China Airlines

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok China Airlines

China Airlines népszerű úticéljai

Budapest - Manila
261 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - Tajpej
201 900 Ft-tól
átszállással
Budapest - Koror
298 700 Ft-tól
átszállással
Budapest - Okinava
270 900 Ft-tól
átszállással
Budapest - Sydney
1 216 500 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a China Airlines légitársaságról

Összesített eredmény

4.2

9 értékelés alapján
Légiutaskisérők

3,9

Fedélzeti ellátás

3,4

Menetrend

4,7

Ár/érték arány

4,9

Bemutatkozás

A légitársaság bemutatása

A China Airlines Tajwan nemzeti légitársasága. Hagyományos értékrendek alapján működik mind a kiszolgálás, mind a fedélzeti kényelmi eszközök tekintetében. A légitársaság a legmagasabb igényeket is kielégítő „keleti kényelemmel”, autentikus ázsiai ízekkel és messzemenően kedves, figyelmes kiszolgálással teszi élménnyé a repülést az ázsiai térségbe.

A China Airlines járatai négy kontinens 28 országának 111 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte a kelet-ázsiai régióban a legdominánsabb: Kínában 28 városba repül, Délkelet-Ázsiában Thaiföldre, Balira, Vietnámba, Malajziába, Indonéziába a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Mianmarba, Kambodzsába repül, valamint Dél-Koreába és Japán kilenc városába lehet eljutni a China Airlines járataival. Ezen kívül Ausztrália, Új- Zéland, Guam, Koror, és Hawaii is szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.


Szolgáltatások


A China Airlines legtöbb jegye egy évig érvényes, ingyenes hazaúti módosítási lehetőséggel.

Hazautazó ázsiai állampolgárok részére 30kg ingyenes súlykeretet biztosítunk.

Utazás előtt: ülésfoglalási lehetőség már 90 nappal indulás előtt (First, Business és meghatározott Turista osztályokon. On-line check in 24 órával indulás előtt.

A repülőtéren: kényelmes, minden igényt kielégítő reptéri várók First, Business class utasok részére valamint China Airlines és SkyTeam törzsutasprogramok meghatározott szintjeitől. (A várók szolgáltatásai: zuhany, önkiszolgáló büfé, Tv, újságok, internet, italok, csomagmegörző, reptéri információ).

Hosszú várakozási idő esetén napi kétszeres ingyen városnézés vehető igénybe, valamint csatlakozás hiányában ingyenes szállást biztosítunk Tajpejben.

A fedélzeten:

         
A business és First Class fedélzetén felszolgált menüsort a tokiói székhelyű, 2008 óta minden évben Michelin csillagos China Blue étterem sztárszakácsa, Albert Tse állította össze. A menüsor hagyományos kínai ízekre épül, tajvani alapanyagok felhasználásával. Az ételeket az amerikai Global Traveller által díjazott pezsgő, fehér és vörösbor kollekció egészíti ki.


Poggyász információk

A repülőjegy ára utasonként 1 db 7 kg-os kézipoggyász és összesen 20 kg feladott poggyász szállítását tartalmazza

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom