, míg a World Business osztályú utasok 1 db 32 kg-os feladott poggyászt vihetnek magukkal. A kézipoggyász súlya és mérete minden osztályban 10 kg és 55 x 35 x 25 cm lehet. Ezenkívül minden utas vihet magával a fedélzetre egy kézitáskát is.

Könnyű csatlakozási lehetőségek:

A KLM elkötelezett amellett, hogy csatlakozó járatai a lehető legkönnyebben elérhetőek legyenek az utasok számára. A légitársaság számos szolgáltatást nyújt, hogy segítsen az utasoknak időben elérni a következő járatukat.

A KLM a legtöbb csatlakozó járathoz legalább 1 órás átszállási időt biztosít és a csatlakozó járatokat ugyanazon terminálon vagy közeli terminálokon üzemelteti. Ez lehetővé teszi az utasok számára, hogy könnyen mozogjanak a különböző járatokra. A KLM mobil alkalmazást is kínál, amely segítségével az utasok ellenőrizhetik a járatukat, követhetik az utastájékoztatást és megtalálhatják a reptéren található szolgáltatásokat is.

További híreink

Mutatjuk a 2024-es hosszú hétvégéket

Hírek <p>A hosszú hétvégék kedvelői örvendezve várhatják az elkövetkező évet, hiszen 2024-ben számos ünnep esik hétköznapra.</p>

A hosszú hétvégék kedvelői örvendezve várhatják az elkövetkező évet, hiszen 2024-ben számos ünnep esik hétköznapra.

Világkörüli út a KLM fedélzetén

Hírek <p>A KLM biztonságos és kényelmes járatai tökéletes választás lehet azoknak, akik egy villágkörüli útat terveznek!</p>

A KLM biztonságos és kényelmes járatai tökéletes választás lehet azoknak, akik egy villágkörüli útat terveznek!

Mutatjuk 2023 legbiztonságosabb és legpontosabb légitársaságait

Hírek <p>Az Airline Ratings és a Cirium elemzőcég legfrissebb jelentéseiből kiderült hogy mely légitársaságok szerepeltek a legjobban 2023-ban a biztonság és a pontosság terén!</p>

Az Airline Ratings és a Cirium elemzőcég legfrissebb jelentéseiből kiderült hogy mely légitársaságok szerepeltek a legjobban 2023-ban a biztonság és a pontosság terén!