Untitled-1

Bemutatkozás

Az Air Transat a Transat cégcsoport tagja, mely az egyik legnagyobb kanadai utazásszervező cég. Az Air Transat 30 ország 60 úti céljára szállít utasokat, melyek elsősorban nyaraló desztinációk. A légitársaság 2014-ben elnyerte Skytrax szakmai szervezet díját "A szabadidőre szakosodott legjobb észak-amerikai légitársaság" kategóriában.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Utasaink értékelése

3.8
Air Transat
Személyzet
4
Fedélzeti szolgáltatás
3.5
Jegyárak
3.9
Menetrend
3.9
Én is értékelek

Kapcsolódó akciók/hírek

Már szolgáltatási csomagok közül is választhat repülőjegy-foglaláskor!

hír Már szolgáltatási csomagok közül is választhat repülőjegy-foglaláskor!

Utasaink véleményei

A személyzet bravurosan újraélesztett egy embert Montreál fölött
janiba - 2017-01-02
Életem legjobb repülős élménye volt. A gép nem késett, a személyzet minden tagja kedves és barátságos volt, a székék nagyon kényelmesek voltak (economy class) és a felszolgált étel illetve ital mennyisége több mint jó volt. Bátran tudom mindenkinek ajánlani aki szeretne egy magas színvonalat kapni,nem túl sok pénzért cserébe.
Papp József - 2016-12-27
A légitársaság szolgáltatásaival minden tekintetben elégedett voltam.
pamata - 2016-12-16
Tavaly már utaztam egyszer Montreálba az Air Transattal, és bár fapados légitársaságnak hirdetik magukat, első osztályú volt a catering a járaton. Igaz, most meglehetősen csökkent a catering mennyisége, a minőség jó volt. Ami kellemetlen meglepetés: tavaly Montreálon át ment a járat Torontóba, idén sajna elutaztam először Torontóba, onnan le kellett szedni minden pakkot, belépni Kanadába, és egy helyi járattal vissza Montreálba. Ez nem volt annyira jó. De a személyzet kedvessége, profizmusa mindent felülírt. Sajnálom, hogy jövőre nem jön hozzánk többet az Air Transat(:
frodo - 2016-12-07
Egy utas Montreál fölött meghalt és az utaskisérőknek hála sikerült újraéleszteni!Minden szép és jó volt és a gép kivül belül gyönyörű!Nagyon emlékezetes utazás volt az egész családnak!
janiba - 2016-12-07
A gép tiszta volt a személyzet kedves szép gép belülről de ami hiba túl szűk volt az ülés és 3as ülés volt ráadásul
gizella - 2016-12-07
Kellemes volt az út, bár hosszú. Az utaskísérők kedvesek, segítőkésszek voltak. Egy problémám volt: ha Magyarországra jön egy járat, miért nincs rajta legalább egy magyarul beszélő kísérő, nem mindenki tud angolul.
Kulcsár Györgyi - 2016-12-07
Tisztelt Cím!
Negyedik alkalommal utaztam a tengeren túlra Kanadába! Ebben az évben az AirTransat légitársaságot választottam, gondolván, hogy közvetlen járata és a nem alsó-kategóriás ára (300000 Ft) kellemes utazást fog biztosítani a számomra! Sajnos ez nem így történt! Több utastársam is jelezte az úton, hogy hangot fog adni nemtetszésének! Először is kezdtük azzal, hogy ugyan Budapestről indult a gép és közvetlen járatként, ennek ellenére magyarul, csak egy stewardess beszélt (Ő Qebec-ben született magyar anyától), amit véletlenül tudtunk meg, de valamennyit tájékoztatást angol nyelven abszolválták. Sokan ültek idős emberek, akik n ...
takacsag - 2016-12-07