50 000 Ft értékű repülőjegy utalvány

Válasszon repjegy utalványaink közül és lepje meg szeretteit egy életreszóló élménnyel! Utazni, világot látni, pihenni, új helyeket felfedezni, kikapcsolódni, mindenki szeret. Járuljon hozzá az ajándékozott útiköltségeihez és szerezzen örömet neki egy repjegy utalvánnyal!

Felhasználási feltételek:

  • Az utalvány beváltható a repjegy.hu repülőjegy-foglaló oldalon repülőjegy vásárlásnál.
  • Egy foglalás során több repülőjegy is megvásárolható, de csak egy darab utalvány használható fel.
  • Az utalvány készpénzre nem váltható.
  • Az utalvány egyedi azonosítóval van ellátva, de nem névre szóló. Kizárólag az a személy használhatja fel, aki ismeri az utalványon szereplő egyedi azonosító számot. Kérjük gondosan őrizze az utalvány azonosító számát, mert az illetéktelen felhasználásból fakadó kárért felelősséget nem vállalunk.
  • Az utalvány a vásárlást követő egy évig használható fel. Az utalványon szereplő azonosító szám az utalványon megjelölt határidőig érvényes, ezt követően az utalványon szereplő összeg felhasználása nem lehetséges.

Tudnivalók a beváltáshoz:

Repülőjegy-vásárlás során a foglalási folyamatban az utalvány egyedi azonosítóját megadva lehet beváltani az utalványt. Ekkor az utalvány értékével automatikusan csökken a fizetendő összeg. Ha a repülőjegyért fizetendő összeg kevesebb, mint az utalvány értéke, akkor a foglalás értéke levonásra kerül az utalvány értékéből és a fennmaradó összeg egy következő foglalás során válik felhasználhatóvá. Ebben az esetben az utalvány lejárati ideje változatlan.

Ellenőrzés, nyomonkövetés:

A megajándékozott személy az utalvány azonosítójával a repjegy.hu profil oldalán ellenőrizheti az utalvány státuszát, értékét, lejárati idejét.

2700 pont + 5 000 Ft
darab
Kosárba