Air Malta

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Air Malta

Air Malta népszerű úticéljai

Budapest - Málta
96 800 Ft-tól
átszállással
Budapest - Catania
568 867 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a Air Malta légitársaságról

Összesített eredmény

4.2

42 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,5

Fedélzeti ellátás

3,7

Menetrend

4,5

Ár/érték arány

4,2

Bemutatkozás

Málta nemzeti légitársasága 1974. április 1-én kezdte meg működését. Ugyanebben az évben, egy pár hónappal később Málta köztársasággá alakult.

A légitársaság járatai jelenleg Budapestről bécsi átszállással érhetőek el.

 Az elmúlt években Málta egy kozmopolita ország lett, ahol a régi mediterrán kultúra egy modern hangulattal ötvöződik. Éppen úgy, ahogy az ország megújult, úgy a légitársaság is. 

A légitársaság központja Luqában van, de bázissal rendelkezik a Máltai Nemzetközi Repülőtéren. 37 úti célra üzemeltet járatokat, melyek elsősorban Európa, Közel-Kelet és Észak-Afrika repülőterei felé közlekednek.


Az Air Malta repülőgépeivel fontos európai csomópontokra és népszerű mediterrán nyaralóhelyekre közlekedtet járatokat. A partner légitársaságoknak köszönhetően Máltáról könnyűszerrel eljuthatunk Észak-Amerikába és a Közel-Keletre is.

A társaság nagy hangsúlyt fektet arra, hogy utasaik minden körülmények között jól érezzék magukat végig a repülőút alatt, illetve megkedveljék ezt a gyönyörű szigetcsoportot és visszatérő vendégek legyenek a jövőben is. Kedvező árpolitikájuk mellett gyakran különleges kedvezmények és akciók részesei lehetünk.

A légitársaság hitvallása, hogy a sziget vendégeit, akár üzleti, akár szabadidős utazásról legyen szó már a repülőgép fedélzetén kényeztetni kell. Málta az egyik legbiztonságosabb és legkényelmesebb sziget, garantáltan kellemes kikapcsolódásban és feledhetetlen élményekben lesz része annak, aki ide látogat.

Díjai:

"Az én légitársaságom 2014" felmérésen elért helyezése:

 A legjobb menetrend: 2. helyezés

 
"Az én légitársaságom 2013" közönségszavazáson elért helyezése:

A legjobb ár - érték arány: 2. helyezés

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom