Untitled-1

Bemutatkozása

Az világon hetedikként, 1932 májusában megalapított Egyptair mára az egyik legmeghatározóbb légitársasággá nőtte ki magát. 2008 óta tagja az egyik legnagyobb légiszövetségnek, a Star Alliance-nak, melynek köszönhetően utasainak kedvezőbb csatlakozási lehetőségeket tudnak kínálni Kairóból belföldi - például Sarm-El-Sejkbe, Hurghadára, Asszuánba, Luxorba, Borg El Arabba és Marsa Almba - valamint a nemzetközi járataira is - mint Johannesburg, Lagos , Bejrút, Delhi, New York, Abu-Dhabi, Doha vagy Nairobi - ezáltal elősegítvén a kényelmesebb utazást.

Az Egyptair az egyetlen észak-afrikai székhelyű légitársaság, mely így egyedülálló a Star Alliance hálózatában. 

Budapestről jelenleg heti 4 járat indul az egyiptomi fővárosba A tengerpartok szerelmeseinek is kedvez a légitársaság, hiszen heti 2 alkalommal is indul közvetlen járat Budapest és Hurghada között.

Airbus a220-300

Az Egyptair flottája nemrégiben bővítésen esett át, legújabb tagja egy Airbus a220-300, melyben a legújabb generációs hajtóműveket helyezték el, így lényegesen jobb, környezetkímélőbb az üzemanyag-fogyasztása. Az új Airbus emellett panorámaablakkal, Fedélzeti audio/video streaming szolgáltatással, folyamatos internet szolgáltatással (WIFI), innovatív kabin dizájnnal és színes led hangulatvilágítással várja azokat az utasokat, akik az Egyptairt választják. 

Business class

A Business Classon repülők kényelmes dönthető ülésekre, nagyobb lábtérre, fedélzeti audio-és video szórakoztató rendszerre, három főételből való választási lehetőségre számíthatnak. Velük pedig 2 x 32 kg feladható poggyász utazhat. 

Economy class

Akik Economy osztályon repülnek is csak a legjobb minőségre számíthatnak: kényelmes dönthető ülések, nagyobb lábtér, fedélzeti audio-és video szórakoztató rendszer, két főételből való választási lehetőség. Illetve szintén 2 x 23 kg feladható poggyászt vihetnek magukkal. 

Programok az átszálló utasoknak

Az Egyptair számos izgalmas lehetőséget kínál az utasoknak, akik Kairóban szállnak át repülőútjuk során, lehetőség nyílik megtekinteni város neves múzeumait, vagy ellátogatni a világhírű piramisokhoz és a szfinxhez, vagy hajókirándulást tenni a Níluson. Emellett a hosszú átszállásokhoz ingyenes szállást is biztosítanak a repülőtér közelében lévő kairói szállodákban. 

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

Egyptair: több közvetlen járat Kairóba, bővülő útvonalhálózat

hír Egyptair: több közvetlen járat Kairóba, bővülő útvonalhálózat

Újra elérhető lesz Hurghada közvetlen járattal

hír Újra elérhető lesz Hurghada közvetlen járattal

Hírek a budapesti repülőtérről: januári úti célok, tesztközpont, terminál működés

hír Hírek a budapesti repülőtérről: januári úti célok, tesztközpont, terminál működés

Utasaink véleményei

A gép az adott napon meg se érkezett, mivel a köd miatt nem tudott leszállni, ami azért érdekes, mert ezen a napon az összes többi gép fel- és leszállt, csak ez az egy nem.
vándor22 - 2020-01-25
Meglepett az utazás színvonala. Kényelmes utastér. Kellemes hangulatú személyzet.
mkata - 2017-12-30
A személyzet udvarias, előzékeny. A felszolgált étel finom és friss volt.
Jeremias56 - 2017-12-28
Csak angol és arab beszéd, az egyik férfi kiszolgáló büdös volt
kufr - 2017-12-27
minden rendben volt
medgyesi - 2017-12-27
Wienna airportrol utaztam Cairoba. 5 csillagos ellatas a fedelzeten. Tobbfele etel kifogastalan finom .Segitokesz szemelyzet. Orom volt utazni. Legkozelebb is oket valasztom.
Katalin1970 - 2017-11-08
Az utazás során semmi negatív élményünk nem volt.Annak ellenére,hogy csak magyarul beszélünk, mindenhol el tudtunk tájékozódni. Kicsit túlzónak éreztük a lábbelik levetetését.Csodálatos nyaralásunk volt Egyiptomban./Kairó, Hurghada, Luxor/
cs_erika8 - 2017-10-27
A repülőgép indulását ( oda-vissza) pontosságát pozitívan tudom értékelni! A visszafelé indulási időpontot meg jell kritizálnom, mert reggel 6 órai indulás egy nyaraláskor nagyon korai tartom!
dombineibolya - 2017-10-25
Legközelebb is szívesen utaznék velük! Ár-érték arányban kiváló!
Brigussz - 2017-10-25
Első repülős utazásom volt. Hatalmas élmény, szuper kiszolgálás, segítőkész személyzet, színvonalas ellátás a repülőn. Meghozta a kedvemet a repülős utazásokhoz, augusztusban meg is volt a második útam is velük :)
szilvia0401 - 2017-10-25
Nekem nagyon jó tapasztalatom van a légitársasággal kapcsolatban.
Egyiptomba utaztunk májusban, 4x repültünk; ebből 2x belföldi járattal. A felszállás, leszállás zökkenőmentesen lezajlott. Asszuánban a leszállásnál úgy fújt a szél, hogy azt már megéreztük, de hihetetlen szépen letette a pilóta a gépet! A stewardess-ek kedvesek, segítőkészek voltak. Az ételek finomak, inni folyamatosan hoztak.
Összesen: 8x repültem ezekkel a járatokkal. Nekem csak jó tapasztalatom van az Egyptair járatokkal.
Derék Hajni - 2017-10-24
Nekem mindenképpen pozitív volt a repülőút.Igaz késéssel indultunk Budapestről,de az érkezés már pontos volt.
2 alkalommal kerültünk légörvénybe,de ez számomra izgalmas volt inkább,mint félelmetes.
A személyzet abszolút udvarias,segítőkész volt.
Kelbert Andrea - 2017-10-22
Kairóból utaztam Asszuánba és minden rendben volt .
Előtte az ANUBIS Travel gépével utaztam Budapestről Hurghadába charter-járattal ... nagyon jó volt út oda.
Visszafelé is ugyan azzal a géppel utaztunk vissza ... bár egy órás késéssel indult a gépünk...de nagyon jó volt minden ...a gép helyzetét kis képernyőkön keresztül figyelhettük, hogy éppen hol járunk. Oda felé az úton ..nagyon egyedi és finom volt az étel amit kaptunk, vissza felé is aránylag jó volt a virsli. Viszont visszafelé magyar személyzet volt ami meglepett...de jó volt magyar hangot hallani, én nem beszélek nyelvet, csak a magyart.
Erika - 2017-10-21
Érdekes volt, hogy inkább férfi stewardok voltak és nem voltak túl kedvesek, se nagyon gondoskodóak.
gurdonka - 2017-10-18
A légitársaság azt nyújtotta amire vártam,kiszolgálás és az ételek italok rendben voltak.A járat oda és vissza is késett,bár ez lehet hogy nem a légitársaság bűne volt.
rejoc1962 - 2017-08-30
A repülő fedélzete kicsit elhasznált és koszos volt, sajnos a személyzet sem mutatott túl nagy érdeklődést az utasok felé. Utólag inkább fizettem volna kicsivel többet, de túlélhető volt.
Egyptair utas - 2017-08-30
Az Egyptair utaskísérői rendkívül kedvesek, figyelmesek voltak és a légitársaság mind az oda, mind a visszaút előtt figyelmeztető emaileket küldött a járatokról. Pontos indulás, érkezés, rendkívül kedvező csomagsúly (2x23kg + kézipoggyász. Sajnos szórakozási lehetőség nem volt a gépeken, de az ellátás nagyon jó volt. A visszafelé úton gyönyörű tiszta időben hihetetlenül szép látványban volt részünk a magasból. Az ár a korábbi évekhez képest jelentősen magasabb volt sajnos, de mindezek mellett csak ajánlani tudom az Egyptair járatait.
nagda - 2017-08-29
Mindig ezzel a repülőtársasággal utazom csak Egyiptomba. Remek légitársaság,szuper út!
Fáreó - 2017-08-28
Felejthetetlen élmény volt a repülőút.Igaz hogy a visszaút Ferihegyre kicsit rázós volt a légörvények miatt,de a személyzet a helyzet magaslatán volt.Nagyon kedvesek voltak,megnyugtató volt a hozzáállásuk.
bocinyuszi - 2017-08-28
Nagy élmény volt a repülőút.
Ezelőtt 8 évvel repültem utoljára, de ez egy 3,5 órás út volt, eléggé izgultam!
A reptéri segítőkészség, a légiutaskísérők kedvessége és figyelmessége tovabbá a pilóták profi hozzáértése (zökkenőmentes fel- és leszállás, élvezhető út) végül kellemes utat biztosítottak! :)
Hajni333 - 2016-12-28
A repülőút nagyon kellemes volt, a személyzet udvarias. Az időjárás is kegyes volt, gyönyörű napsütésben szél és viharmentesen tettük meg azt a pár ezer kilométert. Az út során semmi kellemetlenség nem ért, bár mivel nagyon rég repültem a reptéri szigorú ellenőrzés kicsit szokatlan volt.
Bibinyuszi - 2016-12-28
A Pilóta nagyon kedves volt a hangszórón keresztül. A stewardessek kedvesek voltak és nagyon szép fiuk és lányok egyaránt. A fel és leszállás zökkenőmentes volt. Kellemes utazás volt oda-vissza.
nasca - 2016-12-22
2016. november 18-án utaztunk Thaiföldre, Bangkokba az Egyptair légitársasággal.'4,40 órakor lett volna az indulás, de kb. egy órával később indult, valami ok miatt. Ennek ellenére nagyon kellemes volt az utunk, mivel a személyzet igen kedves figyelmes volt, ahogy elértük a repülési magasságot, azonnal kezdtek az utasokkal foglalkozni, kiváló ételt szolgáltak fel kedvesen, és különbözőüdítő italokkal, kávéval, teával, vízzel kínáltak bennünket. Közben ha toalettre mentünk, érdeklődtek kérünk e valamit. A repülés zökkenőmentes volt, és a lehetőséghez képest időben tökéletesen értünk földet.Több éve utaznunk az Önök (repjegy.hu.) sze ...
kkozma - 2016-12-13
Csomagkezelésük kritikán aluli. Kairóban a csomagjaink már a betonon voltak, bárki hozzáférhetett azokhoz. Hazafelé (Hurghadáról szálltunk át Kairóban) a csomagok Kairóban maradtak. Mint utóbb az elveszett csomag bejelentésekor "elkottyantotta" az ügyintéző, hogy valószínűleg tervezetten fel sem kerültek a gépre, mert utas ugyan nem sok volt, elfértünk egy Embraer 170-esben, de mivel az Egyptair nem nagyon korlátozza az utasonként szállítható csomagok mennyiségét, ezért sokan rengeteg csomaggal utaznak. Sajnos az átszálló utasok csomagjai nagyrészt nem fértek fel. Viszont semmi nem hiányzott a csomagokból, ezen őszintén meglepődtem. Egyébként a ...
Beszteri Andrea - 2016-12-09
Az Egyptair a szokott színvonalon teljesített. Egyetlen apró negatívum, hogy Budapestről egyre kisebb géppel repül, de Kairóból távolabbi úticélokra (mi Bangkokba repültünk) a legmodernebb gépekkel és rendkívül magas alap szolgáltatásokkal szállít.
nedori - 2016-12-07
Szilveszter és pihenés volt. Sajnos a beígért átszállás nélküli útból, Kairói átszállás lett hosszú éjszakai várakozással, kényelmetlen körülmények között. A nemzetközi járton kényelmetlenebbek voltak az ülések, mint a helyi járaton!!!!
Puskás Mária - 2016-12-07
Első közös nyaralásunk volt a fiaimmal, akik még sosem repültek. Csodás élményekkel gazdagodtunk,
A fel-és leszállás is zökkenőmentes volt, a kiszolgálás és a személyzet is tökéletesnek bizonyult. Igaz, hazafelé volt egy kis vihar, de legalább nem unatkoztak a fiúk :) -bár a középső fiam felvételt készített a felszállásról, ami elég vicces volt, hisz kommentálta, hogy jajj, ezt a részét de nagyon utálom a felszállásnak :) Akkor kanyarodtunk és álltunk rá a légi folyosóra-szerintem :) Élménygazdag út volt :)
M.Kata - 2016-12-07
Korrekt ügyintézés, és nagyon kedves kiszolgálás jellemezte minden utunkat. A járatok pontosak voltak, és minden utunkról kellemes emlékek maradtak meg.
Csomós Zoltán - 2016-12-07
Élmény velük az utazás, kedvesek, segitőkészek
Enikő Fayed - 2016-12-07
Pontos erkezes es indulas. Rendkivul figyelmes szemelyzet.Az ut soran figyelmes es szinvonalas kiszolgalas.
Edit05 - 2016-12-07
Nagyon élveztem a repülést, a fel- és leszállás élmény volt, nem féltem tőle. Mindenki kedves volt, a személyzet tagjai folyamatosan jöttek, érdeklődtek. Az ételek gusztusosak és finomak voltak.
Teljesen meg voltam elégedve mindennel! :)
Hajni333 - 2016-12-07
Először utaztam az Egyptair légitársasággal Hurghadára,és vissza.Az indulás és érkezés hajszálpontosan történt. Felszálláskor,mivel a gép már Pozsonyból hozott utasokat,volt egy kis kalamajka,a mi helyünkön már ültek..de a személyzet ügyesen helyretette a dolgokat, A személyzet kedves,udvarias,mosolygós,szolgálatkész volt.Az ellátás nagyon gyenge volt..A szendvicselég ízetlen ,de a dobozos üdítő finom volt. Innivaló választahattunk..vagy vizet iszunk..vagy nem iszunk :)Végülis éhen-szomjan nem haltunk az utazás alatt.A fel-és leszállásunk talán a legszebb volt az eddigi repülős utazásaim közül.Összességében elégedett vagyok a légitá ...
D.Éva - 2016-12-07
Nyaralni voltunk. A személyzet segítőkész. Az ételek finomak. Kényelmes ülések.
Vona Kornélia - 2016-12-07
Kedves, barátságos személyzet
Liza - 2016-12-07
Nincs egyszeri elmenyem. Ha lehet probalok mindig veluk utazni es soha nem csalodtam. Kedvesek, humorosak, segitokeszek. Mindig jo a hangulat. Rutinos utazo vagyok igy hat eleg igenyes is.
Oh....majd elfelejtettem a kavejuk viszont borzaszto, de ez legyen a legnagyobb problema.
marta - 2016-12-07
Pontos indulas erkezes idoben. Udvariias szemelyzet
Koszonom!
csabay erika - 2016-12-07
Meg voltunk mindennel elégedve. A személyzet jól végezte a munkáját a pilóta és segítője is. Az étel nem volt ehetetlen.
bicski - 2016-12-07
Ezzel a legitarsasaggal mar nem eloszor utaztam,de semmi sem valtozott. A szemelyzet kedves,udvarias, sajnos a felszolgalt etel szamomra nem kielegito. Edes picike zzsemlecske, valamifele egyiptomi piskota,dzsem,2szelet sajt es szalamifele.Amikor az ember utazik 4 orat,elotte min.2 oraval a repteren kell lenni, ez edeskeves.
Ivett - 2016-12-07
minden alkalommal figyelmes udvarias, figyelmes, utascentrikus személyzet. Kicsit drága a repjegy.
barkoczyerzsebet - 2016-12-07
Életem első repülős útja volt és nagyon élveztem minden mozzanatát. A személyzet és a kiszolgálás tökéletes volt minden téren.
Erika - 2016-12-07
Kiemelkedően magas színvonalú volt a fedélzeti kiszolgálás,szinte lesték az utasok kívánságait. Nagyon elégedett vagyok,nálam elsőosztályú.Köszönöm :)
sajtika76 - 2016-12-07