Untitled-1

Bemutatkozása

A Norwegian a második legnagyobb skandináv légitársaság és a harmadik legnagyobb low-cost légitársaság Európában. 2014-ben csaknem 24 millió utas választotta a Norwegiant.

A légitársaságot 1993-ban alapították és 2002-ben kezdett el fapados járatokat indítani.

Jelenleg 424 útvonalon 130 desztinációra üzemeltet járatokat Európában, Észak-Afrikában, a Közel-Keleten, Thaiföldön és az USA-ban.

A légitársaságra jellemző, hogy vadonat új repülőgépeket használ; Európa egyik legfiatalabb repülőgép flottájával repül, gépeinek átlag kora mindössze 4 év.

A légitársaság közvetlenül közlekedik Budapest és Koppenhága, Helsinki, London Gatwick, Oslo Gardermoen,  Stockholm Arlanda repülőterei között.

Norwegian Air Shuttle - Boeing 737-800
     
Norwegian Air Shuttle - repülőgép belső   Norwegian Air Shuttle - Dreamliner repülőgép belső

Díjai:

Az Én Légitársaságom 2015 felmérésen elért eredményei:

A legjobb ár-érték arány: 3. helyezés

 

Az Én Légitársaságom 2014 felmérésen elért eredményei:

Ár-érték arány kategóriában: 2. helyezés

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Kapcsolódó akciók/hírek

Mutatjuk 2023 legbiztonságosabb és legpontosabb légitársaságait

hír Mutatjuk 2023 legbiztonságosabb és legpontosabb légitársaságait

Ismét a Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága

hír Ismét a Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága

Utasaink véleményei

Tisztelt Értékelő Bizottság, Utazóközönség!
Részemről nagyon meg voltam elégedve a légitársaság szolgáltatásával. A beszállás zökkenőmentesen zajlott, a személyzet kedves, előzékeny volt. Pontosan indult, pontosan érkezett a gép, problémamentesen. A légiutaskísérők munkájukban alaposak, felkészültek voltak, udvarias, megnyerő kisugárzással. Kifejezetten ajánlom a légitársaságot, legközelebb is őket választom, ha Skandináviába utazom. (Nagy Zsófia - Budapest)
Nagy Zsófia - 2019-11-27
Az unokámhoz repültem látogatóba Stockholmba és az utolsó pillanatban még a retikülömbe dobtam egy ujjbábot, egy kiskutyát. Amint elhelyezkedtem a gépen, mellém ült egy kisfiú az édesanyjával. A fiúcska nagyon sírt. Sajnos nem beszélek nyelveket, de elővettem a kutyuska ujjbábot és vakkantva vigasztaltam őt. A nagy könnycseppek még az arcán csillogtak, de meglepődésében azonnal abbahagyta a sírást. jót játszott vele az úton, megnyugodva. Ez a báb az unokámat is gyakran megvigasztalja.
petzsuzs - 2017-12-31
Abszolút megbízható figyelmes kiszolgálás és technika, szinte csalódásmentes partner több alkalommal.
Misif - 2017-12-31
Korrekt ár-érték arány
Gabor - 2017-12-29
Pontos, gyors, kényelmes út volt, a monitorokon futó rajzfilmek akadozottan, viszont többszöri ismétléssel voltak láthatók :-)
hamiki8 - 2017-12-29
személyzet segítőkészsége nulla, minden más tökéletes, picit pontatlan menetrend.
Peti.O - 2017-12-29
A hosszú (14 órás) repülőút kellemetlen része mindössze az volt, hogy a landolás után még közel két órát kellett várakozni a földön más gépek miatt.
A fedélzeti szórakoztatás megfelelő volt, igaz, a filmekhez 3 dollárért vásárolt fülhallgató gyenge minőségű volt.
Az ár-érték arány az USA nyugati partjához verhetetlen a Norwegian esetében, csak ajánlani tudom.
AGy - 2017-12-29
A Noewegian Air-el Madridból Tenerifere utaztam, az út szuper volt, minden szempontól.
A gép kénylemes, jól felszerelt volt, öröm volt rajta utani! :)
Személyzet mindent megtett amit lehetett, a kémylemes és biztosnásos utazásért.
Szuper volt, amikor csak lehet, ha kicsit többet is kell érte fizetni, biztosan velük fogok repülni!
kovacsgergo - 2017-12-28
Mivel nagyon félek a repüléstől, azaz inkább a lezuhanástól, nagyon jól jön, ha valami kellemes dolog eltereli az ember figyelmét erről. Ezért nagyra értékelem, hogy a Norwegian repülőjáratain az utazás közben humoros videókat, animációs filmeket nézhetünk.
Bori - 2017-12-27
Alapos tájékoztatás,pontisság
Davidson - 2017-12-27
Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve! :)
istvanne.nikics - 2017-12-27
A foglalást egyszerűen lehetett kezelni az online felületükön. Pontosan indult a járat, a stewardessek gördülékenyen végezték a munkájukat. A fedélzeti internet is működött, útközben többször kaptunk tájékoztatást.
Csinszka - 2017-12-27
A legjobb légitásaság volt eddig amivel repültem, a személyzet nagyon kedves volt, bármit kérdeztem segítettek. Időben indultunk és érkeztünk. Ha lehetne mindennap repülnék velük, de sajnos anyagilag nem tudom megengedni csak 2évente. De szerencsémre mindig azt kapom amiért fizetek és ezért ők a legjobbak számomra!!!
Dávid - 2017-12-27
Idén többször is utaztam a Norwegian Air Shuttle légitársasággal. Volt jó és rossz tapasztalatom is velük, ezért egy általános értékelést adtam. Általában fennakadásmentesen ment minden, voltak viszont késések, járattörlések - ennél az esetnél adtak szállást és ellátást, viszont a légitársaság kommunikációja eleg szegényes volt.
Nita92 - 2017-12-27
Kedves személyzet,amelybe a pilótak is beletartoztak.kellemes volt az út, mert a pilóta a hivatalos , bemondandó szövegen kívül más informaciót is megosztott velünk - milyen ország, város fölött repülünk . A humoros, kedves mondatai megnyugtatóan hatottak 10 km magassagban.
Kio - 2017-12-27
Remek út volt Stockholmba és vissza
Relax2017 - 2017-12-27
Minden csodás volt.
Xco - 2017-12-27
A repülés mindig élmény számomra. Kényelmes de szép ruhában várom az élményt. A fapados utazás ma már könnyen elérhető, de azért az "igazi" az a hagyományos vendéglátós utazás. Kedvencem a felszállás, amikor bepréselődve az ülésbe eggyé válok a géppel, az erővel! Szeretem a várók hangulatát is! Az a sokféle ember, nyelv, ruha, nevetés és sírás! Érzelmek! Szinek! Persze az üzletek is örömet szereznek! Legutóbb Svédországba utaztunk Anyósomat meglátogatni. Ez külön boldogság! Egy gyönyörű országban egy szeretett és régen látott ember! A nyáron újra repülünk!!!
eva.aranyi - 2017-12-27
A Norwegian légitársasággal utaztam november végén egyik ismerősömhöz Stockholmba. Igaz egy órával később sikerült az indulás Budapestről, de mindent kárpótolt a repülés élménye. Az utaskísérők kedvesek voltak, tájékoztattak miért indultunk később, időjárásról, a gépről. A gép nagyon tiszta, magasságom éllenére kényelmesen elfértem oda és vissza is. A pilóta is adott tájékoztatást mindig az időjárásról (szeles és havas idő volt), és nagyon finoman kezelte a gépet, alig éreztem a lökéseket és a landolás is egyenletes volt. Nem utolsó sorban remek kilátás volt a tiszta (befagyatlan) ablakon keresztül. Köszönöm ezt a csodálatos ...
papp.szilard - 2017-12-27
A Norwegian egy igen nagyvonalú társaság, meglehetősen "sok" kézipoggyászt enged a fedélzetre, ami téli időszakban fokozottabban van kihasználva.
Mivel az utolsók közt próbáltam a helyemet elfoglalni, az én poggyászaimnak a sok próbálkozás ellenére sem sikerült helyet találni. Egyre kínosabb volt a helyzet. Végül a stewardess fogta, és a csomagjaimmal a középső ajtónál lévő, valamilyen okból üres első sorhoz vezetett, és ott terpeszkedhettem jól kinyújtott lábakkal, miközben a csomagjaim mellettem az ülésen jól bekötve utazhattak...
Kiszálláskor még ők kértek elnézést a kellemetlenségért ...
hungeorg1 - 2017-12-27
Utazåsunk kellemes.ėlmėnyteli volt. Mind a fõldi szemėlyzet.mind a lėgiutas kīsėrøk segītøkėszek voltak. A feladott poggyåsszunk is sėrūlėsmenten ėrkezett meg ės nem kellett sok idøt vårni rå. Remėlem mėg sokszor utazhatunk velūk!
Agnesmaria - 2017-12-27
Olyan volt mint mindig, pontos, gyors, kényelmes, a Norvégok tudják :)
Marcus636 - 2017-12-27
Az egész út békésen és nyugodtan zajlott. Nagyon meg voltam elégedve mind a légitársasággal, mind a személyzet hozzáállásával.
Életemben először repültem és nem csalódtam, sőt! Remek élmény volt és sok szép képet készítettem 10.000 méter magasból.
Bátran fogom barátaimnak és ismerőseimnek ajánlani a repjegy.hu-t és a Norwegian Air Shuttle-t is.
Peanut - 2017-12-25
Fapados légitársaság minőségi szolgáltatással.
Ompoly - 2017-12-19
A repülőút zökkenőmentes volt
pipibabo - 2017-12-12
Időben indult és érkezett, kiváló a személyzet és a kiszolgálás! Csomagok gyorsan kijöttek hiánytalanul ( az nagyon fontos) Megbízhatóak!! Ha tehetem ide csak velük megyek.
Tóth Cornelia - 2017-12-08
Münchenből utaztunk Mallorcára. A repülőgép nagyon kényelmes volt, még a közel 2m magas páromnak is! A gépen wifi működött, az utasok előtt monitorok voltak felszerelve ahol repülés közben figyelhettük a gép helyzetét,magasságát. Nagyon meg voltunk elégedve! :)
Vyvee - 2017-12-05
Az utóbbi időszakokban mindig késtek a járatok. Oda és vissza is. A legutóbbi járat majd 2 óra késéssel indult.
Kevés a választható utazási időpont. Emiatt 7 órát kell várnom az oszlói repülőtéren a tovább utazáshoz Oszlóban.
doman virag - 2017-11-30
A hazautazás során az egyik bőröndünk (javítható módon) megsérült. Természetesen tudtuk, hogy ez előfordulhat. A reptéren nagyon előzékenyen segítettek a további ügyintézés menetét illetően. A légitársaság honlapján már nagyon nehezen található helyen, nagyon bonyolult módon volt lehetőség bejelenteni a káreseményt. A kártérítés is csak többszöriemail küldésre, jóval az ígért átfutási időn túl érkezett meg.
LJ - 2017-11-17
Első családi utazásunk volt a társasággal. Ajánlom másoknak is! Kényelmes, tiszta, Wifi eléréssel, közvetlen, barátságos és segítőkész személyzettel.
kila59 - 2017-11-16
Nagyon elégedett voltam, zökkenőmentesen, kényelmesen utaztam. Az indulástól az érkezésig minden tekintetben kellemesen telt az utazás. Az italválasztékot kevésnek találtam, szívesen fogyasztottam volna gyümölcslevet, de csak narancslével rendelkeztek, ami sajnos nem felelt meg a számomra.
Dánjudit - 2017-11-16
Számos alkalommal utaztam már a Norwegian Air-el. Mindig nagyon elégedett voltam mind a személyzettel,mind az ügyintézéssel,a repülésbiztonsággal. Személyes tapasztalatom alapján ajánlom.
Gabriella - 2017-10-30
Wi-fi tökéletesen működött végig az utazás során, a személyzet kedves, segítőkész, az utastér kényelmes, a járatok pontosak voltak.
Meszter - 2017-10-25
A három órás utazás kényelmes volt, a személyzet kedves, segítőkész, az élmény fantasztikus !
jagenci - 2017-10-25
Többször utaztam már a Norwegiannel, nagyon tetszik, hogy utazás közben humoros videókat vetítenek. Legutóbb hazajövet eltűnt a bőröndöm, 3 napon belül előkerítették, házhoz szállították. Itt kiderült, hogy útközben megsérült. Néhány nap múlva a bőrönd teljes árát a számlára utalták.
bolvari9 - 2017-10-25
Nagyon kevés a hely az ülések előtt, egy 2 óránál hosszabb utat nehezen bírtam volna ki. A felszállás is rendezetlen volt, a repülő mindkét végén egyszerre szálltak fel az utasok és dugó alakult ki a repülő közepén. A személyzet tagja viszont nagyon kedvesek voltak.
Nora - 2017-10-25
Jo volt minden
Sveed - 2017-10-24
Minden nagyon szuper volt, kivéve, hogy hiányoltam a repüléssel kapcsolatos tájékoztatást (magasság, sebesség, hol járunk, külső hőmérséklet, a várható időjárás a célállomáson, stb.) és a menet közben vetített rajzfilmek nem minden monitoron mentek vagy akadoztak.
hamiki - 2017-10-24
Alapvetoen elegedett vagyok. Azonban a ket oda es ket vissza ut soran nagyon eltero volt a legikisero szemelyzet figyelmessege es kedvessege.
Lostris - 2017-10-24
oslói reptér csodálatos
Lukács István - 2017-10-24
Egy 4 év körüli kisgyermek folyamatosan ugrált, próbált szaladgálni, zavarta az utasokat. A szülei nem tettek semmit. A légikísérők mindent megtettek a rend helyreállításáért, köszönet nekik.
feketeva53 - 2017-10-24
A járat a Norwegian air D82570-es járata volt. 11:25 kor van járat, heti 2 alkalommal. Én jobban szeretem a reggel induló járatokat, de itt nem tudtam választani. A gép időben indult, semmi probléma nem volt az indulásnál. A fedélzeten ingyenes wifi volt, amit korlátlanul lehetett használni. A gépen kb 3 soronként egy plafonból kihajtható kis kijelző volt, amin végig rajzfilmek mentek, de a wifinek köszönhetően más elfoglaltság is akadt. Az ülések kényelmesek, újak voltak. A budapesti leszállást követően fél órát kellett várni a feladott csomagokra, de a végén mindenki megkapta a bőröndjét.
VBence012 - 2017-10-24
Nagyon tiszta volt a fedélzet, és viszonylag tágas a hely. Nagyon tetszett, hogy a JetLag elkerülése érdekében változtatták a fényeket nappalt illetve éjszakát szimulálva.
Anna - 2017-10-24
Sajnos késve indult a repülő Berlinből.
Az utazás kulturált feltétele biztosított volt, a személyzet pedig udvarias.
Időben leszálltunk Koppenhágában.
totazsuzsi - 2017-10-24
A személyzet udvarias volt, lehetőség szerint próbáltak segíteni mindenkinek. Többször körbejártak, érdeklődtek szükségünk van-e valamire. A le- és felszállás élménye nagyon jó volt. A vetítések is szépek és jók voltak.
btundib - 2017-10-24
Budapestről utaztam Helsinkibe. A gép új volt, kényelmes, a járat pontos, a személyzet kedves. Ár-érték arányban nagyon jó, fapados légitársaságként természetesen nem adnak semmit ingyen, de nem is voltak nagy elvárásaim, a célra abszolút megfelelt.
fruzsy97 - 2017-10-24
Fapados légitársaság révén nem voltak nagy elvárásaim, a menetrendet tartották, ráadásul wifi-t is szolgáltattak a rövid, 1,5 órás út alatt amin folyamatosan követni lehetett a helyzetünket.
edwin02 - 2017-10-24
Bár sok országban jártam, de Norvégiában még nem. . A repülés minősége befolyásolta ottartózkodásom hangulatát. Nagy élmény volt látni a fjordokat, élvezni a norvég emberek barátságosságát és a norvég városok és helyiségek tisztaságát. Jövőre megismétlem.
Szanto Wood Julia - 2017-10-24
Berlin-Schönefeld repülőtérről utaztunk egy barátommal Stavangerbe, Dél-Norvégiába. Az út során minden rendben volt, pontosan érkezett a gép, a személyzet kedves volt. Felejthetetlen élmény volt leszállás közben látni a norvég tengerpartot. Biztos, hogy visszatérünk még oda egyszer!
berci55 - 2017-10-24
Első utazásom volt, és nagyon féltem :) de a felszállás és a leszállás is annyira simán ment, hogy a visszaúton már nem féltem. A repülőgép nagyon szép és kényelmes. A kis monitorokon vetített reklámok stb, lekötötték a figyelmem úgyhogy nagyon tetszett az egész repülés. Köszönöm a Norvég légitársaságnak
Ludvig Ildikó - 2017-10-24
A repülés kényelmes, a fedélzeti szolgáltatások kitűnőek voltak. A személyzet barátságos és segítőkész, a fedélzet tiszta.
agnesica - 2017-10-24
Életem első repülőútja volt Koppenhágába.
A személyzet rendkívül toleráns volt és segítőkész.
A pilóta nagyon megnyugtató hatással rendelkezett, minden egyes kis részletről beszámolt, ezáltal még nagyobb megnyugvást keltve bennem.
Csodálatos élmény volt! Alig várom a következő repülésemet!!
liptakiriszdalma - 2017-10-19
A repülő pontosan időben indult. A személyzet mosolygós kedves udvarias volt.Szívesen utazunk velük, de annak nagyon örülnénk ha olcsóbban tudnánk a repülő jegyeket hozzajutni. Akkoörülök többször is igénybe vehetnene a szolgaltatasukat.
hegeduslaszlone51 - 2017-10-19
Kellemes élményeim vannak, de a két sor közötti hely kicsi, így éppen hogy el lehet férni.
Kriszmet - 2017-10-19
Szerintem a legjobb fapados légitársaság. Pontos indulás és érkezés, udvarias személyzet, részletes tájékoztatást adnak az utazás előtt és alatt is. Külön pont a fedélzeti monitorokért. :)
Kriszti - 2017-10-18
Párommal mondhatni visszatérő vendégek vagyunk Norvégiában, és erre a célra minden egyes alkalommal a Norwegian-t választjuk. Már amikor megpillantjuk a gép piros orrát, mintha egy barát köszönne ránk, azonnal tudjuk, hogy kitűnő utunk lesz. A személyzet mindíg nagyon kedves, az indulás és érkezés is pontosan történik. Csak ajánlani tudjuk! :)
davidkarpati - 2017-10-18
Nagy előny, hogy 2X20 kg feladható (az árban van)
suzie - 2017-09-07
Budapestről Koppenhágába repültem és nagyon jó döntés volt a Nowegian-t választani ugyanis van internetelérés a járatokon és nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet is.
zsófi - 2017-09-02
Koppenhágából utaztunk vissza Budapestre a Norwegian Air-el. A honlapjuk, foglalási rendszerük abszolút egyértelmű, az utazás előtt természetesen emlékeztetett a becsekkolásról, amit a reptéren ingyenesen meg tudtál oldani, ki is tudtuk nyomtatni, díjmentesen. A fedélzeti személyzet extra kedves volt, sőt még Wifi-t is biztosítottak díjmentesen! Valamint nem kerül többe, mint a többi fapados légitársaság által kínált utak. Csak ajánlani tudom!
zsolnaiadam - 2017-08-30
Csodálatos volt az út , Mindenki nagyon kedves és figyelmes volt .Pontosan indultunk és érkeztünk.
tnerevi - 2017-08-29
A Norwegiannel repültem Budapest-Koppenhága és ugyanazon az úton vissza. A menetrendet pontosan tartották, sőt oda is vissza is kb. 20 perccel előbb érkezett meg a gép. Az ülések tiszták, kényelmesek voltak.Fedélzeti szolgáltatást, /étel-ital / nem vettem igénybe, de láttam ,hogy mosolygósan udvariasan és főleg nagyon gyorsan szolgálták ki utastársaimat. Ezen az útvonalon, ha időben foglalok jegyet, akkor a legeslegjobb áraik nekik vannak.
ppifu - 2017-08-29
Egyetlen negatív élményem van. Amikor már majdnem megközelítettük a repülőgépet, engem és többeket átírányitottak, hogy a lépcsőn cipeljem a bőröndöt hosszan, pedig lehetőség lett volna húzni másik irányban. Gondolom a forgalom gyorsítása miatt tették ezt. Erre egyáltalán nem volt szükség , mert még sokat vártunk a felszállásra. Nem mindenki tud hosszan 10 kg-os bőröndöt cipelni-értelmetlen módon.
Erzsébet - 2017-08-28
Ez a légitársaság bár fapdos, nagyon kulturált szolgáltatást nyújt. A belső kapuktól indul, nem ér atrocitás a kézi poggyász miatt, nem zaklatnak, hogy vásárolj a fedélzeten, kényelmesek az ülések stb. Pontos, megbízható és ha időben veszed a jegyet, olcsó.
Johatudod - 2017-08-28
Már harmadszorra repültem a Norwegien-nel, és ismét kellemes tapasztalataim voltak. Nagyon kedves, mosolygós a személyzet. Különösen élveztem azt a szolgáltatást, hogy a repülés alatt, humoros videókat nézhettem.
Bolvari - 2017-08-27
Odaúton kb. 1/2 órát késtünk, de így 2x lehetett részünk Stockholm panorámájában
Edit - 2017-08-27
Amiota ratalaltam Norwegian Airre azota mindig nalul foglalok. Olcso, kenyelmes es megbizhato. Teljesen meg vagyok veluk elegedve. A szemelyzet kedves, a pilota remek, az etelek es italok ar-ertek aranyban jok, a szekek kenyelmesek. Csak ajanlani tudom!
Anksu - 2017-08-27
kedves, mosolygós, segítőkész személyzet, mindig minden esetben
Fengi - 2017-01-01
Az utam a Norwegiannal Helsinkibe és vissza nyugodt volt, kényelmes és pontos. Ennél többet el sem várok egy fapados légitársaságtól. Odaúton a kézipoggyászomat ugyan fel kellett adnom, de egyáltalán nem zavart. Szóval összességében kellemes utam volt oda is, de különes visszafelé, mert senki nem ült a soromban és el tudtam pihenni.
Soffani - 2016-12-30
A pilóta kikerülte a szelesebb útrészeket (nagyon erős szél volt), ezért valamivel hosszabb lett az utunk, de nagyon értékeltem, hogy emiatt nem volt ijesztően rázós.
mkingazsuzsa - 2016-12-29
A Norwegiennel sosem volt semmi gondom.
pontosan indul,érkezik.segitökész kiszolgálás
perczel - 2016-12-29
Először utaztunk ezzel a légitársasággal, sajnos kis bökkenővel indult. A Budapest London, London Tenerife járatra vettünk jegyet , de a Budapest -London járat időpontját megváltoztatták cca 2 héttel az út előtt. Emiatt a Londoni átszállás 40 percre csökkent amit nem mertünk vállalni miután mindenképpen el kellett érnünk a London-Tenerife csatlakozást. A Bravofly-nál vettük a jegyet akik nem bizonyultak túl készségesnek és egyből elutasítottak minket a jegy árának visszafizetése ügyében azonban ragaszkodásunk és a többszöri e-mail váltássalvégül sikeresnek bizonyult és a Norwegiantól közvetlenül felhívtak és készségesen lerendezték a ...
picinke - 2016-12-28
Gyakran utazom a Norwegian legitarsasaggal. A legjobb, hogy van Wi-fi.
Evas50 - 2016-12-28
szuper wifi
DawnMay - 2016-12-28
Gyors városlátogatásra érkeztem Osloba, a gép személyzetével megvoltam elégedve low cost airline-ok közül messzemenőkig itt volt a legjobb a szolgáltatás a wizz air és ryanairhez képest. Ülések kényemesek, gép tiszta és rendezett. Kiszolgálás nagyszerű volt. Legközelebb is a norwegian airlinest fogom választani ha lesz rá lehetőségem.
davidmolnar92 - 2016-12-28
Visszaindulaskor nem volt megfelelo a tajekoztatas a gep keseserol.
Kocsis Magdolna - 2016-12-28
Pontos indulás-érkezés,udvarias kiszolgálás.
Annyi bosszantó dolog van csupán,hogy magyar nyelven nem lehet jegyet rendelni.
László52 - 2016-12-28
Rendkívül kedves légikísérők voltak a gépen.
Szuhimi - 2016-12-28
Minden zökkenőmentesen ment, elégedett vagyok a repülőúttal. A visszaút talán kicsit korai volt, kénytelenek voltunk taxival menni a reptérre hajnalban, de az afro frizurás hölgy sofőrünkre sem lehet semmi panasz, időben kiértünk.
Lakatos Sándor - 2016-12-28
A Norwegian járata pontosan indult és korábban érkezett a BUD-OSL és visszafele útvonalon, amely pontosság általában jellemzi a légitársaságot. Habár a fedélzeti kiszolgálás nem magasztalható az egekbe, a gép tiszta és tartja a menetrendet - ez mindenképpen pozitívum.
Anita - 2016-12-28
Kézipoggyászt nem méretétől minden fordulóban.
Zsóka - 2016-12-28
Koppenhágába mindig a Norwegian-nel utazom. Minden alkalommal pontosan indul. Mind ott, mind Budapesten gyors a beléptetés, a személyzet kedves, a leszállás után gyors a csomagkezelés.
Nagy János - 2016-12-28
Rendkívül kedves személyzet, nincs túlméretes kézipoggyász sarc, többször előfordult hogy több mint egy táskával utaztam, laptop, kamera, kézipoggyász, de még csak a jelét sem láttam hogy nehezteltek volna. Természetesen a fedélzeti csomagtér túlzsúfolása helyett felajánlják az ingyenes, ismétlem, ingyenes poggyászfeladás lehetőségét.
2-3 havonta használom a szolgáltatásukat az elmúlt 3 évben és csak pozitív tapasztal gazdagodtam!
Csak még egy apróság, Budapesten nem építettek ketrecet a kedves utasaiknak, helyette inkább a buszos transzfert finanszírozzák.
Köszi, Norwegian Air Shuttle!
Jocc - 2016-12-27
Sokkal kényelmesebb volt, mint más fapadosok. Az utastér is szebb, tisztább, nem olyan leharcolt. Budapesten nem kellett a konténerben várakozni, és pontos volt az indulás Pesten is és Helsinkiben is. Nem nagy dolog, de kis képernyőkön lehetett mesét nézni.
Kellemes fapados - 2016-12-27
Többször is utaztam már a Norwegian légitársasággal, mivel ők utaztatnak Budapestről az Arlanda reptérre közvetlenül. Ár-érték arányban is rendben van és az esetek döntő többségében pontosan tartotta a menetrendet. Sosem volt még negatív tapasztalatom velük. Ha Svédországba utazom, csak őket választom. Svédországon belül is utaztunk már velük, ott is hasonló véleménnyel voltunk az utazás iránt. A személyzet mindig kedves, mosolygós. Bár nem szoktam italokat, ennivalót venni, ez nem befolyásolja az értékelésemet.
Sister_11 - 2016-12-25
pontos indulás
free wifi a fedélzeten szinte az egész úton
Gyurka - 2016-12-25
2 dologban tér el egy "nem fapados" legitarsasagtol: hogy nem ad ételt es italt ingyen es nem olyan drága a repjegy. Nagyon meg voltam elégedve.
Ildi - 2016-12-23
Az ülések kényelmetlensége,egymástól való távolsága a hosszú út alatt elviselhetetlen volt.
angela77 - 2016-12-23
Nagyon kedves volt az egész személyzet,kényelmes volt végig az utazás és mivel először repültem kellemesen csalódtam a repülésről.Ha lehetőségem lesz még repülni csak a norwegiannal szeretnék.
üdv.gyöngyi
szebelédi gyöngyi - 2016-12-22
Udvarias személyzet, kivételt képez egy stewardess. Nagyon segítőkész volt rajta kívül mindenki. Pontosan érkeztünk, pedig nem tudott elindulni időben. Ahová lehet, csak velük utazom a jövőben is.
Vág Róbertné - 2016-12-22
Amikor csak tudok őket választom! A legjobb a fapados kategóriában! A fedélzeti wifi szuper mert így nem veszik el a repüléssel töltött idő hanem
a munkát tudom csinálni!
Andree81 - 2016-12-21
Megismerkedtem egy kedves házaspárral és újra láthattam kint élő Barátom .
Jocó - 2016-12-21
Páromat látogattam meg Finnországban, a repülőgép éjszaka ment, tehát látni sajnos nem láttam sokat, de imádok repülni, tehát nekem maga a repülés élménye is szuper volt! Az ország csodás, nagyon hideg volt és nagyon sok havat láttam, tetszett az ország. A repülőn mindenki nagyon kedves volt, sajnáltam, hogy csak rövid volt az utazás. Köszönöm az élményt! Remélem hamarosan újra repülőre ülhetek!
christmaspresent - 2016-12-21
Nagyon jó árértékarányú a repülőjegyük, szinte minden országba.
Átszálláskor nem kell sokat várni, és nem kell a bőröndökkel foglalkozni, mert annak ellenére hogy elvileg fapados járat, még is foglalkoznak azzal hogy a csomagok átszálláskor átkerüljenek a megfelelő gépre, nem veszik el ezzel a mi időnket. A személyzet kedves, és nagyon segítőkész. Az ételek az átlagos repülőgéphez és a turista osztályhoz képest nagyon jó volt. A helyek kényelmesek voltak, el lehetett férni. Az európán belüli járatokon ingyenes wifi nagyon jó ötlet. Nagyon tetszik a szolgáltatás amit nyújtanak mind rövid és hosszú utazás során is.
Sziszkó - 2016-12-21
Rendkívül jó utazás volt.A repülőgép tiszta,kulturált,szépen karbantartott volt.A személyzet kedves,aranyos,összehangolt.Semmilyen problémám nem volt az utazás során.Mindenkinek csaj ajánlani tudom.
Hari - 2016-12-21
2016 nyarán sikerült több légitársaság mellet a Norwegiannal is utaznom. Új repülő, kényelmes ülések, megfelelő lábtér, ülészseb és végeláthatatlan előny a többi fapadoshoz képest. Az ár megfelelően foglalva még olcsóbb is. A fedélzeti szórakoztató rendszer és az ingyen Wifi csak hab a tortán. E kategóriában felűlmúlhatatlan.
Lacky - 2016-12-21
Fantasztikus pontosság már a reptéren, rugalmas és gyors check in. A társaság gépe kíváló, kényelmes és kellems ülések, megfelelő hely a lábaknak. Tökéletes és udvarias személyzet a gépen.
peter - 2016-12-18
Mosolygós,segítőkész,udvarias volt a személyzet,pontos,zökkenő mentes utazást biztosítottak.Köszönet érte.Üdv.Zsuzsi
Zsuzsanna61 - 2016-12-16
Kényelmes, széles ülések
ingyen wifi 8000 méter magasan
és gazdaságos ár,
ez a Norwegian!
Reméljük terjeszkedik :)
svenkamästare - 2016-12-16
A kellemetlenség azzal kezdődött, hogy szétültettek minket a férjemmel, ugyanis a vészkijárathoz foglaltam a helyünket. Megkérdezte a check-in pultnál a lányka, hogy beszélünk-e angolul, mondtuk, hogy nem vagyunk perfekt, de nem tudnának ellopni minket. Mire elértünk a beszállókapuhoz, már át tették az üléseinket külön-külön. Ezután következett még nem kevés várakozás, szóval kb 50 perc késéssel indult a gép. A légikisasszony előadta azoknak akik végül a helyünkre ültek, hogy olvassák el a tájéjoztatót ami az üléstámlában van és ha bármi kérdésük van jelezzék, ezután elindították a filmet, hogyan hagyjuk el a repülőt vész eseté ...
gülüke - 2016-12-16
Felejthetetlen élmény volt!
halamon - 2016-12-16