Untitled-1 hotel

Bemutatkozás

A 2003-ban alapított Jetstar egy Ausztrál központú diszkont légitársaság, a Qantas leányvállalataként működik. Fő bázisa Melbourne-ben, a Tullamarine repülőtéren található. A Jetstar legjelentősebb vetélytársa a Tigerair Australia által üzemeltetett Virgin Australia légitrásaság.

A Jetstar légi hálózata 19 belföldi és 20 nemzetközi úti célt szolgál ki Ausztráliában, Ázsiába és Észak-Amerikában. Legfőbb úti céljai közé tartozik Bangkok, Denpasar Bali, Kuala Lumpur, Phuket, Szingapúr, Sydney, Brisbane, Tokió és Jakarta.

A Jetstar flottája 2016-os adat szerint összesen 70 repülőgépből áll. A légitársaság 53 darab 180 férőhelyes Airbus A320-200, 6 darab 220 férőhelyes Airbus A321-200 és 11 darab 335 férőhelyes Boeing 787-8 típusú gépet használ.

A Jetstar járatain az utasoknak csak külön díj ellenében van lehetőségük ékezésre, illetve bármilyen további szolgáltatás igénybevételére. A járatokra maximum 7 kilogramm kézipoggyászt vihető fel, a feladott poggyász esetében pedig szintén külön díj függvényében 15 és 40 kilogramm közötti csomag szállítható fejeként. A szórakozási lehetőségek tekintetében a Jetstar volt az első, aki iPad-eket biztosított az utasoknak, amelyek előre fel voltak töltve különböző filmekkel, zeneszámokkal, videojátékokkal és magazinokkal.

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Utasaink értékelése

repcsi
Jetstar Airways
összesített eredmény: NAN
Légiutaskísérők
NAN
Fedélzeti ellátás
NAN
Menetrend
NAN
Ár/érték arány
NAN
Én is értékelek

Utasaink véleményei