JetBlue

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok JetBlue

Bemutatkozás

A Jetblue egy amerikai központú diszkont légitársaság, 1998-ban alapították, a legfőbb vetélytársa a szintén diszkont modellben működő Virgin America. Fő bázisa a New York mellett lévő Long Island City-ben a John F. Kennedy Nemzetközi Repülőtéren található. A Jetblue az ötödik legnagyobb légitársaság az Egyesül Államokban, ezen felül 2016-ban a Skytrax szakmai szervezettől 4 csillagos minősítést kapott, ami kiválónak számít.

A Jetblue légi hálózata Észak-Amerikára, Közép-Amerikára és Dél-Amerika felső részére terjed ki, összesen 96 úti célt magába foglalva. 2015-ben a légitársaság az elsők között volt, akik charter járatokat indíthattak Kubába. A Jetblue legjelentősebb úti céljai közé tartozik Tampa, Jamaica, Orlando, Barbados, Boston és Las Vegas.

A Jetblue flottája 2016-os adatok alapján összesen 220 gépből áll. A légitársaság 120 darab Airbus A320-200, 30 darab Airbus A321-200 és 60 darab Embraer E190 típusú gépet használ, ezen felül további 30 darab Airbus A320neo és 15 darab Airbus A321neo repülőgépet rendelet meg.

A Jetblue járatain az utasok díjmentesen válogathatnak az italok és gyorsételek széles kínálatában, ezen felül a fedélzeten tartalmasabb étel-csomagok vásárlására is van lehetőség. Az utazás közbeni szórakozás tekintetében az utasok 36 televízió csatorna, és számos film közül választhatnak, továbbá rádiócsatornákat is lehet hallgatni, és ingyenes wifi hálózatot is igénybe vehetnek.

Utasaink értékelése a JetBlue légitársaságról

Összesített eredmény

4.5

6 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,2

Fedélzeti ellátás

4,3

Menetrend

4,5

Ár/érték arány

4,8

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom