Frontier

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Frontier

Bemutatkozás

Az 1994-ben alapított Frontier egy amerikai központú diszkont légitársaság. Fő bázisa a Denver Nemzetközi Repülőtéren található. A Frontier 2015-ben elnyerte az üzemanyag felhasználás szempontjából a legtakarékosabb légitársaság elismerést a The International Council on Clean Transportation szervezettől.

A Frontier légitársaság 2016-os adatok alapján 59 úti célt szolgál ki. Légi hálózata főként az Egyesült Államokra, továbbá Mexikóra, Jamaicára és a Dominikai Köztársaságra terjed ki. A legjelentősebb úti céljai közé tartozik San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Atlanta, Washington, New York, Orlando és Miami.

A Frontier flottája 2016-os adatok szerint összesen 61 repülőgépből áll. A légitársaság 27 darab 150 férőhelyes Airbus A319-100, 24 darab 180 férőhelyes Airbus A320-200, 9 darab 230 férőhelyes Airbus A321-200, és 1 darab újonnan megvásárolt 180 férőhelyes Airbus A320neo típusú gépet használ. 2016-tól kezdődően a légitársaság által megrendelt új repülőgépekből még 90 darab fog érkezni. A rendelés többek között 19 darab Airbus A319neo-t is magába foglal.

A Frontier járataira maximum 15 kilogramm kézipoggyászt vihető fel és maximum 22 kilogramm feladott poggyász szállítható fejenként. Az utasok csak külön díj ellenében étkezhetnek az utazásuk során. A légitársaság ezen felül lehetőséget ad az online check-in szolgáltatás használatára, a gyorsabb és kényelmesebb beléptetés érdekében.

Utasaink értékelése a Frontier légitársaságról

Összesített eredmény

NAN

0 értékelés alapján
Légiutaskisérők

NAN

Fedélzeti ellátás

NAN

Menetrend

NAN

Ár/érték arány

NAN

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom