Untitled-1

Bemutatkozás

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Utasaink értékelése

4.8
Air New Zealand
Személyzet
5
Fedélzeti szolgáltatás
5
Jegyárak
4
Menetrend
5
Én is értékelek

Utasaink véleményei

Nagyon nagy élményvolt velük repülni - nagyon tetszettt egyrészről ahogyan Új-Zéland csodás misztikumát már a fedélzetre lépéskor elkezdhettem átélni, hihetetlen tiszta és kultúrált gépeik vannak, nagyon minőségi szolgáltatásokkal, egyedül béna, hogy a rövidebb úton a filmekért fizetni kell.
VTamas - 2016-12-07
London-Los Angeles viszonylatban repültünk velük az aucklandi járaton a feleségemmel éppen a nászútunkra és azt kell, hogy mondjam nagyon kellemeset csalódtunk. A személyzet kedvessége és barátkozása azonnal megfogott minket, szinte egyből a stewardess barátjánal éreztük magunkat. A turista osztályon lehetőség van a lábtámla felhajtására, amellyel teljesen vízszintesbe lehet hozni a 3 egymás melletti széket egészen az előtte lévő székekig. Magyarul kitűnően tudtunk aludni ketten egymás mellett fekve. Még övet is biztosítanak hozzá. Ezt egyébként Skycouchnak hívják, ha jól emlékszem. Az ételek minősége is kiváló, hát még az új-zélandi b ...
akos - 2016-12-07