Untitled-1 hotel

Bemutatkozás

Korean Air Korea nemzeti légitársasága, amely a legjelentősebb légicég ázsiai területen, világrangsorban pedig a top 20 légitársaság között tartják számon mind az utas, mind a légiszállítmányozás tekintetében. A légitársaság közvetlen járatokat üzemeltet Budapestről és Bécsből egyaránt.

1946-ban Korean National Airlines néven alapították, majd az 1960-as években magánkézbe került és a jelenleg használatos cégnevet is ekkor kapta. Alapítótagja volt a világ legnagyobb légitársaságait is csoportosító SkyTeam légiszövetségnek. Járataival kényelmes átszállást biztosít 80 különböző ázsiai és óceáni desztinációra is. Ehhez egy modern, 146 gépből álló flotta áll a légitársaság és az utasok rendelkezésére.

Bázisrepülőtere az Incshon nemzetközi repülőtér, amely 2019-ben megnyerte a Skytrax World Airport Awards legjobb tranzit repülőterének járó díját. A repülőtér közvetlen közelében található az 5*-os Grand Hyatt hotel, ahol könnyen kipihenheti az utazás fáradalmait, de ha inkább egy gyors városnézésre adná a fejét, akkor arra is akad megoldás.

A légitársaság utasai számára, hosszabb átszállási idő esetén egy ingyenes tranzit szolgáltatást ajánlanak fel Szöulba és annak környékére.

Prestige Class

A Korean Air mindig is nagy hangsúlyt fektetett a kényelemre és a minőségre gépei fedélzetén. Ami más gépeken Business class, addig az a Korean Air gépen Prestige class, nem véletlenül. Az ülések könnyen, érintőképernyő segítségével dönthetők fekvő pozícióba, ezzel is tovább növelve az utasok kényelmét és személyes terét. A Prestige utazók mindegyike egy 39 centiméteres LCD kijelzőn élvezhetik a társaság audió- és vizuális kínálatát. A felszolgált ételekben is a minőség a légitársaság legfőbb hívó szava. A tradicionális koreai ételek mellé a legnagyobb borászatok borait kérhetik az utasok, de hatalmas a kínálat az üdítőitalok és az alkoholos tartalmú italokból is.
 
Economy Class

Az új üléseknek köszönhetően, amikkel felszerelték a Korean Air gépeit, nagyobb lábtér áll az utasok rendelkezésére. A 44 centiméter széles ülésekben 84 centiméternyi hely van a lábaknak, míg az ülések 118 fokban dönthetőek hátra, ami kényelmesebbé teszi a hosszabb távú utazásokat is. Minden ülés rendelkezik önálló, 27 centiméteres LCD kijelzővel, melyen a legfrissebb audió és videó tartalmakat fogyaszthatják az utasok. A felszolgált ételek között megtalálhatóak a nemzetközi konyha és a koreai konyha ízei is, míg az alkoholos és üditőitalok tekintetében itt is széles választékból választhatnak az utasok. 

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Kapcsolódó akciók/hírek

Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

hír Ajánlatok Szöulba és a világ kedvelt úti céljaira a Korean Air-től

Szöul és a világ távoli nagyvárosai: repjegy ajánlatok a Korean Air-től

hír Szöul és a világ távoli nagyvárosai: repjegy ajánlatok a Korean Air-től

Budapest-Szöul járatot indít a Korean Air

hír Budapest-Szöul járatot indít a Korean Air

Utasaink véleményei

Minden tekintetben pozitív véleményem van a Korean Air légitársaságról.
Ha valaki pontos, kényelmes, magas szintű kiszolgálásra vágyik elfogadható áron, annak szívesen ajánlom.
Egy igen hosszú, 2x20 ezer km-es úton vagyok túl és ennek alapján volt módom véleményt formálni.
Ferenc - 2020-02-24
Budapestről Prága (CSA) érintésével Szöulba utaztam. A fedélzeti szolgáltatás nagyon jó volt, figyelmes, a hosszú utat kényelmesebbé tevő szolgáltatások voltak. Lehetőség volt nyugati és koreai ételek közül választani, illetve zenét hallgatni/filmet nézni. A járat pontosan indult és érkezett. A kapott szolgáltatás a jegy árával arányban állt.
RiziBizi - 2016-12-07