Untitled-1

Utasaink értékelése

repcsi
Air Cairo
összesített eredmény: 3.8
Légiutaskísérők
4.2
Fedélzeti ellátás
3.5
Menetrend
3.4
Ár/érték arány
3.9
Én is értékelek

Bemutatkozás

Jelenleg az Air Cairo egy hibrid egyiptomi nemzeti légitársaság, 19 repülőgépből álló flottával (4 ATR és 15 Airbus), amely heti több mint 200 járatot üzemeltet 50 nemzetközi és belföldi célállomásra.

Az Air Cairo sikeresen teljesítette az IATA Üzembiztonsági Ellenőrzési Programját (IOSA), és a European Safety Assessment of Foreign Airlines (EASA) megerősítette, hogy SAFA-kompatibilis légitársaság. Az Air Cairo tagja az EASA/ECDC-nek, az ICAO-nak és az IATA-nak is.

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Utasaink véleményei

Kedves, intelligens legiutaskiserok . Az etelek kifogastalanok voltak menetben is es jovetben is. A gep jovetben kesessel indult de bejozta a kesest mire hazaertunk. Igaz !-szukos volt a hely de mivel nem volt tele a gep igy a ferjem elotebb tudott ulni. A pilotak fantasztikusak voltak . Maskor is fogunk veluk repulni!
Edit - 2017-12-28
Kedves elemző!
Repülőutunk kezdetekor a járat a megszokottól 3-4 órával később indult. Mivel nem siettünk így számunkra nem okozott nagyobb csalódást de többek nem tetszése miatt páran vásárlási kuponokat kaptak kárpótlásul. A repülőgép aránylag tiszta volt, a személyzet kedves, udvarias, az étel egy turista osztályhoz képest megfelelő. A pilóta remekül vette az akadályokat és a landolásunk is zökkenőmentes volt. Visszafelé us hasonló élményekről tudnék beszámolni, kivéve, hogy pontosan indultunk és tűpontosan érkeztünk meg a repülőtérre. Összességében jó véleménnyel vagyok a légitársaság szolgáltatásairól. Köszönöm!
szlilla - 2017-12-28
Egyiptomban utaztam,elég szűk volt a hely,ha az előttem ülő hátra feküdt a székében szinte az ölembe volt. Az enni való friss volt,de nem igazán ízlett,a személyzet kedves volt.Mivel ez egy túrista járat volt az ár érték arány megfelelő volt.
Vicus - 2017-12-27
Egyiptomba utaztunk az air cairo-val. A kommunikacióval meg voltunk elégedve az ételek minősége is hasonló a túrista osztályokéval. Az egyedüli problémánk velük a késés amit szerencsére a reptéren kellett átvészelni így egy fokkal könnyebb volt. Odafelé fél óra ,vissza több mint másfél óra késés volt.
manoland78 - 2017-12-27
AZ utazás teljesen rendben volt mindennel meg voltam elégedve köszönöm
sziniéva - 2017-12-27
Alapjában megfelelő volt a szolgáltatás szinvonala az árérték arányával.Aprób késéssel indúltunk,de ez nem valószinű,hogy a légitársaságnak tudható be.
Newuser01 - 2017-12-27
Minden jól ment
Orsi - 2017-12-27
Kiemelkedően jó ár-érték arány .
Misike11 - 2017-12-08
Visszafelé késtünk 6 órát, de szerencsére nem a reptéren töltöttük az időt, hanem a szállodában.Amúgy minden OK volt.
csabi0701 - 2017-11-15
Kellemes légkör, udvarias, figyelmes személyzet.
PTímea - 2017-11-13
Bécsből utaztam Cairóba .A fedelzeti ellátás 5 csillagos. Tiszta kényelmes gép . Takarók bekészítve a fázósoknak. Személyzet nagyon intelligens mindenben segítőkész. A gépen több alkalommal kínáltak italokat. Az étel kifogástalan finom többféle összetevőkből. Csak jót tudok irni. Örommel utaztam ezen a gépen és fogok is .
Katalin1970 - 2017-11-02
Bár kisbabával utaztunk, kellemes volt és a személyzetnek mindig volt egy kedves gesztusa mind a kisbabához, mind a nagyobb gyerekekhez.
Negatívum csak annyi, hogy bár látták a gyermek az ölemben alszik, hozták az ételt, és rányitották a tálcát, majd a feje mellett csapták be a kocsi ajtaját, így felébredt...
Bambika - 2017-10-25
A repülő 1,5 órás késéssel indult. Az étel nem volt ízletes. A repülőn "reklámként" az eladó cigaretta hangzott el. Szórakozási lehetőség semmi nem volt, a hely pedig nagyon kevés volt. De azt figyelembe kell venni, hogy az alacsony árhoz nem jár magas színvonalú szolgáltatás.
Szilágyi Judit - 2017-10-25
Budapestről még időben indult gép, azonban Hammametből: a menetrend szerint hajnal 4-kor kellett volna indulni a gépnek. Reggel 7 órakor már fel is szállhattunk. A közben eltelt 3 órában az utasokkal senki nem közölt semmit, mindenki bizonytalanságban volt. Az ekkátást pedig nem is minősítem.
Szabadosné - 2017-10-25
Tökéletes le és felszállás, kiváló személyzet és kiszolgálás, kifogástalan ételek, tisztaság! Maximálisan elégedett vagyok
Csurika - 2017-10-25
Az ennivaló furcsa volt de élvezetes volt arepülőút.
Martin - 2017-10-24
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel segítőkész és kedves személyzet! Kisbabával utaztunk így még jobban figyeltek ránk mint eddig! Mi pont ebédet kaptunk és az is kifejezettem ízlett! Tényleg bárkinek csak ajánlani tudom ! Máskor is szívessen utazunk velük!
Dorina1025 - 2017-10-24
Amit nagyon hiányoltam a gépen, az a magyar nyelvű tájékoztatás hiánya volt. Valamint nehezményeztem, hogy hiába kértem egy tágasabb ülőhelyet, se az oda úton, se a vissza úton nem kaptam, pedig elmondtam, hogy térdprotézis műtéten estem át és nem tudok nagyon szűk helyen kényelmesen ülni. Azt is látták, hogy bottal tudok csak közlekedni. Nagyon rossz volt, hogy induláskor nem tájékoztattak arról sem, hogy késéssel fogunk indulni. Kellemes volt viszont, hogy a gép fedélzetére felérve várt egy utaskísérő és köszöntött minket. Az étel, amit felszolgáltak ízre nem volt rossz, mennyiségre viszont nagyon kevés. Amit még kevésnek találtam, az a ...
Mészárosné Németh Ilona - 2017-10-24
Nagyon kellemes volt
juhaszjozsefne53 - 2017-10-24
Egyiptomba utaztunk október elején az Air Cairo légi társasággal. A személyzet nagyon kedves volt!
A kiszolgálás az éetlek és italok kifogástalanok voltak.
A gép pontos volt, gyönyörüen szállt le, ovatosan...vendég központuan:)))
szaboagneskatalin - 2017-10-24
Idén januárban már másodjára utaztunk Egyiptomba.A légitársaság az Air Cairo volt.Mindkét esetben mindennel megvoltunk elégedve.Időben indultunk érkeztünk,a személyzet kedves és udvarias volt.
korpicszsolti - 2017-10-24
Elegedettek voltunk, bar nehez volt a hajnali haza indulas Gyerekekkel. Mi pontosan jottunk es mentunk is.
gkpot - 2017-10-24
Odafelé másfél órás késés, a repülőn pedig egy utassal mondatták be, hogy cigarettát árulnak. Egyébkén minden rendben volt. Ár-érték arányban megfelelő.
tgortva - 2017-10-24
Az oda úttal nem volt semmi baj.A vissza út az már nem volt az igazi.Éjjel 1-kor indultunk a szállodából a tőlünk 10 percre lévő repülőtérre.4 órakor indult volna a gép,de csak 5kor indult.Hulla fáradtan értem haza.
kincs44 - 2017-10-21
Első egyiptomi utazásom révén nagy várakozásokkal álltam az út előtt, és repülni is másodjára volt csak szerencsém. Az indulási időpont a menetrendi időponthoz képest bő félórával későbbi volt, de ez nem okozott problémát. A gép nem volt új típus, de tiszta volt, nagyon készséges, mindig mosolygós személyzettel. pozitív élmény volt !
Anikó - 2017-10-19
Pontos menetrend, udvarias, kedves, segítőkész személyzet, a pilóta kiváló!
Csurika - 2017-10-19
Egyiptomba mentem.Kesessel indult 30 perc.Kiszolgalas jo volt.
Etel visszafele nem a legjobb.Krisztina
Krisztina - 2017-10-18
A személyzet udvarias volt, az étel minősége, mennyisége is megfelelő. Ami probléma az az, hogy szűkek az ülések (tudom, hogy charter járat), de a férjem 130 kg-jának szűk volt. Régen a fedélzeten működött a videó és a térkép is, ami nagyon jó volt. Kb.3-4 éve egyáltalán nem kapcsolják be, nem tudom miért? A menetrenddel sem volt probléma, nem késett a gép, habár olvastam sok rossz tapasztalatot ezzel kapcsolatban, de nálunk ilyen nem volt. Örülök, hogy megkérdezték a véleményemet!
farkasmandi - 2017-08-30
Tökéletes fel és leszállás. Kellemes repülőút. Étel finom, kiszolgálás tökéletes.
ildikoo2 - 2017-08-30
Hurghadáról hazafelé a gépünk hajnali 4 órakor indult volna.0 óra 20 perckor el is indultu nk a szállodából.Fél kettőtől a jéghideg tranzitban álltunk.4 órakor értesültünk a kiírásból hogy a gép indulása 6 óra lesz.Közben a repülőre felrakott csomagjainkat vissza leszedték.6 órakor kaptunk üdítőt,vizet.A gép indulása ekkor 7 órára volt jelezve.a késés okáról senki semmit nem mondott. Csomagjaink már a betonon voltak.Nyolc órakor kaptunk szendvicseket.A gép indulása 9 órára volt ekkor ígérve. Információ nulla. Egy fiúcska közölte,ma innen ti nem mentek el.Utazási irodánk az ETI ekkor visszaszállított minket Hurghadára egy szállo ...
D.Éva - 2017-08-27
A gép 1 óra késéssel indult,de a személyzet kedvessége kárpótolt.A felszolgált étel mennyisége kielégítő volt,a minősége kevésbé.
Vinica - 2017-08-27