Bangkok Airways

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Bangkok Airways

Bangkok Airways népszerű úticéljai

Budapest - Phuket
1 050 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Pattaya
594 400 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a Bangkok Airways légitársaságról

Összesített eredmény

4.5

7 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,4

Fedélzeti ellátás

4

Menetrend

5

Ár/érték arány

4,6

Bemutatkozás

Az 1968-ban alapított Bangkok Airways egy thaiföldi központú légitársaság. Fő bázisa a Bangkokban lévő Suvarnabhumi repülőtéren található. A légitársaság a Skytrax szakmai szervezettől 4 csillagos minősítést érdemelt ki, mely kiválónak számít.

A Bangkok Airways légi hálózata Ázsiára koncentrálódik, a légitársaság 11 belföldi és 14 külföldi úti célt szolgál ki. A nemzetközi úti célok viszonylatában a legjelentősebbek között szerepel Hong Kong, Kuala Lumpur, Maldív-szigetek, Bombay és Szingapúr.

A Bangkok Airways flottája 2016-os adatok szerint összesen 33 repülőgépből áll. A légitársaság 8 darab Airbus 320, 12 darab Airbus 319, 7 darab ATR 72-500 és 6 darab ATR72-600 típusú gépet használ.

A Bangkok Airways járatainak turistaosztályára maximum 5 kilogramm kézipoggyász vihető fel, ezen felül további, maximum 20 kilogramm feladott poggyász szállítható fejenként. A légitársaság továbbá minden járatán kínál étkezési lehetőséget, amely tartalmaz többek között különböző vegetáriánus és gyerekeknek szóló fogást is. Az utasoknak ezen felül, a gyorsabb beléptetés érdekében lehetőségük van igénybe venni az online check-in szolgáltatást is.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom