Untitled-1

Bemutatkozás

Az Iran Air, az Iráni Iszlám Köztársaság légitársasága Irán nemzeti légi fuvarozója, amelynek székhelye Irán Légmenedzsment Épületében található a teheráni Mehrabad repülőtéren.

Az Iran Air fő bázisai az Imam Khomeini nemzetközi repülőtér és a Mehrabad repülőtér. Mindkettő Teheránban, Irán fővárosában található.

2018 óta menetrendszerű járatokat üzemeltet 68 célállomásra Ázsiában és Európában. Utóbbi magába foglalja többek között az Egyesült Királyságot, Németországot, Franciaországot, Olaszországot és Svédországot.

Az Iran Air egyike azon kevés légitársaságoknak a világon, amelyek a Sharia jog szerint nem szolgálnak alkoholtartalmú italokat járatain. Ezenkívül az Iran Air menüjében nincs lehetőség olyan nem halal ételt választani, mint a sertéshúst tartalmazó termékek. 

Az Iran Air, hasonlóan az összes többi iráni légitársasághoz, arra kötelezi a női utasokat és a légiutaskísérő-személyzetet, hogy tiszteljék az iszlám öltözék szokásokat, és minden esetben teljesen fedjék le hajukat és  testüket, nagy hangsúlyt fektetve a fejkendő viselésére vagy a hidzsáb más megengedett formáira.

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Utasaink értékelése

5
Iran Air
Személyzet
5
Fedélzeti szolgáltatás
5
Jegyárak
5
Menetrend
5
Én is értékelek