Untitled-1 hotel

Bemutatkozás

Az 1968-ban alapított Bangkok Airways egy thaiföldi központú légitársaság. Fő bázisa a Bangkokban lévő Suvarnabhumi repülőtéren található. A légitársaság a Skytrax szakmai szervezettől 4 csillagos minősítést érdemelt ki, mely kiválónak számít.

A Bangkok Airways légi hálózata Ázsiára koncentrálódik, a légitársaság 11 belföldi és 14 külföldi úti célt szolgál ki. A nemzetközi úti célok viszonylatában a legjelentősebbek között szerepel Hong Kong, Kuala Lumpur, Maldív-szigetek, Bombay és Szingapúr.

A Bangkok Airways flottája 2016-os adatok szerint összesen 33 repülőgépből áll. A légitársaság 8 darab Airbus 320, 12 darab Airbus 319, 7 darab ATR 72-500 és 6 darab ATR72-600 típusú gépet használ.

A Bangkok Airways járatainak turistaosztályára maximum 5 kilogramm kézipoggyász vihető fel, ezen felül további, maximum 20 kilogramm feladott poggyász szállítható fejenként. A légitársaság továbbá minden járatán kínál étkezési lehetőséget, amely tartalmaz többek között különböző vegetáriánus és gyerekeknek szóló fogást is. Az utasoknak ezen felül, a gyorsabb beléptetés érdekében lehetőségük van igénybe venni az online check-in szolgáltatást is.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Utasaink értékelése

repcsi
Bangkok Airways
összesített eredmény: 4.5
Légiutaskísérők
4.4
Fedélzeti ellátás
4
Menetrend
5
Ár/érték arány
4.6
Én is értékelek

Utasaink véleményei

Kedvesek a légikisérők,az ellátás elsőosztályú,kényelmes utazás.
Novák Tibor - 2017-12-27
Pontosak, indulás előtt még egyfajta mini-lounge is volt a boarding gate-nél, ahol friss pékárut, kávét, teát és palackozott vizet vehettünk el.
Beszállás gyorsan könnyedén zajlott.
Nagy, kényelmes lábtér, ami pár európai nagy légitársaságot is lepipál.
Short-haul repültünk és még így is finom főtt ételt kaptunk és folyamatosan jártak körbe, hogy ki kér még bármit inni. Segítőkész crew.
elmstr1428 - 2017-09-01
A koh samuirol bangkokba tarto jaratunkat toroltek igy egy kesobbi geppel tudtunk csak elindulni. A kellemetlensegek ellensulyozasara jelentos osszegu keszpenzt kaptunk valamint business lounge szolgaltatst a varakozas idejere. Nagyvonalu es megfelelo kompenzacio volt. Nagyon elegedettek voltunk.
krisztiz - 2016-12-07