Untitled-1 hotel

Bemutatkozás

A világ első menetrend szerinti légijárata, 1918. április 1-jén indult Bécsből Kijevbe, rakterében katonai légipostával megrakva. Pár hónap múlva már a Bécs-Budapest útvonalon is megnyílt a légiforgalom. A két világháború között a polgári légi járatokat az ÖIAG nevű nemzeti légitársaság indította, melyet 1938-ban beolvasztottak a Deutsche Lufthansába. 

Az 
osztrák nemzeti légitársaságot, az Austrian Airlines-t 1957-ben alapították. Bázisreptere a Schwechati nemzetközi repülőtér. Napjainkban több mint 100 városba indít járatokat. 

Szolgálatások:

Rugalmas check-in: az online legkorábban 24 órával, és legkésőbb 1 órával az indulás előtt, telefonon 24 órával az indulás előtt vagy a repülőtéren, függetlenül attól, hogy van-e feladandó poggyásza az utasoknak.

Törzsutas programja, a Miles & More nem csak az Austrian járatain nyújt lehetőséget mérföldek gyűjtésére, hanem az összes partner légitársaságnál, így akár a Lufthansa járatain is.

 

Díjai: Az én légitársaságom nyereményjáték eredménye

 
"Az én légitársaságom 2013" közönségszavazáson elért helyezése

 
A legjobb menetrend: 1. helyezés

Checkin információk

A díjmentes online utasfelvétel a légitársaság weboldalán érhető el, legkorábban 23 órával a menetrend szerinti járatindulás előtt. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

Az Európai Unió és Kanada is lezárta légterét az orosz gépek előtt

hír Az Európai Unió és Kanada is lezárta légterét az orosz gépek előtt

Tavasztól fizetős a fedélzeti ellátás a Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines járatain

hír Tavasztól fizetős a fedélzeti ellátás a Lufthansa, a Swiss és az Austrian Airlines járatain

2020-ban is lesz miből válogatnia

hír 2020-ban is lesz miből válogatnia

Utasaink véleményei

A gép késve indult, de azt még behozta, majd visszaúton háromnegyed órát késett is! A gyermekeket nem engedték a lábnál a földön aludni! Ez lehet, hogy egy előírás viszont így nem sokat aludtunk, ami nagyon kellemetlen volt. Ölben nem nagyon tudtak aludni! Visszafelé ugyanez volt. A babakocsi Bécsben máshol érkezett meg mint a bőröndök, így ott további negyedórát vesztettünk!
Szombathely - 2020-02-17
Óriási élmény volt egy hirtelen járattörlés következtében 6 órát vesztegelni a bécsi reptéren. Semmilyen információt nem kaptunk leszálláskor, személyesen kellett utánajárnunk. Természetesen az aznapi düsseldorfi kongresszusi program ugrott. Mindezt fiammal, akinek ez volt az első "betanuló" repülőútja. Sokat tanult belőle....
zoltan - 2019-11-24
Kényelmes,tiszta gép, kedves személyzet,zökkenőmentes landolás
Perfect volt az út.
Köszönöm Austrian airlines!
M.Szabo2 - 2018-01-05
Nagyszerű, fiogyelmes kiszolgálás.
jeno.veer - 2017-12-28
Tökéletes utazási élmény,minden időben,minden pontban akkor történt,amikor kellett! Igaz,a becsekkolásnál a hölgy nem nagyon tudott a saját nyelvén kívül más nyelvet,de minden megoldódott.
Bobe - 2017-12-28
Pekigből Bécsbe utaztam. Le a kalappal a légitársaság előtt. A kényelem a konfort a kiszolgálás vetekszik az Emirates-val. Csillagos ötös.
norbi1016 - 2017-12-28
Kb a harmadik kapuhoz kellett átmenni, mire veglegesitettek. Több óra késéssel indultunk. A színvonal és a kiszolgálás jó.
Enikő - 2017-12-28
A személyzet az első perctől kezdve a maximumot nyújtotta, illedelmes, segítőkész nagyon odafigyelő. Bármit kértem azonnal, probléma nélkül teljesítették, együttműködtek ami úgy gondolom nem könnyű egy 10 órás úton..
jakobmarko - 2017-12-27
A szemelyzet elen a Kapitannyal, kivalo munkat vegzett, szeleskoru tajekoztatas, udvaria pontos munka, kivalo minosegu etelek italok, boseges mennyisegben!
bmarcsi - 2017-12-27
Személyzet kedves, udvarias, az ellátás kifogástalan, így könnyebben volt elviselhető a. hosszú repülőút.
zorka66 - 2017-12-27
Nagyon kellemes hosszú utazásom volt, átszállással. A személyzet segítőkész és nagyon kedves volt mindkét járaton. Örülök hogy őket választottam. Nagyon jó ár-érték arány.
zezima - 2017-12-27
Miamibol indult a gep. Csodas napokat toltottem el volt szerencsem Royal Caribienne oceanjaroval utazni es az Everglades ben is tettunk latogatast
Mohacsi.evi - 2017-12-27
Nagyon meg voltunk elégedve a légitársasággal,pontos,kényelmes.Csak ajánlani tudom.
sz.balazs77 - 2017-12-26
Az utóbbi években fapados járattal utaztunk általában, így most kifejezetten felüdülést jelentett egy komoly, nagy múltú cég. Korrekt kiszolgálás, kedves, segítőkész személyzet, finom étel és ital volt a jellemző. Az utazás zökkenőmentes volt, hazafelé 20 perccel hamarabb szálltunk le Bécsben, mint vártuk. Megfogadtam, hogy még ha olcsóbb is egy diszkont légitársaság, sokszor ez az olcsóság a minőség rovására megy, így én maradok a nem diszkont társaságoknál, mlg ha 10-20.000 forinttal többe is kerül.
Eszter - 2017-12-26
December 15-én repültem haza Bologna-ból. Sajnos a repülőgépen technikai probléma adódott így leszállítottak miket. A következő órákban a légitársaság elintézte, hogy még hazajuthassunk, de a kommunikáció nem volt a legmegfelelőbb. Központi tájékoztatást nem kaptunk, csak mindenki egyesével tudott érdeklődni.
Burkus Timi - 2017-12-20
Sajnos már nagyon régen utaztam repülővel, pedig valamikor nagyon szerettem. Mindig nagy élmény volt. Szeretnék újra sokat utazni repülővel szerte a világba
gyorgy.cser - 2017-12-17
A személyzet készséges, barátságos, mindig mindenki mosolyog.
Szilvia - 2017-12-15
Ez volt az első utunk ezzel a légitársasággal. Fontos szempont volt, hogy átszállás nélkül tudtuk megoldani az utazásunkat (Bécs-Firenze).
A járat pontos volt oda és vissza is. Rendben ment a becsekkolás és az utazás is. A személyzet kedves, a kiszolgálás gyors volt. Köszönjük! :)
Kiss Attila - 2017-11-26
Korrekten, pontosan, előrelátóan és udvariasan, ahogy elvárható egy légitársaságtól. Kellemes tapasztalat volt a fapadosok után.
Selyem János - 2017-11-16
Minden rendben volt.
Tibby - 2017-11-05
Mindenki nagxon kedves, nincs keses es a snack is eleg jo.
mibeus - 2017-11-03
Munkavégzés célú utazás Budapest-Bukarest desztinációban, Bécsi átszállással.
A check-in és a boarding rugalmas, pontos, poggyászkezelés rendben. A gép Bp - Bécs között Bombardier-4000, Bécs-Bukarest között Airbus-320, pontos indulás és érkezés, megfelelő fedélzeti kiszolgálással.
sanyci - 2017-11-02
A repülő bár nem nagy utasszállító volt kényelmes utazást biztosított. Az étel kíváló a kiszolgálás is megfelelő volt. Összességében csak pozitív véleményt mondhatok. Kellemes csalódás volt4 Előzőleg 2014-ben viszont igen kellemetlen és kényelmetlen szerencsére rövid utat tettem meg a légitársasággal! Akkor kifejezetten rosszul éreztem magam az út alatt! Az idén Szentpétervárra utaztam Bécsből, 2014-ben pedig Bécsből utaztam Budapestre.
Papanekné - 2017-10-25
Nem csalódtam bennük.
maverick82 - 2017-10-25
Az internetes foglalás visszaigazolásával volt egy kis akadozás, de maga a repüléshez közvetlenül tartozó kiszolgálás gördülékeny, előzékeny, udvarias volt. Nem előszór utaztunk velük, és nem is utoljára. Mindenkinek tudom ajánlani.
Santo - 2017-10-25
Nagyon kellemes 10 órás repülő utunk volt. Az italokat folyamatosan felszolgálták. A turista osztályon is kitűnő ételeket kaptunk.
Szücs viktória - 2017-10-25
Nagyon fêltünk az első tengerentúli ,hosszú úttól,de szerencsére minden remekül alakult.A gép időben indult ,a személyzet ês a kiszolgálás kifogástalan volt.Az êjszakai utazás viszont nem tetszett, legközelebb csak nappal utazunk.
Mariann - 2017-10-25
50 éves elmúltam,ez volt életem első repülése.Nagyon izgatott voltam emiatt de a személyzet kedvessége hozzáértése csodálatossá tette számomra ezt az élményt.Köszönöm Austrian Airlines.
joeanna - 2017-10-25
Korrekt, megfelelő ár-érték arány, bátran ajánlom!
Agrector - 2017-10-24
Lenyűgözött az osztrák pontosság. Minden ÓRA.00 perckor, az előre leírtak szerint kezdődött - kapunyitás, fel- és leszállás. Az 2snack" valóban kicsi és "snack-szerű volt, viszont italból kérhettünk repetát is. Mindeközben egy másik repülő haladt velünk párhuzamosan. Érdekes volt megélni ezt az élményt! A gép földretétele mindenszempontból zökkenőmentes volt, így megérdemelte a tapsot.
KFIldiko - 2017-10-24
Sajnos 2 órát késett a gépünk, így be kellett préselnünk a kiadásainkhoz egy taxit és egy éjszakát New Jersey-ben. Október közepére sikerült válaszolniuk, mely üzenetben jelezték, hogy megtérítik plusz költségeinket.
BiankaT - 2017-10-24
Gyors megoldas a csekkolásnál ( internetes helyfoglalas) kényelmes preciz.
adorjan.karmen - 2017-10-24
Minden zökkenő nélküli utazás volt.
Nem beszélem a német nyelvet, de ez semmilyen akadályt nem jelentett. Abszolút felkészült személyzet, minden helyzetben frappáns, gyors megoldásokkal.
Udvarias személyzet, köztük még magyarul beszélőt is találtam, bár a gép Bécsből indult NewYork felé.
Csak ajánlhatom mindenkinek!
jamboci - 2017-10-24
Nagyon rossz a menetrenddel kapcsolatos tapasztalatom. A légitársaság a saját járatait sem tudja összehangolni. 11 órás , átvirrasztott éjszakai repülőút után lekéstük a csatlakozást Bécsben. 50 perc, 1.00 óra kevés az átszálláshoz. Az egy csillagot sem érdemli meg a menetrend..
Zsuzsa - 2017-10-24
minden rendben volta az utazás során.
flangállovas - 2017-10-24
Az egész út során,az egész személyzet kedves és segítőkész volt.Az utazás kellemesen telt.Transzatlanti út volt. A lámpákat feleslegesrn nem kapcsolgatták.
Szab06 - 2017-10-22
Bécsi indulással repültünk Egyiptomba.A becsekkolás zökkenőmentesen és gyorsan történt.A reptéri és a repülő személyzete segítőkész és udvarias volt.A légi kiszolgálás minősége,az ételek kifogástalanok voltak.Az indulás és érkezés menetrend szerint történt.Összességében mindennel meg voltunk elégedve.
doroske - 2017-10-19
Többször repültünk már, de ilyen még nem történt velünk. Tengerentúli járaton történt: az egyik családtagom lisztérzékeny, így special food-ra van szüksége. A rendelést időben leadtuk, indulás előtt a reptéren megkérdeztük, hogy tuti meg kapja-e mert, ha nem akkor veszünk még a reptéren valamit amit felvihet magával és tud enni, majd megnyugtattak: 100% hogy megkapja. Természetesen nem így történt. Szerencsétlen 10,5 órán keresztül éhezett. Kisebb probléma: még le se ültem a helyemre, de elég szép mennyiségű szemét volt körülöttem. Írtam egy panaszlevelet nekik még augusztusban, azóta sem érkezett rá válasz.
denitoth - 2017-10-19
Kellemes volt az út, az egyedüli probléma az volt, hogy az ital/ ételosztás miatt szinte az egész út alatt lehetetlen volt mozogni a folyosón.
ildiko627 - 2017-10-19
A gép megfelelő időben indult, hamarább érkezett, és a lehetőségekhez képest kellemesen telt az út Los Angeles és Bécs között. Elégedetten, de fáradtan vártunk 5 órát a tranzitban a Bécs -Budapest járat indulásáig. Itt ért a meglepetés bennünket. A céltól ilyen kis távolságra és fáradtan nehezen fogadtuk, hogy 2 órás késéssel indult a járat. Időközben a felvilágosítás sem volt kielégítő, csak buszba be, buszból ki, majd ismét várakozás és semmi információ. Azután végre beszállás.....és megláttuk az ősrégi DACH 8 -ast, ami eléggé aggasztóan hatott ránk. Egész addig feszültek voltunk, míg meg nem érkeztünk Budapestre. Össz ...
Zsóka - 2017-10-18
Már második alkalommal utaztam az Austrian Airlines-sal. Nagyon elégedett vagyok mind a személyzet munkájával, mind az ellátással. Biztosan igénybe fogom venni a szolgáltatást a jövőben is.
Amyra - 2017-09-19
Egy teljesen normál lefolyású út volt, semmi különleges, minden rendben volt.
sabex - 2017-09-14
Július 12-én Firenzébe repültem néhány napra. A bécsi indulás és érkezés nagyon kézenfekvő, mert az osztrák határhoz közel lakom. Az bécsi indulás időpontja megfelelő volt, de Firenzéből túl korán kellett indulnom, úgy éreztem, elvesztettem 1 napot. A repülőút semmi kívánnivalót nem hagyott maga után. A csomagomat nem adtam le, hogy hamar kiérjek a reptérről, de a felszálláskor megkérdezték, hogy a fedélzetre felvigyék-e. Így nem vesztettem időt, de kényelmes volt, hog ynem kellett a csomaggal vesződnöm. Meg vagyok elégedve az Austriannal.
Vargáné - 2017-09-06
Nagyon kedves, figyelmes kiszolgálás, kényelmes székek, ajándék párna és takaró, jó minőségű szórakoztató rendszer, kellemes és bőséges ételek és gyümölcslé minden mennyiségben. (Bécs-Toronto)
gregeszti - 2017-08-29
Annak ellenère, hogy nagyon korai òràn indult a gèpem Oslòbòl, a csomagfelvétel gördülèkenyen, kedves mosoly kìsèretèben zajlott, a sor lendületesen haladt, a személyzet minden szüksèges informàciòval segítette az utazò közönsèget. A gèpen viszont fagyasztottàk a levegöt, kèt kabàtban fàztam vègig az ùt alatt, amire azèrt augusztusban nem sok utastàrsam szàmított.
BHajnal - 2017-08-29
Soha többet nem utazom ezzel a légitársasággal. A saját járatait nem képes összehangolni. Miért gondolta a menetrend készítője, hogy elég az 1 óra átszállásra ? Késett a járatom, az ellenőrzésen - ami ugyan olyan szigorú volt mint Miamiban- mire átmentem lekéstem a csatlakozást. Mind a két járat
Austrian Airlines volt.
Csalódott utas - 2017-08-28
a gép időben indul és érkezett, semmi rendkívüli nem történt
lowi - 2017-08-28
Maximálisan elégedettek voltunk!
2 átszállással utaztunk, pontosan érkeztünk, minden tökéletes volt!
Liz - 2017-08-28
Bécs-Párizs, júliusi városlátogatás. A gép kis késéssel indult, tájékoztattak róla (egy katonai repülés miatt), a megérkezéskor már csak minimális volt a késés. Visszafele semmi késés nem volt. A gyerekekre külön gondoltak, színesceruzák, kifestő, játékkártya volt az ajándék. Bár nem váltottam helyet, az online check out során mind a hatunkat egy sorba ültette a rendszerük. Elégedett voltam a repüléssel.
RKiss69 - 2017-08-27
Ha tehetjük mindig az Austrian Airline -t választjuk. Pontos, megbízható a személyzet nagyon kedves. Az ülések közötti távolság sem túl szűkös. A tengerentúli járatokon az étel és az ital választék megfelelő szintű.
Jzsoter - 2017-08-27
Többször repültem austrian airlines-al eddig mindig megfelelő szolgáltatásban volt részem
Adrienn - 2017-08-27
Mindig szeretek az Austrian Airlinbe-szal utazni, általában magas színvonalú a szolgáltatás. Ugyanakkor nagyon személyfüggő néhány helyzet kezelése. Pl. Átszállással utaztam, kézipoggyásszal., odafelé két szakaszon, s visszafelé az első szakaszon semmi gond nem volt a megengedett kézipoggyász mérettel, de az utolsó átszállás után hirtelen nagynak lett minősítve a csomagom, s fel akarták adni a többi csomaggal. A felelős úriember A bécsi reptéren közölte, h ő így döntött, 15 éve ezt csinálja, s nem vitatja meg az utassal a döntését. Ez nem eljárás, utána a felettese mondta is, h nem a csomag méretével van gond, hanem tele a gép, ezért né ...
Estrella - 2017-08-27
Kényelmes, kifogástalan volt az utazás. Visszafelé késtünk 40 percet, de az időjárás, nem a légitársaság hibájából.
Victoria04 - 2017-08-27
Nagyon kedvesek voltak, időben indult és érkezett, két kisgyerekkel voltunk akikre abszolút figyeltek, illetve a kislányunknak aznap volt a születésnapja, felköszöntötték és bekukucskálhatott a pilóta fülkébe is. Felejthetetlen élményt kapott :)
Nagy Noémi - 2016-12-30
Egy esetben törölték az utolsó pillanatban a járatot. A földi személyzet egy két arroganáns utast profi módon kezelt. Mindannyiunknak gyorsan találtak megoldast Innsbruckban.
Hárfa - 2016-12-30
Kellemes út volt, mert nagyon segítőkészek voltak. A stewardok és a pilóták is! Beszélhettem a pilótával és a stewardok is megtettek mindent, hogy kényelmesen utazhassak, bár sokan voltak a gépen. Csupa jót tudok mondani! :)
Robert - 2016-12-29
Családom jóvoltából az 51. születésnapomat New Yorkban ünnepelhettem. Az utazás fantasztikus élmény volt,mivel életemben először ültem repülőn. Kényelem ,tökéletes kiszolgálás.
mutosno65 - 2016-12-28
Az utazás teljesen "rutin szerűen" zajlott egyetlen említésre méltó dolog történ ami szerintem elég vicces volt a protokoll szerinti szövegek után megkértek minden utast akinek Samsung Note 7-se van hogy ne csak repülő üzemmódba tegyék hanem kapcsolják ki teljesen és ne töltsék. (mert akkor voltak a maguktól fütölő/felrobbanó telefonok)
Tazzie - 2016-12-28
Budapest Becs jaratot toroltek. Busszal vittek Becsbe. Ezen ki vul pozitiv elmenyeink voltak.
Szeki - 2016-12-28
Minden nagyon klassz volt!
kekiron - 2016-12-28
Szuper volt...
Rodike - 2016-12-27
Első repülő utam volt..a külömböző véleményekkel ellentétbe élveztem a repülést..
Tavali .zsuzsa - 2016-12-25
Barátok látogatása, kikapcsolódás. Ehhez az Austrian tökéletes partner volt, másokor is ezt választanám.
Windy - 2016-12-25
Teljes mértékig elégedett vagyok a légitársaság által nyújtott szolgáltatással! Az egyetlen, amin talán lehetne picit orvosolni az a személyzet egyenruhája. Szerintem túl sok a piros és ez kissé ilyesztő!
leaah - 2016-12-22
Segítőkész személyzet, finom ételek. Pontos érkezés, problémamentes út. VIE-TLV és ZRH-VIE vonalon utaztam velük, máskor is előszerettettel választom a légitársaságot.
VassVirag - 2016-12-19
Kellemes utazás volt. A személyzet figyelmes, a kapitány pontosan indult és érkezett. Köszönöm!
margo - 2016-12-18
Negatív tapasztalatom nem volt, mindennel nagyon meg voltam elégedve, pedig jó hosszú út volt. BUD-VIE-MLE-VIE-BUD
Lili - 2016-12-18
Kellemes volt az utam, végig segítőkészek, kedvesek voltak.
B.Judit - 2016-12-17
Miamiba repültünk a párommal, nagyon kellemes utunk volt oda felé ,vissza utunk viszont nem volt annyira jó,mert nem egymás mellé tettek minket,mert,hogy nem volt már máshol hely a gépen ! Ez elég érdekes volt,de amúgy az ellátás a kiszolgálás nagyon megfelelő volt!
Gabriella - 2016-12-17
A személyzet profi volt, határozott utasítások és jó hangulat jellemezte az utat.
stefant - 2016-12-15
Szuper légitársaság.
Kedvesek, jo a kaja, bő az ital választék.
Ha lehet velük repülök.
Giggs11 - 2016-12-15
Nagyon tetszettek a "gyerekbarát" szolgáltatások: játékok, menü, odafigyelés a kisgyerekkel utazókra!
nmarianna - 2016-12-12
Ahhoz képest, hogy mennyibe került a jegy, nem árasztottak el szolgáltatásokkal. Az appjuk gyakran fagyogat.
Bande - 2016-12-10
Üzleti úton voltam Frankfurtban.
Austrian Airlines-al utaztam, a gép, a személyzet, rendezett, tiszta volt.
A légiutas kísérő személyzet kedves volt, figyelmesek voltak, talán kicsit tübb figyelmet is kaptam, mint máskor.
Sajnos hazafele a gép indulás késett kicsit, de szerencsére ezt a késést a repülés során behoztuk. Ezért volt csak egy kicsit kellemetlen a tapasztalat, amúgy minden rendben.
Rafiki - 2016-12-09
Szófiába repültünk, két részletben, Bp-Bécs, Bécs-Szófia útvonalon. A kaján kívül minden rendben volt, az OK, hogy Bp-Bécs vonalon nem igazán van idő étel felszolgálására (csak italt kínáltak), de azért a Bécs-Szófián lett volna, ehelyett egy kis (5*5 cm-es) zacskónyi kekszet vagy egy szelet csokit lehetett választani. Háááát, több, mint 3 órás repülőúton ez vajmi kevés. nem baj, legközelebb készülünk, viszünk saját kaját.
Tubi - 2016-12-07
Japánba utaztam az Austrian-nal, nagyon kedvesek voltak, a kiszolgálás is tökéletes volt, fel sem tűnt a 16 óra! Többször utaztam már velük, sosem volt semmilyen problémám!
knlb - 2016-12-07
Nagyon kedves személyzet, játékokat adtak a gyerekeknek és üdítőt, takarót és párnát, pontos volt a járat és előzékenyek voltak a becsekkolásnál is!
DB74 - 2016-12-07
VIE-ATH és vissza. Az étel (némi keksz) katasztrófa, a személyzet munkája remek, a tisztaságon van mit javítani.
Pityer - 2016-12-07
Utazásunk az elvárásoknak megfelelő volt.
A böröndünk viszont a nem megfelelő szállítás, rakodás miatt használhatatlanná vált.
Károkozás - 2016-12-07
A párom a felszállás előtt egy szóra bemehetett a pilóta fülkébe, a másod pilóta ülésébe ülhetett és maga a másodpilóta készített róla fényképet. Kedvesek, közvetlenek, barátságosak voltak. Érződött, hogy szolgáltatnak, és az utasokért vannak. Sokan vehetnének példát róluk!
kgb107 - 2016-12-07
Egy nagyobb problémát is sikeresen megoldottak. A szolgáltatás jó volt. Bátran ajánlom bárkinek.
joanna1 - 2016-12-07
Minden rendben zajlott,Europban belul nagy dolgot nem var az ember.
null - 2016-12-07
Bécsből Torontóba, majd Havannában utaztunk. Több légitársasággal utaztunk már, a legjobb kiszolgálásban és segítségnyújtásban részesítettek bennünket, azzal, hogy a csatlakozást is elérjük. A tisztaság, étkezés, a folyamatos folyadék pótlás kimagasló volt.
Kocsis Zsuzsanna - 2016-12-07
A gép a bécsi nemzetközi reptérről indult Lanzarotéra, illetve Fuerteventurára, charter járat lévén "rugalmasan" kezelték az indulási és érkezési időpontot. Bár a menetrendhez képest nem volt jelentős a késés, de rontott az úti élményen. Mivel az utasok többsége osztrák volt, szűkszavúan bántak az angol nyelvű tájékoztatókkal. A fedélzeti ellátás átlagos volt, de az olcsó repülőjegy kárpótolt a fent említettekért.
zadri - 2016-12-07
Kis reptér, kis gép, első repülőutam, (amire emlékszem). Kitűnő érzés volt az ablakból lebámulni. A repülő pontosan indult, a személyzet kedves volt.
jenoketto - 2016-12-07
Életem első repülő útjàt a profizmusukkal élménnyé varàzsoltàk!
zsuzsa0829 - 2016-12-07
indulás előtt gépet kellett cserélni, tönkre tették a bőröndöt - elszakadt
Straska - 2016-12-07
Csodalatos es kenyelmes ut volt, magasszintu kiszolgalassal, pontos indulassal es erkezessel.
Blanda - 2016-12-07
Gyermekkel utaztunk, külön kis színezőt kapott ceruzákkal, nagyon örültünk, hogy gondolnak a kicsikre, maximálisan elégedettek voltunk mindennel.
ancsurkagirl - 2016-12-07
A fedélzeti étel jó volt, de nem törték össze magukat az itatásban. A film/zene kínálat szerintem elég szegényes. Bőröndöm sérült az utazás alatt, amit csak otthon vettem észre, de ezt a későbbiekben már nem tudtam érvényesíteni.
Hosszú és drága - 2016-12-07
2015.márciusában utaztam Indiába a légitársasággal. Remek, nagyon kényelmes, élvezetes utazásban volt részem. A személyzet maximálisan kiszolgálta az utasokat.
h.ica - 2016-12-07
VIE-FNC-VIE, a hosszú út ellenére még egy fedélzeti TV sem volt (bár ez a legkevesebb), az étkeztetés botrányos (speciális étrenddel nem foglalkoznak, mondván "elfogyott", majd őket látni ugyanazt az ételt a személyzeti területen fogyasztani, az utas meg csak éhezzen), a kapitány németül sztorizgat (az egyetlen világnyelv az angol, ősbunkó dolog 10 percig folyamatosan beszélni majd még annyit sem elmondani angolul, hogy miről beszélt).
jenoke - 2016-12-07
Pontosság, segítőkészség, figyelmesség, udvariasság az oda-vissza út során. Köszönjük!
szabim - 2016-12-07
Tragédiámban nagyon segítőkészek voltak.
Judit - 2016-12-07
A viharban is biztonságban éreztük magunkat, kedvesek figyelmesek
Arva Iren - 2016-12-07
Pontos, tiszta, kényelmes út szept. 7 és 14-én Budapest-Bécs oda és vissza. Kellemes személyzet, tiszta környezet. Csendes kis gép, 40 perc repülési idő. És visszafelé Bécsben egy 30 percen belüli átszállás is sikerült, úgy, hogy a böröndjeink is hazaérkeztek! Bravó! Köszönjük!
Tohl Péter - 2016-12-07
Nagyon kedves, barátságos volt a személyzet. A közel 5 órás út alatt többször szolgáltak fel italt, snaket és egyszer főételt, ami finom volt. Bécsből közvetlenül elérhető volt az uticél, ami sokkal kényelmesebb volt mintha Budapestről egy , esetleg két átszállással repültünk volna. Jővőre is velük utazom.
Mogan - 2016-12-07
Bukarestbe nem könnyű utolsó pillanatban foglalt jeggyel eljutni. Szerencsére az Austrian-nal megoldható volt ez is, igaz, átszállással, és mindegyik gép késett
Akos - 2016-12-07
Az Austriannal utaztam Chicagóba. Rendkívül profi és kedves volt a személyzet! Minden flottul ment. A hosszú tengerentúli utazást feledtette a kiszolgálás és a modern fejtámlába épített médiacenter :)

Ajánlom őket!
janosvitez - 2016-12-07
Ez volt az első repülésem,nagyon tetszett.
Judit - 2016-12-07