Untitled-1

Utasaink értékelése

4.6
EL AL Israel Airlines
Személyzet
4.8
Fedélzeti szolgáltatás
4.5
Jegyárak
4.6
Menetrend
4.6
Én is értékelek

Bemutatkozása

EL AL Israel Airlines : a légitársaság, melynek számára a biztonság az első

Koncepciót váltott budapesti járatán az EL AL Izraeli Légitársaság. 2018. október 15-én megszüntette az UP márkanéven négy évig futó diszkont járatát és újra az EL AL teljes szolgáltatást nyújtó, hagyományos légitársasági modelljében repül a Budapest-Tel Aviv útvonalon.

A világ legbiztonságosabb légitársaságának tartott EL AL heti 8 – 11 járattal közvetlenül közlekedik Budapest és Tel Aviv között.

Három turista árkategóriát kínál az EL AL, közös bennük, hogy mindegyikben jár a fedélzeti ellátás (külön díj nélküli Kóser ellátás) és 2 db (egy nagyobb és egy kisebb méretű) fedélzetre vihető kézipoggyász.


Díjak, elismerések:


Az Én Légitársaságom 2017 felmérésen elért eredményei

  • Az év légitársasága: 1. helyezés


Az Én Légitársaságom 2016 felmérésen elért eredményei

  • Összesítettben: 2. helyezés
  • A legkedvesebb légiutaskísérő: 1. helyezés
  • A legjobb fedélzeti ellátás: 2. helyezés
  • A legprofibb kommunikáció: 2. helyezés

Az Én Légitársaságom 2015 felmérésen elért eredményei

  • Összesítettben: 3. helyezés
  • A legkedvesebb légiutaskísérő: 1. helyezés
  • A legprofibb kommunikáció: 2. helyezés

 

 Az Én Légitársaságom 2014 felmérésen elért helyezései

  • A legkedvesebb légiutaskísérő: 3. helyezés

Checkin információk

Az online check-in ingyen elvégezhető a légitársaság weboldalán 24 órával az indulás előtt. A repülőtéren az utasfelvétel díjmentesen lehetséges!

Kapcsolódó akciók/hírek

Early Bird ajánlatok Tel Avivba

hír Early Bird ajánlatok Tel Avivba

Tel-Aviv repülőjegyek akciós áron

hír Tel-Aviv repülőjegyek akciós áron

Utasaink véleményei

Nagyon profi volt minden.
ttt2791 - 2018-04-04
Élmény a mindenkori uticél Izrael. Ilyen udvarias viselkedést, kedvességet csak az EL AL-nál tapasztaltam. Én csak velük utazom
Jávorszkykft - 2018-04-04
A légitársaság különös hangsúlyt fektet a biztonságra, ami a saját érdekeinket is szolgálja.
A kényelem, a nyújtott szolgáltatások megfelelőek voltak számunkra, továbbiakban is igénybe vesszük a munkájukat.
Fabercastell - 2017-12-28
Többször utaztunk ezzel a légitársasággal. Mindig biztonságban éreztük magunkat . Mindenki kedves , udvarias és segítőkész volt. Legközelebb is ezt a légitársaságot választom , amennyiben megyünk meglátogatni az Izraelben élő gyermekünket .
Dodi - 2017-12-28
Annak ellenére, hogy nem beszélünk jól idegen nyelveket, mindenhol sikerült megértetnünk magunkat, volt magyar tájékoztatás is, nagyon készséges volt a személyzet.
Tina13 - 2017-12-27
A legjobb légitársaság! Biztonságos, pontos, a személyzet szolgálatkész! Kutyával utaztam, a kutyám a cargoban, de még az ő állapotáról is tájékoztattak! Köszönöm El Al UP, a jövőben is csak veletek!
Margó - 2017-12-16
Az első utam 25 éve volt. Akkor egy éttermet nyitottam Natanyán, ahol is a fél családom élt. Az óta mintegy 15x repültem, nyaralmi is, meg látogatóba is. Mindig jól és biztonságban éreztem magam. Már megvan a jövő évre is a jegyem, mert egy rokonom, 80. születésnapjára megyek, és nem szeretnék lemaradni. Remélem még pár út belefér az életembe?
Ivánséf - 2017-12-10
Elal-lal mindig élmény utazni. A legbiztonságosabb légitársaságnak tartom. Kedves, mosolygós személyzet, tiszta, modern gépek.
Orsi0605 - 2017-12-05
A pontosan indulo es a szemelyzet kituno hozza állasa az uammi nagyon meglepett ..kitunoen éreztem magam egész uton a csomagom ugyan olyan gyorsan meg kaptam és a kimenetelnél nagyon elozékenyek voltak ..Ugy hogy koszonom mindent a légitarsasagnak
smuel david - 2017-12-05
Pontos és udvarias kiszolgálás
szefeva - 2017-12-04
Egyszerűen a legjobb!
Dari - 2017-12-03
Szinvonalas,kényelmes,a személyzet kedves és a repülés élvezetes volt tavaly márciusban utaztam Tel Avivba az EL AL- lal
Korbács Zsuzsanna - 2017-12-03
Életem első repülőgépen való utazásom volt Izraelbe
null - 2017-12-03
Nagyon szeretek az EL AL UP-pal utazni. Csak velük utazom Izraelbe szinte minden évben. A hirdetésüknek megfelelő ellátást kapom a gépen. Minden esetben adnak külön kérés nélkül is inni az úton. A megkülönböztetett csomagjainkkal különös gonddal bántak.
Egy dolog van ami egy kicsit javítandó lehetne. Tekintettel arra, hogy a járat Bp-Tel Aviv útvonalon közlekedik, lehetne a gépen magyarul is beszélő légikísérő. Sokan vannak, akik nem tudnak egyéb módon kommunikálni.
Ha ezen változtatnának, az nagyon jó lenne.
A következő jegyem 2018.junius 29-re szól.
Köszönöm a lehetőséget.
Semler Zsóka - 2017-12-03
Minden fantasztikus volt, semmi kívánnivalót nem hagyott maga után! Külön méltatandó a megértés, amellyel a hordozóban szállított cicámat kezelték!
flora67 - 2017-12-02
Nagyon élveztük az utazást mivel a világ egyik legbiztonságosabb légitársasággal mentünk Izraelbe. Ha megyünk még Izraelbe biztos az El Al-lal fogunk menni. A személyzet nagyon kedves illetve a repülőgép is nagyon modern és biztonságos volt.
riczdominik - 2017-12-02
Nincs negativ tapasztalat.Mindenki kedves és támogató a légitársaságnál.
Eszter - 2017-12-02
Pontos indulás érkezés biztonságba éreztem magam kellemes utazásba volt részem oda vissza uton ezzel a járattal mentem.2016 ban wizz aier járattal mentem és leszálláskor ujra startolt a gép elég bizonytalan pilota vitte a gépet közölte ritkán fordul elő ilyen eset de megprobál ujra leszállni.Legközelebb csak El Al járattal utazok
matene.ani - 2017-11-28
Megfelelő komfort, segítőkész személyzet!
Mr.B. - 2017-11-01
Egyetlen negatívum, hogy a fedélzeten készpénzben dollárral lehetett vásárolni vagy kártyával, ez nem is lett volna probléma, de csak a pontos összeggel lehetett fizetni, visszaadni nem állt módjukban.
MKatalin - 2017-10-27
Kellemes volt a repülès, sima felszàllàs ès leszàllàs. A z őszből repültünk a nyàrba, 28 fok volt Tel-Avivban, a tengerben jókat fürödtünk, 26-27fokos volt a tenger, òriàsi hullàmokkal, sokàig èreztem a sòs ízt a szàmban A homok -szemcsèk is ùgy èreztem belèmivòdtak. A repülőtèr nyüzsgèse, az utat vègigkìsèrő pàlmafàk sora felejthetetlen èlmèny volt, nem beszèlve a nyelvek kavalkàdjàról, az igazi multikultura jelenlètèről. Egy cseppet sem fèltem, mert a biztonsàgi ellenőrzès szàmomra megnyugtatò volt, meggyőzőtt arròl. hogy biztonsàgban leszūnk a levegőben is ès földön is.
Steinernè - 2017-10-24
Tel Avivba utaztunk a járattal,ami kicsit késve indult, de a személyzet vízzel kínálta az utasokat és a késést is behozta.
nunu73 - 2017-10-24
Pontos, kedves utaskísérők, csak velük utazom
FM - 2017-10-20
Minden utazásom alkalmával elsősorban az EL AL légitársaságot választom.Megbízható, biztonságos és kifejezetten kedves segítőkészek. Júliusban sajnos betegség miatt nem tudtam elutazni, ok azonnal rendelkezére álltak, segítettek átszervezni a többi foglalást és az én jegyem árát is visszatérítették. Mindig elérhetőek, jó a kommunikáció velük, gyors reakció/ válasz. A MALÉV óta nem tapasztaltam ilyen szolgáltatást európai légitársaságoknál.
gajutka - 2017-09-22
Megbizható,biztonságos.Mivel az unokáimhoz utazom
szeretek nyugodtan utazni,hiszen ők is jönnek hozzám.
danagi01717 - 2017-09-18
Profi kiszolgálás, pontos menetrend. Egyszerűen tökéletes.
Kalmank - 2017-09-14
Udvarias és kedves kiszolgálás.
Szefeva - 2017-09-13
Mindig az El Al-lal utazom Izraelbe.
Megbízható , soha semmilyen probléma nem volt.
Kedvesseguk,megbizhatosaguk kiemelkedő .
Adrienn - 2017-09-12
20 eve az ElAl legitarsasaggal utazunk, eddig meg csak kellemes tapasztalataink voltak.
Eva - 2017-09-12
Fantasztikus élmény volt a legbiztonsagosabb légitársasággal utazni Tel-avivba es meg a kezi poggyász is ingyenes.
Geoso - 2017-09-12
Remek utazás volt,profi légitársasággal.
Már az on line repülőjegy rendelés is egyszerű,könnyen érthető volt.Az EL AL budapesti irodájában kedves, mindenttudó, korrekt ügy intézést kaptam.A repülőtéri biztonsági szolgálatról csak jokat tudok mondani,udvarias segitőkészek voltak,pont ugy mint a crew,Köszönet nekik mindenért,szivesen utazok velük ujra bármikor:Nagyszerűek,profik !!
agnesd. - 2017-09-12
Minden szempontbol elegedett vagyok, kiveve egy dolgot, de az sajnos annyira kritikan aluli, hogy erosen meggondolom hogy legkozelebb hajlando vagyok-e ElAl geppel utazni. A keses. Indulas napjan kuldtek reggel e mailt, hogy egy helyi charter uzemeltette gep egy oraval kesobb fogja inditani a jaratot. Idaig rendben. Negy oraval a kiirt indulas elott (mar uton voltam a repterre) ujabb uzenet, megsem az, hanem egy masik charter, es tovabbi harom oraval kesobb. Az igy kiirt boarding idopontban a beszallo kapunal kozlik: nincs gep. Nem ert meg a repterre, utana ellenorzes, takaritas, tankolas etc, ujabb ket ora keses. Vegul 22.50 helyett hajnali fel negykor szalltunk le. Se jovatetel, se bocsana ...
Jael - 2017-08-31
Nagyon kedves az üdvözlés a személyzet részéről beszálláskor és megérkezést követően.Mindenki mosolyog,nyugodt, ami eloszlat minden repüléssel együttjáró fesültséget.Hiányzik a fedélzeti ételkiszolgálás, talán egy kis aprósütemény, keksz ,kávé pótolná a megszokott finom falatokat, ami mindenképpen kellemes élményt,, élvezetet nyujtana.Nagy biztonságban utazok az El-Al Up fedélzetén, továbbra is ezt a társaságot választom Izraeli utjaimhoz az ottélő lányomhozKöszönöm!
vértes edit sarolta - 2017-08-29
A Szentföldi zarándokok számára nagyon ajánlom mert én tökéletesen meg voltam elégedve mindennel
Evike1 - 2017-08-27
Nagyjából minden rendben lett volna. Sajnos azonban, ha porszem kerül a gépezetbe, akkor az egész tönkre mehet... Így is történt. Akár egyes osztályzatot is adhattam volna... Mi is ez?... Oda és visszaútnál is hosszan kérdezgettem, hogyan lehet törzsutassá válni... ezt több órán át nem sikerült valahogy megtudnom, elérnem... Nem is lettem törzsutas, Végül a net-en már lecsúsztam erről. (3 hónapot mondtak, de 2 az igazi!!!). Korábban ez simán ment, még a net-korszak előtt. Én is ott (a web-en) lógok folyamatosan, tehát nem ez ellen vagyok.... De, ezt most nem sikerült elintéznem. Mit kellett volna tenni??? Simán egyszerűen egy nyomtatványt a kezembe ...
beva - 2016-12-29
nagyon kellemes es bztonsagos utunk volt,csak ajanlani tudom masaknak
diniedit - 2016-12-29
Udvarias kiszolgálásban volt részem. Kényelem, biztonság és pontosság , ezeket tapasztaltam.
bonzoka - 2016-12-23
Nekem az ElaL nagyon tetszik. Háromszor repültem velük de udvarias kiszolgálás kedves személyzet, pontos információ, le a kalappal. Csak gratulálni tudok!
Evike71 - 2016-12-22
Az egész utazást kellemessé tette a fedélzeti légkör, hangulat. Mindenki kedves volt, a gép pedig pontos.
joomy - 2016-12-20
Kellemes utazás, udvarias személyzet.
arcobaleno - 2016-12-17
Az utazás nagyon jó volt, a személyzet és a kiszolgálás szintén. Az ár a fapados járatoknál sokkal drágább volt. Ha elöbb tudok róla azt választottam volna, annak ellenére, hogy az utazás nagyon jó volt.
schmarta - 2016-12-15
Nagyon jó volt az út---figyelmes volt a személyzet---nagyon udvariassak voltak--
feri.stern - 2016-12-07
Máskor is utaztam már velük.Mindig pontos az indulás és az érkezés,a személyzet nagyon kedves és segítőkész! Nagyon kellemes velük utazni! Köszönöm a munkátokat!
Varga Agnes - 2016-12-07
A szüleim akik már idősek, segítve nekik, megrendeltem a repülőjegyet az ELAl-nal. Mondtak, hogy ablak mellett legyen és ne legyen annyira hátul, az ülés. Én bejelöltem a képen hova szeretném az árat is, ami nagyon jó volt, és megrendeltem. Ideérkezéskor szüleim mesélték, hogy üdítővel, borral étellel kínálták őket egyfolytában és mivel nem beszélnek nyelvet, nem merték elfogadni a sok finomságot, mert féltek, hogy sokat kell fizetni, így hát nem fogadtak el semmit. :) Itt nálunk jöttünk rá, én is, hogy a VIP-ra rendeltem nekik jegyet, és nem tünt fel az árban rendeléskor. Most már tudni fogják, hogy mi lesz ha megint így utaznak hozzám!:) K ...
Zsuzsi - 2016-12-07
Sokat utazom elégedett vagyok.Remélem még megyek hiszen ott él a családom .
dan ági - 2016-12-07
Régi vágyam volt Izraelbe utazni. Nagyon izgatott voltam és nagyon sokat vártam az úttól. Ritka szerencsém volt. Oda is és vissza is tökéletes szép tiszta időben repülünk. Láthattuk az alattunk lévő tájat ragyogó napsütésben, visszafelé pedig a csillogó esti városokat. Hihetetlen olcsó áron tökéletes udvarias személyzettel csodás utunk volt.
vozsu - 2016-12-07
הטיסה הייתה מדהימה נכנסתי לתא טייס , דיילים מדהימים , אוכל ושתיה טובים
א - 2016-12-07
Nagyon szeretek repulni. Tobbszor repultem a Deltaval, Lufthansaval, az utobbi idoben az EL AL UP-pal.
Hianyzik nagyon a finom szendvics, amit korabban felszolgaltak . Gondolom, hogy egy szendvics ara nem tenne tonkre a ceget, az utasok viszont a gondoskadast ereznek a cegtol.
Keszthelyi Tamasne - 2016-12-07
Izgalmas volt a megérkezés Tel-Avivba, mert elkeveredtünk a csoporttól és kb másfél óra múlva találtunk egymásra.

A visszaúton egy magyar származású izraeli lakossal ismerkedtünk meg és beszélgettünk érdekes dolgokról.
A Ben Gurion repülőtéren nagyon gyors és zökkenőmentes volt a beszállás.
Csabai Gergelyné - 2016-12-07
Israelbe gyakran utazom és leg többet a Wiz el utaztam de egyszer a társaság nem tudott helyet adni igy kétségbe voltam esve de akkor kaptam egy tippet hogy miért nem probálok jegyet intézni az El al nál nagyon késségesek voltak és egy órán belül már a beszálló kártya a kezembe volt azóta velük utazom mert ugye az ember nem felejti el, hogy ki segitett amikor bajban volt
Varga József - 2016-12-07
Amellett, hogy a gép pontosan indult és érkezett, hogy volt tv és precíz tájékoztatás, sok pluszt nem tapasztaltam. A gép nem fapados volt és a foglaláskor egyszeri étkezést is ígértek. Ezt nem kaptuk meg, bővebb magyarázatot sem, hogy miért. Kellemes meglepetésként ért, hogy egy hónappal később visszautaltak néhány dollárt, az elmaradt szolgáltatásért
mártamás - 2016-12-07
Nincs biztonságosabb légitársaság az El-Al-nál.
A többi nem érdekel.
Lucas - 2016-12-07
IMÁDOM AZ EL AL UP-OT A VILÁG LEGES LEGJOBB LÉGITÁRSASÁGA
Benson - 2016-12-07
Kellemes hőmérsékleten, kényelmesen elhelyezkedve utaztunk. Folyamatosan tájékoztattak róla merre röpülünk. Kisbabák is jól érezték magukat.
otreer - 2016-12-07
Tavasszal, az Utazás kiállításon a légitársaságnál egy nyereményjátékon regisztráltam magam. Már rég megfelejtkeztem minderről, mikor augusztusban értesítést kaptam, megnyertem az ingyenes Bp. - Tel Aviv járatra szóló jegyet, s vegyem fel a kapcsolatot a magyarországi képviselettel , a részletek tisztázásáért.
November első napjaiban útrakeltünk, s a kellemes repülőút után csodálatos hetet töltöttünk Izraelben! Hazafelé is magyar személyzettel repültünk Budapestre. A "zökkenőmentes" landolás után büszkén húztuk ki magunkat az utastársaink között - az út végén derült ki mindannyiunk számára, hogy egy magyar hölgy v ...
holdasszony - 2016-12-07
Én évente tobbször repülük velük és mindig minden rendben volt .
A szemelyzet kulonosen kedves.
Adrienn - 2016-12-07
Nagyon kellemes utam volt veluk.Ami nem tetszett hogy csak egyszer szolgaltak fel uditot a kozel 5 oras ut alatt es utana mar csak asvanyvizet.
Monika - 2016-12-07
Pontos,megbízható,biztonsagos,kenyelmes! Kell ennél több? :)
Liliana - 2016-12-07
Olcsó (Up) létére nem szívat. A hely foglalható, a beléptetés biztonságos.
Cimukim - 2016-12-07
Pontos, megbízható,a személyzet segítőkész, barátságos
eva.zador - 2016-12-07
Évek óta az El-Al utazom tökéletesen elégedett vagyok.Nem is szeretnék mással repülni.
dan ági - 2016-12-07
Nagyon meg voltam elégedve mindennel kiszolgálás, barátságosság, étkezés
Evike - 2016-12-07
Ferjemmel as El al up fedelzeten utaztunk marciusban. A szemelyzet kedves volt. Jo lenne a budapesti jaratokon legalabb egy magyarul beszelo stevardess es az uttal kapcsolatos magyar tajekoztatas is. Koszonettel Semlerne Zsoka
Zsoka seler hungary - 2016-12-07
Megbíztható pióták, jó légiutas kísérők, jó kiszolgálás, jó biztonság
valdemar - 2016-12-07
A legbiztonságosabb légitársaság. Nálam ez a fő szempont. A többi csak körítés.
Cimukim - 2016-12-07
Nagyon tetszett a légitársaság ( UPC) biztonsági szolgálata az utazásunk biztonsága érdekében. Udvarias volt minden tekintetben a légiutast kísérő személyzet is. Az utazási idők is megfelelően be lettek tartva. Nem tetszett a neten való helyfoglalás! Miért? Mert esetleg nem tudok informatikai eszközhöz jutni - valahol -, nem értem pl az aktuális nyelvet. ( ha nem az angol nyelvterületen vagyok ), Áramszünet van valahol, nem tudok bejelentkezni, a PC billentyűzete zavaros, idegen piktogramok vannak a felületen. Jártam már úgy, hogy volt beszállókártyám és nem tudtam utazni. Egyébként minden rendben.
kultúrjobbágy - 2016-12-07
Legnagyobb gondot a földi személyzet hanyagsága jelentette: leszállás után rossz volt nézni, hogy dobálják a bőröndöket, aminek "eredményeként" megint vehetek új bőröndöt, de az abból kiesett-kiemelt, eltűnt dolgaim pótlása és kártérítése még folyamatban van. Az EL-AL korrekten állt hozzá, csak azt nem értem, kinek jó ez a kártérítési macera - nem jobb lenne az óvatosabb poggyászkezelés?!
Timti - 2016-12-07
Évek óta a legjobb, legbiztonságosabb légitársasága, egyszerűen különleges élmény velük utazni.
Gavriel2016 - 2016-12-07
Biztonság, udvariasság ,finom kaja,
Kati - 2016-12-07