Untitled-1

Bemutatkozása

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Utasaink véleményei

Kulonleges
ulumbulum - 2017-12-28
Ahogy átmentünk az egyenlítőn, a személyzet, az amúgy kedvességét felülmúlva, átöltözve egyénileg mindenkit megkérdezett hogylétéről, és egyben a helyi ételekből, italokból is kínált. Nagyon fel voltak készülve történelmileg és aktuális ügyekben is.
pippo - 2016-12-29
A rendkívül hosszú út során a személyzet kedves, segítőkész volt. Az ételek minősége,mennyisége megfelelő. Folyamatosan nézhettük a filmeket,hallgathattunk zenét,játszhattunk számítógépes játékokkal.
varadine58 - 2016-12-16
A Dubai-ból Melbourne-ig tartó hosszú, 13 és fél órás úttól nagyon féltem, de minden rendben volt. A menetrendet úgy alakították, hogy az időzónákon való átrepülése ne legyen megterhelő. Dubai-ból hajnali 1-kor indultunk, és Melbourne-be is ottani idő szerint estére érkeztünk. Le kellett húzni az ablakokon a sötétítőket, így éjjeli sötétségben tudtunk aludni is, miközben a gép ragyogó napsütésben szállt. (Ezt onnan tudom, hogy egyszer kikukucskáltam...) Minden tökéletes volt!
Ancsi - 2016-12-16
Olyan légitársaságot és járatot kerestünk ami : ár-érték alapján megfelelő, max. 1 átszállással legyen az út, a két utazási rész arányos, az átszállási idő minél rövidebb l legyen . Az ár anyagi helyzetünk miatt volt lényeges szempont, a többi pedig azért mivel 2,5-éves unokánk is velünk utazott. Ezek alapján a Qatar Airways járatát választottuk. Már a foglaláskor is igyekeztek minden kérésünknek eleget tenni. Az utazás során csak pozitívumokról tudok beszámolni, az étel-ital ellátás választéka, kedvesség az utaskísérőktől. Annak ellenére, hogy nem beszélünk idegen nyelvet igyekeztek teljesíteni igényünket. Külön örömteli vo ...
viczenamiki - 2016-12-07
A tervezettnél hamarabb indultam haza Buenos Airesből, és mivel a kedvezményesen vásárolt eredeti repülőjegyemen nem volt lehetséges megváltoztatni a visszautat, kénytelen voltam egyirányú jegyet venni - Budapest felé. Hogy olcsóbb legyen a jegy, hosszú utat tettem meg, dohai éjszakázással. Nagy meglepetés ért, amikor a légitársaság képviselője felajánlotta, hogy az éjszakát - a repülőtér helyett - költségükre egy hotelben tölthetem, ahová el is fuvaroztak. A szálloda pazar volt, a gondoskodás pedig lenyűgöző. Bár korábban volt negatív tapaszalatom a Qatarral, most minden meg van bocsátva!
hibiskus - 2016-12-07
Melbourne-Sydney útvonalon utaztunk velük. Az automatáknál a rendszer nem akart egymás mellé adni helyet. Melbourneben végül pultnál megkaptuk, Sydneyben viszont a személyzetet nagyon nem érdekelte. Ok. rövid út, de nem mi voltunk az egyetlenek akiknek nem adtak egymás mellé helyet. A gépen bőven volt hely, tehát hülyének is néztek minket, amikor bocs nincs szabad hely ma szöveggel leráztak.
A megoldásuk, legközelebb használjuk a pénzes ülésfoglalást.. Legközelebb megyek Tiger vagy Jettel, ennyit ők is nyújtanak és fele annyi az ár..
Ági - 2016-12-07
imádok utazni, szeretem a Quatar légitársaságot, igaz úgy érzem a tavalyi évhez képest picit romlott a színvonal.
hulmann - 2016-12-07
Csili-vili új Airbus A380, kényelmes ülések nagy hely (kb 3 ülés, olyan kevesen voltak) kedves személyzet, menő fedélzeti szórakoztató rendszer, de a 1x órás úthoz azért kellett is:)
attilal - 2016-12-07
Japánba utaztunk Dohai átszállással. A személyzet és a fedélzeti szolgáltatás tökéletes volt.A legkedvesebb személyzet volt azok közül, akikkel ezidáig utaztam. A repülőjegyeinket januárban akcióban vettük, így szintén nagyon, nagyon kedvező volt. A menetrend kényelmetlen volt annyiban, hogy éjjel 2-kor értünk Dohába és 6 óra múlva indult csak tovább Osakába a gép. Azonban a dohai reptér minden igényt kiszolgált. Egyszóval, nagyon elégedettek voltunk a Quatarral.


Japánba utaztunk Dohai átszállással. A személyzet es a fedélzeti szolgáltatás tökéletes volt. a repülőjegyeinket januárban a Happy new year akcióban vettük, ...
emzsu - 2016-12-07