Lufthansa

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Lufthansa

Lufthansa népszerű úticéljai

Budapest - Toronto
189 600 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Frankfurt
39 800 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - München
42 800 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Düsseldorf
52 500 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Stuttgart
50 600 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Hamburg
52 500 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Köln
54 300 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - London
46 850 Ft-tól
átszállással
Budapest - Barcelona
47 167 Ft-tól
átszállással
Budapest - Róma
52 300 Ft-tól
átszállással
Budapest - New York
119 900 Ft-tól
átszállással
Budapest - Párizs
51 000 Ft-tól
átszállással
Budapest - Amszterdam
54 700 Ft-tól
átszállással
Budapest - Dubai
144 100 Ft-tól
átszállással
Budapest - Málta
53 500 Ft-tól
átszállással
Budapest - Miami
160 800 Ft-tól
átszállással
Budapest - Lisszabon
51 400 Ft-tól
átszállással
Budapest - Milánó
43 260 Ft-tól
átszállással
Budapest - Bangkok
176 200 Ft-tól
átszállással
Budapest - Dublin
43 200 Ft-tól
átszállással

Utasaink értékelése a Lufthansa légitársaságról

Összesített eredmény

4.5

591 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,7

Fedélzeti ellátás

4,4

Menetrend

4,4

Ár/érték arány

4,3

Bemutatkozás

A Lufthansa légitársaság a Star Alliance légiszövetség tagjaként egyike a világ legnagyobb légitársaságainak. A repülőtársaságot 1953-ban alapították Kölnben és jelenleg 117 000-nél is több alkalmazottat foglalkoztatnak világszerte. A Lufthansa számos leányvállalattal rendelkezik, amelyek között például légitársaságok, légi szállításra szakosodott biztosítótársaságok, repülés informatikai szolgáltató és repülőjárat étkeztető cégek is találhatóak.

A cég flottája közel 300 repülőgépből áll és a jelenlegi két legnagyobb utasszállító repülőgépet, az Airbus A380-800, és a  Boeing 747-8-as típusokat is üzemeltetik. A Lufthansa főként hosszabb távú járatokat indít. Éppen ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy utasaik minden osztályon a lehető legmagasabb kényelemben részesüljenek. Ezt szolgálja az a fejlesztés is, hogy nagyobb átmérőjű képernyőket és szélessávú internetet kínálnak az utazás alatt.

Újításként bizonyos típusú repülőgépeken már új világítástechnikát alkalmaz a Lufthansa, hogy ezzel is igazodjanak az utasok bioritmusához. A nappali időszakban hidegebb, míg a pihenést segítendő melegebb tónusú fényt használnak. A légitársaság ezt a technikai megoldást további géptípusokon is tervezi bevezetni a továbbiakban.

A Lufthansa német nemzeti légitársaság, Európa legnagyobb légitársasága és közvetlenül közlekedik Budapest és Frankfurt, valamint München repülőtere között.


Szolgáltatások a Lufthansa légitársaság járatain

Economy class: 
 
Ülések: A turista osztályon a háttámlák kialakítása miatt nagyobb a lábtér, hogy kényelmesen kinyújthassa a lábát az utazás alatt. Hosszabb repülőút esetén a 40 cm-rel szélesebb ülések, az állítható fejtámlák és az ergonómiailag kipárnázott ülések biztosítják az utasok maximális kényelmét.

 
Szórakoztatás: Hosszabb repülőutak alatt az Inflight Programme segít elűzni az unalmát, amivel újságot olvashat, zenét hallgathat, vagy akár megnézhet egy meccset is. A gyermekek számára mesékkel kedveskedik a Lufthansa a repülés időtartama alatt.

 
Étel-ital: A Lufthansa légitársaság járatain a repülőút hosszától és az úti céltól függően alakítják ki a menüt és az ételeket széles körű, ingyenes italválaszték egészíti ki.

 
Business class:
 

Ülések: A Business class-on, vagyis üzleti osztályon rövid- és középtávon rengeteg helyet ajánl a Lufthansa, ugyanis egy ülés mellett mindig kimarad a mellette lévő. Az új ülések tágasabb lábteret biztosítanak az eddigieknél, ennek köszönhetően a hosszabb repülőutakon is a kényelemé a főszerep. Pihenhet, alhat, vagy éppen dolgozhat a komfortos ággyá alakítható üléseken.

Étkezés: A Lufthansa az apróbb részletekre is odafigyel, aminek köszönhetően az asztalka lehajtásakor is könnyedén elérhető marad az újságtartó, vagy a kabátunk. Amikor megéhezünk, akkor pedig a híres szakácsok által készített ínycsiklandó fogásokba kóstolhatunk bele. Az étkezések között az önkiszolgáló részen találhatunk frissítőket, többféle snack-et és hideg italokat.

 

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 23 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom