Repjegy.hu hűségprogram - részvételi szabályzat - 2019. január 31-ig

A lenti részvételi szabályzat 2019. január 31-ig volt érvényben. A repjegy.hu Hűségprogram jelenleg érvényes részvételi szabályzata ide kattintva érhető el!

1. A Hűségprogram leírása

Repjegy.hu Hűségprogram (továbbiakban: Hűségprogram) tulajdonosa és működtetője a repjegy.hu oldalt üzemeltető Weco-Travel Kft. (1053 Budapest, Szép utca 2. továbbiakban: Szervező)

A Hűségprogramba belépő vásárlók a repjegy.hu oldalon lebonyolított vásárlásaik után hűségpontokat gyűjtenek személyre szóló virtuális számlájukon. Az összegyűjtött a pontokat felhasználók a repjegy.hu oldalon elérhető webáruházban található termékekre és szolgáltatásokra tudják beváltani.

A Hűségprogram elődje Hurrá Utazási Klub, amelyet a Weco Online Kft. működtetett. A Hurrá Utazási Klub résztvevőinek regisztrációi, valamint a résztvevők által gyűjtött hűségpontok száma és érvényességi ideje a Hűségprogramba átvezetésre kerülnek.

 

2. A Hűségprogramhoz történő csatlakozás feltételei

A Hűségprogram regisztrált tagja (továbbiakban: Résztvevő) lehet minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező, természetes személy, aki minimum egy alkalommal vásárlást végez a repjegy.hu oldalon, és a vásárlás ellenértékét hiánytalanul megfizeti, valamint a szükséges regisztrációs folyamatot elvégzi, és a regisztráció során szükséges adatokat hiánytalanul megadja: (név, lakcím, születési idő, telefonszám, e-mail cím.

A Hűségprogramhoz történő csatlakozás a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Hűségprogramhoz történő csatlakozás nem jár hátránnyal és kötelezettséggel, a pontok felhasználása önkéntes.

 

3. Hűségpontok gyűjtése

A sikeres regisztrációval a résztvevőnek létrejön saját virtuális számlája, amelyre a regisztrációt követően megvalósult vásárlások után járó Hűségpontok automatikusan jóváírásra kerülnek.

A Résztvevő minden, a repjegy.hu oldalon elvégzett repülőjegy-vásárlása után repülőjegyenként egységesen 50 Hűségpontra lesz jogosult a vásárlás értékétől függetlenül. Ennek feltétele, hogy a foglalás során a kapcsolattartó adatainál a regisztrációjához tartozó email-címét adja meg.

A Hűségpontok a Résztvevő virtuális számláján a vásárlásához kapcsolódó számla kiállítását követő napon kerülnek jóváírásra. Egy vásárlási után csak egyszer adható Hűségpont.

Amennyiben a részvevő a regisztrációs folyamatot csak a vásárlási időpontja után végzi el, akkor is van lehetősége hozzájutni a neki járó Hűségpontokhoz, amennyiben ezzel kapcsolatos igényét jelzi a megadott elérhetőségeken az ügyfélszolgálatnak, a vásárlást követően 30 napon belül.

A Hűségpontok érvényességi ideje a virtuális számlán történő aktív jóváírásától számított 3 év. A 3 év leteltével a Hűségpontok automatikusan törlésre kerülnek a Résztvevő virtuális számlájáról.

Az automatikusan jóváírásra kerülő Hűségpontokon felül a Szervező által meghirdetett eseti promóciók során a Résztvevőknek további Hűségpontok gyűjtésére is lehetőség nyílik.

A Hűségpontok készpénzre nem válthatók, vissza nem téríthetők, a résztvevők között nem átruházhatók, és kizárólag a Hűségprogram webáruházában válthatók be, az ott elérhető termékekre és szolgáltatásokra.

A Résztvevő saját virtuális hűségszámlájának egyenlegét bármikor ellenőrizheti a repjegy.hu oldalon található személyes profiljában.

 

4. Hűségpontok beváltása

A résztvevő Hűségpontjait a Hűségprogram webáruházában mindenkor elérhető termékekre és szolgáltatásokra válthatja be, oldalon az feltüntetett információknak megfelelően.

A webáruházban található termékek megrendelésekor, a Hűségpontok levonásra kerülnek, valamint a termék értékének 10%-át a Résztvevőnek be kell fizetnie, amit két módon tehet meg: online bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással.

Az összeg beérkezése után a terméke(ke)t a megrendelésnél megadott szállítási címre juttatjuk el. A Szervező vállalja, hogy a megrendelt termékeket a befizetés megtörténte után 14 nappal eljuttatja a megrendeléskor megadott szállítási címre.

 

5. A Hűségprogram érvényessége

A Hűségprogramja határozatlan időtartamú. A Szervező jogosult Hűségprogram megszüntetésére vagy feltételeinek módosítására. A Hűségprogram megszüntetése esetén a Szervező 30 nappal írásban tájékoztatja a résztvevőket, valamint vállalja, hogy a meghirdetett befejezési dátumtól számított 90 napig biztosítja a Hűségpontok beváltását. A Hűségpontokat a Hűségprogram megszüntetése esetében sem lehet készpénzre váltani, illetve azok pénzbeli visszatérítését kérni!

 

6. Adatvédelem

A Hűségprogramra a Weco-Travel Kft. Adatvédelmi nyilatkozata vonatkozik.