Változások a Hurrá Utazási Klub működésében

 

Tájékoztatjuk, hogy a Hurrá Utazási Klub, a Weco-Online Kft. által üzemeltetett vásárlói hűségprogram működésében a következő változások lépnek életbe:

A Hurrá Utazási Klub funkciói - hűségpontok egyenlegének lekérdezése, hűségpontok termékekre történő beváltása, regisztrált adatok kezelése - október 28.-tól a repjegy.hu oldalon belül lesznek elérhetőek.

Október 1-től hűségpontok gyűjtésére kizárólag a repjegy.hu oldalon történt vásárlások után lesz lehetőség. A hurra-nyaralunk.hu, 2fly.hu és repulojegy.hu oldalakon történő vásárlások után nem történik pontjóváírás. Természetesen a korábban ezeken az oldalon gyűjtött hűségpontok továbbra is felhasználhatók lesznek.

Október 1. és 28. között a pontbeváltás átmenetileg szünetel. Az eddig összegyűjtött HurráPontok nem vesznek el, csupán az átmeneti időszakban nem lesz lehetőség pontbeváltásra.
Október 28.-tól a megújult utazási klubban számos új termék és szolgáltatás közzül választhat és hasznos új funkciókat is igénybe vehetnek klubtagjaink.

Minden klubtagunkat a regisztrált email címén értesítjük a változásokról és újdonságokról.

A változásokkal kapcsolatban felmerült kérdéseket vagy észrevételeket az info@hurraklub.hu email címen fogadjuk.