{* *} {* *} Untitled-1

Útfelújítási munkálatok a reptérre vezető úton

2024. április 2.

Az MKIF – Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő Zrt. áprilisban hozzákezd az M4-es autóút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérhez kapcsolódó csomópontjainak útfelújítási munkálataihoz.

A burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni. A kivitelezési munkákat több fázisban hajtják végre és várhatóan május közepéig tartanak majd. Minden egyes fázisban csak egy csomóponti ág lesz lezárva, hogy a forgalmat a lehető legkevésbé zavarják. Az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk.

A munkák kezdete előtt részletes tájékoztatást nyújt az MKIF Zrt. arról, hogy hol és milyen változásokra kell számítaniuk az érintett utazóknak. Az aktuális információkat honlapjukon és Facebook oldalukon teszik közzé. A Budapest Airport is tájékoztatást nyújt az ottani forgalmi változásokról, melyet a saját online felületeiken és közösségi csatornáikon keresztül osztanak meg.

A Budapest Airport arra kéri az utazókat, hogy az indulás előtt tájékozódjanak a forgalmi helyzetről, és időben induljanak el. Fontos tudni, hogy a terelések és lezárások hatással lehetnek a repülőtér autós és tömegközlekedéses megközelítési idejére is!

Az I. ütemben várható változások:

Az első fázis várhatóan április 2-án kezdődik és április 7-ig tart. Ebben az időszakban az M0 autóút felől a repülőtérre vezető kihajtó ág lesz lezárva.

Az M0 autóút felől a repülőtérre való kihajtás ebben az időszakban nem lesz lehetséges. A repülőtér megközelítése Budapest felől a Market Central bevásárlóközpontnál lévő kettős körforgalomban történő visszafordulással lehetséges.

Forrás: bud.hu

További híreink

A Ryanair bővíti budapesti járatkínálatát: Liverpool és Toulouse közvetlen járatokkal

Hírek <p>A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.</p>

A Ryanair bejelentette, hogy tovább bővíti budapesti járatkínálatát, új desztinációkkal erősítve jelenlétét a magyar piacon. Az ír légitársaság két új járatot indít: az egyiket Liverpoolba, a másikat pedig Toulouse-ba.

AirBaltic kedvezmények Finnország és a Baltikum városaiba

Hírek <p>Az airBaltic Cherry Deals kampányában kedvezményes repjegyeket kínál Finnországba és a Baltikum városaiba!</p>

Az airBaltic Cherry Deals kampányában kedvezményes repjegyeket kínál Finnországba és a Baltikum városaiba!

Tornacipőt is hordhat májustól a KLM személyzete

Hírek <p>A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.</p>

A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.