Figyelem: Ma minden Emirates foglalásból kedvezményt adunk! Szuper árak, páratlan kényelem, mesés úti célok... Ezt vétek lenne kihagyni!
további részletek

Frontier

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Frontier

Bemutatkozás

Az 1994-ben alapított Frontier egy amerikai központú diszkont légitársaság. Fő bázisa a Denver Nemzetközi Repülőtéren található. A Frontier 2015-ben elnyerte az üzemanyag felhasználás szempontjából a legtakarékosabb légitársaság elismerést a The International Council on Clean Transportation szervezettől.

A Frontier légitársaság 2016-os adatok alapján 59 úti célt szolgál ki. Légi hálózata főként az Egyesült Államokra, továbbá Mexikóra, Jamaicára és a Dominikai Köztársaságra terjed ki. A legjelentősebb úti céljai közé tartozik San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Atlanta, Washington, New York, Orlando és Miami.

A Frontier flottája 2016-os adatok szerint összesen 61 repülőgépből áll. A légitársaság 27 darab 150 férőhelyes Airbus A319-100, 24 darab 180 férőhelyes Airbus A320-200, 9 darab 230 férőhelyes Airbus A321-200, és 1 darab újonnan megvásárolt 180 férőhelyes Airbus A320neo típusú gépet használ. 2016-tól kezdődően a légitársaság által megrendelt új repülőgépekből még 90 darab fog érkezni. A rendelés többek között 19 darab Airbus A319neo-t is magába foglal.

A Frontier járataira maximum 15 kilogramm kézipoggyászt vihető fel és maximum 22 kilogramm feladott poggyász szállítható fejenként. Az utasok csak külön díj ellenében étkezhetnek az utazásuk során. A légitársaság ezen felül lehetőséget ad az online check-in szolgáltatás használatára, a gyorsabb és kényelmesebb beléptetés érdekében.

Utasaink értékelése a Frontier légitársaságról

Összesített eredmény

NAN

0 értékelés alapján
Légiutaskisérők

NAN

Fedélzeti ellátás

NAN

Menetrend

NAN

Ár/érték arány

NAN

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom