{* *} {* *} Untitled-1

Bemutatkozás

Az AirConnect légitársaságot 7 magánbefektető alapította Romániában, az ország regionális piacának kiszolgálása érdekében.

A társaság 2022 augusztusában kezdte meg működését és belföldi járatokat kínál Romániában, regionális repülőtereket köt össze a közeli csomópontokkal, valamint nyaralási (charter) járatokat kínál közvetlenül a regionális repülőterekről.

A vállalat ATR 72-600-as flottával rendelkezik, amely repülőgépek tökéletesen alkalmasak rövid távú belföldi és nemzetközi célállomások lefedésére is. Könnyebb szerkezetével, optimalizált sebességével és rövid szektorokra tervezett hajtóművével az ATR 72-600 messze a legüzemanyag-takarékosabb regionális repülőgép.

Air Connect

Az ATR ezen előnye alacsonyabb költségeket és károsanyag-kibocsátást eredményez. A legújabb fejlesztések közé tartoznak az új ülések, amelyek a súlycsökkentés mellett páratlanul széles, 18 hüvelykes belső kartámasszélességet is kínálnak az utasok optimális kényelme érdekében. A legújabb innovációk az ATR kabinjának bizonyított előnyeire épülnek, amely a turbólégcsavaros gépek piacán a legszélesebb keresztmetszetet, alacsony belső zajt és kellemes kabinnyomást kínál repülés közben.

Amikor Air Connect járatát lefoglalja, 4 különböző viteldíj és csomag közül választhat. Igényei szerint az alábbiak közül választhat: csak kézipoggyász, több poggyász, rugalmasság, vagy adja hozzá foglalásához a legjobban tetsző szolgáltatásokat.

A kisbabák számára a 23 kg-os feladott poggyász, valamint a babakocsi ingyenesen adható fel. Ha 5 évesnél fiatalabb gyermekekkel utazik, a babakocsi akkor is ingyenes adható fel. 

A háziállatokkal való utazás, legyen az macska vagy kutya azonban csak díj ellenében engedélyezett.

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Utasaink értékelése

0
Air Connect
Segítse utasainkat, értékelje a légitársaságot a legutóbbi utazása alapján!
Én is értékelek

Kapcsolódó akciók/hírek

Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről

hír Több új és visszatérő járat is elérhető lesz Budapestről