{* *} {* *} Untitled-1

Utasaink értékelése

4.3
China Airlines
Személyzet
4
Fedélzeti szolgáltatás
3.6
Jegyárak
4.9
Menetrend
4.7
Én is értékelek

Bemutatkozása

A légitársaság bemutatása

China AirlinesA China Airlines Tajwan nemzeti légitársasága. Hagyományos értékrendek alapján működik mind a kiszolgálás, mind a fedélzeti kényelmi eszközök tekintetében. A légitársaság a legmagasabb igényeket is kielégítő „keleti kényelemmel”, autentikus ázsiai ízekkel és messzemenően kedves, figyelmes kiszolgálással teszi élménnyé a repülést az ázsiai térségbe.

A China Airlines járatai négy kontinens 28 országának 111 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte a kelet-ázsiai régióban a legdominánsabb: Kínában 28 városba repül, Délkelet-Ázsiában Thaiföldre, Balira, Vietnámba, Malajziába, Indonéziába a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Mianmarba, Kambodzsába repül, valamint Dél-Koreába és Japán kilenc városába lehet eljutni a China Airlines járataival. Ezen kívül Ausztrália, Új- Zéland, Guam, Koror, és Hawaii is szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.


Szolgáltatások


A China Airlines legtöbb jegye egy évig érvényes, ingyenes hazaúti módosítási lehetőséggel.

Hazautazó ázsiai állampolgárok részére 30kg ingyenes súlykeretet biztosítunk.

China Airlines repülőgépének fedélzeteUtazás előtt: ülésfoglalási lehetőség már 90 nappal indulás előtt (First, Business és meghatározott Turista osztályokon. On-line check in 24 órával indulás előtt.

A repülőtéren: kényelmes, minden igényt kielégítő reptéri várók First, Business class utasok részére valamint China Airlines és SkyTeam törzsutasprogramok meghatározott szintjeitől. (A várók szolgáltatásai: zuhany, önkiszolgáló büfé, Tv, újságok, internet, italok, csomagmegörző, reptéri információ).

Hosszú várakozási idő esetén napi kétszeres ingyen városnézés vehető igénybe, valamint csatlakozás hiányában ingyenes szállást biztosítunk Tajpejben.

A fedélzeten:

  • Elegáns, kellemes kialakítású kabinbelső
  • Ergonómiailag tesztelt, kényelmes ülések
  • Sokoldalúan állítható fejtámasz
  • Saját 9colos LCD érintőképernyős monitor AVOD rendszerrel, Fantasy Sky elnevezésű audiovizuális rendszerrel, amely több nyelven kínál választási lehetőséget 100 mozifilm, show-műsorok, különféle zenei csatornák és videojátékok közül.
  • Laptop csatlakozási lehetőség az ülésben (meghatározott zónákban)

         China Airlines szolgáltatások
A business és First Class fedélzetén felszolgált menüsort a tokiói székhelyű, 2008 óta minden évben Michelin csillagos China Blue étterem sztárszakácsa, Albert Tse állította össze. A menüsor hagyományos kínai ízekre épül, tajvani alapanyagok felhasználásával. Az ételeket az amerikai Global Traveller által díjazott pezsgő, fehér és vörösbor kollekció egészíti ki.


Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

2019 nyarától indulhat a Budapest-Sanghaj közvetlen járat

hír 2019 nyarától indulhat a Budapest-Sanghaj közvetlen járat

Már szolgáltatási csomagok közül is választhat repülőjegy-foglaláskor!

hír Már szolgáltatási csomagok közül is választhat repülőjegy-foglaláskor!

Utasaink véleményei

2017 április 30 - május 22-ig jártam a China Airlines járatával Dél Koreában Szöulban. A repjegy árával értékarányos volt a szolgáltás, mások negativ váleményével ellentétben én meg voltam elégedve a z ellátással, oda és vissza úton is.Jó lenne, ha közvetlen Budapest - Szöul járat lenne egész évben
Magdolna - 2017-12-27
Budapest-Sihang-Budapest oda felé a gépen látszott,hogy régóta használják a repülőt, de minden rendben volt.
Visszafelé szinte új géppel repültünk személyzet toppon volt.Jól utaztunk a belföldi járaton is.
Török György - 2017-10-02
Jó volt!
Jenöke - 2017-08-27
Tökéletes menetrend, jó csatlakozások, érdekes Tajvani városnézés, de kevésbé agilis személyzet, nagyon kevés folyadékkal a nagyon hosszú járatokon is.
giduscicus - 2016-12-29
Nagyon jó áron, a távolságokhoz képest teljesen vállalható átszállási időkkel, viszont aránylag barátságtalan (talán fáradt), és kicsit spórolós személyzettel utaztunk. Viszont annyira jók az áraik, hogy szerintem máskor is velük megyünk kelet felé :)
Gidus - 2016-12-07
Az egyik legolcsóbban repülő légitársaság az Óceánia terségbe és az árért szerintem szuper szolgáltatást kaptam. A személyzet angolja nem volt a legjobb, de segítőkészek voltak. A film választék számomra elég bő volt. Vegetáriánus menüt ettem, ami nem volt a legizletesebb, de az adagok elég nagyok voltak és mindig járt hozzá desszert és gyümölcs saláta. Kis késéssel indultunk, de pontosan érkeztünk.
Pozsgai - 2016-12-07