Untitled-1 hotel

Utasaink értékelése

repcsi
JAL Japan Airlines
összesített eredmény: 4.6
Légiutaskísérők
4.6
Fedélzeti ellátás
4.6
Menetrend
4.8
Ár/érték arány
4.2
Én is értékelek

Bemutatkozás

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Utasaink véleményei

A Finnair és a Japan airlines közös járatán utaztunk Japánba, visszafelé a Japan airlines gépén és személyzetével, ahol olyan kiszolgálásban és élményben volt részünk, amiben eddig még soha. A személyzet igazán figyelt a csendre, sötétre, hogy mindenki tudjon pihenni, a kiszolgálás gyorsaságára. Az eddigi legjobb repülési élményünk volt.
Zsolt - 2017-12-27
A legfantasztikusabb légitársaság akikkel valaha dolgom volt. Precíz, pontos, járatok finom ételek, kiemelkedő tisztaság.
Niki_90 - 2017-10-25
Nagyon szuper volt az út, pontos járat, nagy ülőhely, igen kedves személyzet. A poggyászfeladásnál is igen kedvesek voltak!
tarnokid - 2016-12-07
A repülőn magas szinvonalat diktál a japán légitársaség, de sajnos a csomagkezeléssel komoly gondok vannak. Hosszabb időre költöztem így sok csomagom lett volna, de a társaságnál nem lehet előre plusz csomagot adni a foglaláshoz, csak a reptéren lehet, a jóval magasabb, díjat megfizetni a plusz csomagért vagy túlsúlyért. Ez számomra egy mai légitársaságnál elfogadhatatlan, így többet ilyen nem utaznék velük, tudva, hogy ugyanez a járat megosztva megy a Finnairrel, ahol mindezt egyszerűen és olcsón meg lehet oldani.
Viola - 2016-12-07