Untitled-1 hotel

Bemutatkozás

A Qatar Airways Katar nemzeti légitársasága, központja Dohában található. A folyamatosan terjeszkedő nemzetközi légitársaság több mint 150 célállomásra üzemeltet járatokat, köztük Európa, Közép- és Dél-Ázsia, Észak- és Dél-Amerika, Közel- és Távol-Kelet, valamint Afrika számos célállomására.

A világ legjobb légitársasága fedélzetén ötcsillagos kényeztetés, figyelmes, kedves utaskísérõk, finom, jó minőségű ételek és italok, kényelmes ülések, és gazdag szórakoztató rendszer várja az utasokat.

A Qatar Airways biztosítja a legkényelmesebb, leggyorsabb kapcsolat Budapest és a Közel-Kelet, Délkelet-Ázsia, Ausztrália és Kelet-Afrika között, így a katari légitársasággal Budapestről egy átszállással, 1-3 órán belüli átszállási idővel juthat el az utazó olyan népszerű célállomásokra, mint a Seychelle-szigetek, Zanzibár, Maldív-szigetekBali, Phuket, Bangkok, Peking, Tokió, Szingapúr, Kuala Lumpur, Jakarta, Hanoi vagy Ho Si Minh Város (régi nevén Saigon). Legutóbbi járatnyitásainak köszönhetően pedig már a maláj Penang, illetve a thai Pattaya és Chiang Mai is elérhető.

Egzotikus úti célok a Qatar Airways kínálatában

A katari légitársaság járatai kényelmes kapcsolatot jelentenek Budapestről dohai átszállással a télen népszerű Délkelet-Ázsia üdülõparadicsomaiba, városaiba, hiszen az utazás Doháig 5-6 órát vesz igénybe, melyet egy rövid átszállási idő után egy újabb, 5-7 órás repülés követ. Ez keleti úti célok esetén lényegesen kényelmesebb megoldás, mint nyugat felé indulni, Európa túlzsúfolt légikikötőiben átszállni, majd 10-12 órát utazni. A 2018. december végéig tartó +Qatar szolgáltatásnak köszönhetően pedig egy éjszaka ingyen szállást biztosít az utasoknak a Katari Turisztikai Hivatal Dohában, ha repülőjegyfoglaláskor a csatlakozási idő több mint 12 óra.

Qatar Airways - ötcsillagos szolgáltatás a fedélzeten

A dohai reptéren az első és az üzleti osztály utasait a Premium Terminal exkluzív szolgáltatásai kényeztetik. A luxus színvonalon berendezett váróban minden megtalálható, ami a pihenéshez, kikapcsolódáshoz, vagy a munkához szükséges: van itt spa, számos tárgyaló, ingyenes internet, üzletek és gyerekmegőrző is. A turista osztály utasai a hosszabb átszálláshoz igénybe vehetik az Oryx várót, ahol kellemes körülmények között tölthetik el az időt. 

A Qatar Airways utasai és családtagjai csatlakozhatnak a számos kedvezményt és ingyenes szolgáltatást nyújtó törzsutas programhoz, a Privilege Clubhoz. A légitársaság rendkívül bőkezű a törzsutasaival, hiszen már néhány utazás után ezüstkártyát ad (családtagok egy kártyára is gyűjthetik mérföldjeiket), ezzel pedig számos kedvezmény jár, köztük az üzleti váró ingyenes használata.

Checkin információk

A díjmentes online utasfelvétel a légitársaság weboldalán érhető el, legkorábban 48 órával a menetrend szerinti járatindulás előtt (USA-ba induló vagy onnan induló járatok esetén 24 óra). A díjmentes repülőtéri utasfelvétel 3 órával a menetrend szerinti járatindulás előtt kezdődik és 1 órával a menetrend szerinti indulás előtt zárul!

Kapcsolódó akciók/hírek

Ismét a Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága

hír Ismét a Qatar Airways lett a világ legjobb légitársasága

Hírek a budapesti repülőtérről: januári úti célok, tesztközpont, terminál működés

hír Hírek a budapesti repülőtérről: januári úti célok, tesztközpont, terminál működés

Több mint 40 úti cél érhető el decemberben Budapestről

hír Több mint 40 úti cél érhető el decemberben Budapestről

Utasaink véleményei

December 31-én Dohai átszállással Aucklandba (Új Zéland) repültünk. Tulajdonképpen mindennel elégedettek voltunk, a személyzet tevékenységétől kezdve a turista osztály kényelméig. Örök élmény marad és bátran ajánlom mindenkinek a légitársaságot.
Paget György - 2020-10-16
a járvány miatt kialakult helyzet miatt az egyetlen társaság járta brisbne budapest útvonalat az adott időszakban. az utasfelvétel nagyon nehézkes volt, de ez nem a légitársaság hibája volt, hanem az én esetemben a magyar hatóságok hiányos információ megdása. történetesen magyar állampolgárokra vonatkozó magyarországra történő beutazásról szóló jogszabályok ismertetése nem volt megfelelő. az utazás során végig maszkot és arcpajzsot kellett hordani, amit a légitársaság biztosított. a speciális étel biztosítása teljes mértékben megfelelő volt. a személyzet mindent megtett, amit lehetett. többször fertőtlenítették a mellékhelyiségeket, ...
t.v.maria - 2020-09-02
Maximálisan meg voltam elégedve a coronavírus közepette kialakult - az egész világra kiterjedő - káosz ellenére is, csupán a 7-órás várakozási idő viselt meg. Amennyiben indít a légitársaság Budapest-Doha-Sydney és vissza útvonalon járatot az esetben ismét csakis a Qatart fogom választani.
Ágnes - 2020-05-19
A Qatar Légitársaság személyzete és ügyintézői kiváló munkát végeznek! Köszönöm, hogy haza tudtam jönni!
Kata - 2020-04-24
Professional cabin crew, great service, delicious food and drinks, comfortable seating, very favorable schedule, all on the Budapest-Doha-Singapore flight. For long journeys, I recommend Qatar to everyone. No better.
Markó László - 2020-03-05
Bp.-Doha-Zanzibár útvonal utaztunk oda-vissza a Qatarral többféle típusú géppel.
Kényelmes, dönthető ülések, elég jó a lábhely egy hosszú utazáshoz is, bőséges hely a kézi poggyászoknak.
Mindegyik gépen kiváló volt az ellátás, a repjegyhez magad kiválaszhatod, hogy milyen típusú ételt kérsz. Van vegán, laktózmentes, kalóriaszegény, zsírmentes, friss gyümölcs és klf. vallás szerint elkészített . Az esti járaton finom meleg vacsorát kaptunk, az éjszaki járaton éjjel szendvicset és érkezés előtt meleg reggelit, bőséges az ital választék, üdítő és alkohol egyaránt. Az ülés előtti szórakoztató egység szuper ( érintő k ...
Kiss Kati - 2020-02-11
Már nem először utaztam a légitársasággal, tapasztalataim megegyeznek a korábbival.
Pontos indulás, érkezés, kedves személyzet, kényelem, biztonságérzet.
Mindennel teljesen meg voltam elégedve.
Az egyetlen nehézséget a dohai 8 órás várakozás okozta, de ez nem a Qatar hibája. Lett volna jobb lehetőségem is, de nagy volt az ár differencia a két járat között, én döntöttem így!
Szilvia - 2020-02-07
Elég távoli úti célom volt, amit a Qatar Airways légitársaság járatával tettem meg.
Csak dicsérni tudom a személyzet munkáját, akár a földi, akár a fedélzeti vonalon.
Kedvesek, segítőkészek, udvariasak voltak, bármilyen kéréssel vagy kérdéssel fordulhattam ill. a többi utas is fordulhatott feléjük. A kiszolgálás, az ételek, italok minősége jó volt, a választás lehetősége adott. Fedélzeti szolgáltatásnál, szórakozáshoz megemlíteném a mozizást :), mindenkinek külön monitor, sok műsor választási lehetőséggel /jó minőségben/.
Merem ajánlani azoknak, akik még nem utaztak ezzel a légitársasággal. :)

< ...
K.Ildikó - 2020-01-24
Kedves személyzet, jó kiszolgálás, bő választék italból. Az ételnél is van választási lehetőség, de inkább csak az
ázsiai ízek dominálnak. A repülőgépen van minden széken monitor lehet választani filmet vagy játékot vagy akár a repülőgépet is nézhetjük kívülről. Az ülések kicsit lehasználtak és nem a leg tágasabbak, de azért egy normál méretű ember elfér benne. A székekre van készítve kispárna és takaró, kérni sem kell.
Gizella - 2019-12-29
Budapest-Doha-Szöul viszonylatban kiváló ellátás, kiszolgálás. Kétszeri étkezés járatonként. A főétkezés esetén háromból lehet választani. A transzfer idők is megfelelőek, nem kell sietni, de sokat sem kell várni. A csomagokkal sem volt semmi probléma. Bátran ajánlom bárkinek.
Papa65 - 2019-10-28
Kellemes utazás, kissé kényelmetlen mellékhelységek, néhány dolog elfogyott az út alatt, összességében azonban a legjobbak között említhetem.
Mui Né - 2019-10-28
A gép Bécsből a reptéri forgalomirányítás hibájából 20 perc késéssel indult, ezért Dohában nagyon kellett sietni, hogy a Bangkoki járatot elérjük. 1 óra volt a következő járat indulásáig. A repülőgép és Dohai reptéri személyzet mindenben a segítségünkre volt, így sikerült elérni a csatlakozó járatot. A személyzet kedves volt, az ételek elegendőek és finomak.
Zoltán - 2019-10-10
2017.11.09-én utaztunk Phuketre a Qatarral, mind az utazás mind az ott töltött 11 nap szuper volt. A kiszolgálás az út során rendben volt, bőven elláttak étellel-itallal. Phuket csodás hely, az emberek kedvesek és mosolygósok. Első utam volt Ázsiába, de nem az utolsó. Ajánlom mindenkinek, nagyon sok élménnyel gazdagodtam.
Nóra - 2017-12-31
Hong Kongba repültem először Qatar Airways-szel, előtte zömében Emirates-szel repültem. A személyzet nagyon kedves a fedélzeti és a repülőtéri szolgáltatások nagyon jók voltak. Teljesen meglepő módon a visszafelé úton Dohában leszállva nem volt biztonsági ellenőrzés. Az ülések meglepően kényelmesek voltak a hosszú úton is egészen élvezhető.
Pálvölgyi János - 2017-12-31
A Qatar Airways-szel Kuala Lumpurig utaztunk nászutunkra a feleségemmel, a végső úticél Bali volt. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt, az ülések kényelmesek, az ételek pedig minőségiek és finomak voltak. Két negatívumot tudok csak felsorolni: az egyik, hogy a Budapest-Doha járaton nem minden ülésnek volt saját képernyője és médialejátszója, így az 5 órás út alatt nem tudtunk filmet nézni. A második pedig, hogy a Doha-Kuala Lumpur járat 20 percet késett. Ezeket leszámítva nagyon jó utunk volt, bármikor szívesen választjuk majd újra a Qatart.
ubbaesubba - 2017-12-30
A Qatar Airways-szel Kuala Lumpurig utaztunk nászutunkra a férjemmel, a végső úticél Bali volt. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt, az ülések kényelmesek, az ételek pedig minőségiek és finomak voltak. Két negatívumot tudok csak felsorolni: az egyik, hogy a Budapest-Doha járaton nem minden ülésnek volt saját képernyője és médialejátszója, így az 5 órás út alatt nem tudtunk filmet nézni. A második pedig, hogy a Doha-Kuala Lumpur járat 20 percet késett. Ezeket leszámítva nagyon jó utunk volt, bármikor szívesen választjuk majd újra a Qatart.
valencica - 2017-12-30
Nagyon szeretem a társaságot, minden évben velük repülünk Ázsiába. Nagyon sok társasággal repültem már de Ők a legjobbak.
Éva1971 - 2017-12-29
A személyzet rendkívül kedves, figyelmes, udvarias volt.
Nagyon kényelmes volt az ülés, remek, ízletes, elegendő volt az felszolgált étel , ital.
Pontos volt az indulás-érkezés. Változatos és sokoldalú szórakozási lehetőség.
Dominik - 2017-12-29
Phuketre mentünk és odafelé úton a dohai átszállásnál, az eredetileg kiállított repülőjegyhez képest a tovább út menetrendjét módosították - korábbra hozták egy fél órával. A beszállókártyán már az új időpont szerepelt, de mi azt nem figyeltük ezért saját hibánkból lekéstük a Doha-Phuket járatot. A személyzet nagyon rugalmas volt, pedig elvileg meg kellett volna vennünk ismét, immáron horroráron a jegyet, de addig alkudoztunk amig Bangkokba elvittek ingyen, csak onnan kellett Phuketre saját költségen eljutnunk. Így kb. 30 e ft pluszköltséggel és 15 órás késéssel de megérkeztünk.
Mariann - 2017-12-29
Tökéletes!!!!
simesz - 2017-12-29
Többször utaztunk velük és a személyzet, a kiszolgálás elsőrangú volt
Ferenc - 2017-12-29
Ami nekem kevésbé jött be a fedélzeti szolgáltatásoknál: az étel kevésbé ízlett (abban a Turkish Airlines a csúcs nálunk); a filmek többsége csak arab felirattal volt, angollal nem

Dohában nagyon rövid idő volt hagyva átszállásra memetrend szerint, és még késett is az első gép, nagy esély volt hogy lekéssük a csatlakozást. Kértünk segítséget a hostessektől, hogy értesítsék a másik gépet, hogy késünk, több utas is volt ugyanebben a helyzetben. Azt mondták, nem tudnak szólni, de ne aggódjunk, max fizet a társaság egy éj szállást, és egy nappal később megyünk (ami nekünk nagyon megzavarta volna a továbbutazásunkat), illetve ...
Zsuzsa - 2017-12-28
Nem először utaztunk ezzel a légitársasággal és mindig jó élményink voltak mind a személyzettel mind a szervízzel kapcsolatban.Egyik utunk alkalmával a légitársaság hibájából lekéstük volna a Szingapúri gépet és ezért már Budapesten megmondták, hogy Dohában a tarsaság szállodájában fogink éjszakázni ami maga fantasztikus volt mind a szobák mind az ellátás szempontjából.
Szeretünk a Quatar -ral utazni.
Lilike500 - 2017-12-28
A nászút nem is kezdődhetett volna jobban, mint a Qatar Airways fedélzetén. Doha reptere csodaszép. Olyan, mint ha egy jövőbeli városba érkezne az ember. A terminálok között vezető nélküli vonat szállított bennünket. A gép fedélzeten kedves személyzettel találkoztunk. A kiszolgálás és az ételek is felülmúlták várakozásainkat. A kényelmes ülések pihenésre és tévézésre is alkalmasak. Az út során elárultuk, hogy nászúton vagyunk, amit a személyzet díszes tortával és borral velünk együtt ünnepelt. Még fotót is készítettek rólunk. Ár-érték arányban többet kaptunk, mint amire számítottunk. Visszatérünk...
Edina - 2017-12-28
Nászutunk alkalmával sikerült a Qatar Airways légitársaság gépével repülnünk. Doha reptere lenyűgöző. Egy hatalmas "város" érzetét kelti. A fedélzeten a kiszolgálás és az ételek minősége kifogástalan volt. Kényelmes ülések, a legújabb mozifilmek tucatjából lehetett választani. A személyzet rendkívül kedves volt, és miután a beszélgetésünk során kiderült, hogy nászúton vagyunk, díszes tortával és borral kedveskedtek, valamint egy kötetlen beszélgetésen vettünk részt velük. Csak ajánlani tudom mindenkinek a légitársaságot. Ár-érték arányban többet kaptunk, mint amire számítottunk.
Durgó László - 2017-12-28
Szerettem volna Dohat látni leszállás előtt, de nem ablaknál ültem. A személyzet egyik kedves tagja megszervezte nekem a hely elcserelését , számomra kedvezőe.
Ráadás,: hogy akivel helyet csereltem, kedves ismerősőm lett!
Kellemes élménnyel lettem gazdagabb...
Laca - 2017-12-28
A gépek pontosak voltak. A szolgáltatásaik(étel,ital) több volt, mint elégséges,
Szobi - 2017-12-28
Dohában 60 percünk lett volna átszállni hazafelé, de 15 perccel előbb landoltunk, így kényelmesen átértünk. Aztán Budapestre is előbb érkeztünk 20 perccel. Az utazás hosszához képest, odafelé és visszafelé is kényelmesen utaztunk.
pinter.tomi - 2017-12-28
Régi vágyunk teljesült azzal, hogy a thaiföldi utazásunkat egy prémium légitársasággal a Qatar Airways-el tehettük meg, ráadásul Dohából egy Airbus 380-as géppel repültünk, ami tovább emelte ezt a csodálatos élményt.
ZOZO1972 - 2017-12-28
Kiváló kiszolgálás, pontos érkezések és indulások, segítőkész személyzet!
Csapesz - 2017-12-28
A
ZOZO - 2017-12-28
A QATAR légitársasággal utaztunk Burmába, Dohán keresztül. Doha és Burma között kimondottan kimagasló nagyon színvonalas kiszolgálásban volt részünk. Többször kaptunk főételt és közben is folyamatosan elláttak bennünket. A szórakoztatásunkat változatos fedélzeti programok sokasága biztosítja. Többször utaztunk már velük, de sosem csalódtunk.
zantho - 2017-12-28
Bangkok felé az indulás késett vissza viszont nem. Az étkezés megfelelő. A mangó üditő sajnos hamar elfogyott.
Melinda1948 - 2017-12-28
Kellemes repülő út volt számomra.Előbb 5 majd 6 óra menetidővel.Mindkét gépen jó volt az üléstávolság,kényelmesen elfértem.Az előttem lévő háttámlába épített monitoron filmet néztem /Mamma Mia/ majd a játék programot is használtam.Mivel az utazás alatt az éjszaka is szerepet játszott zene hallgatás közben aludtam is A.kiszolgálás is figyelmes volt.Felszolgálás esetén az alvó utasokat nem zavarták. A komfortos kényelem érdekében kispárna és takaró is volt mindenkinek oda készítve az üléseken.Jó a véleményem erről a légitársaságról.Szívesen ajánlom más utazónak is!
mamacsao - 2017-12-28
Kellemes volt az utazás. A dohai reptér nagyon tetszett!
Márta - 2017-12-28
Gyors becsekkolás, Barátságos, segítőkész személyzet. Finom ételek. Kényelmes ülőhelyek, választékos programok. (filmek, zenék, stb.)
Sándor - 2017-12-28
Ha tehetem a jövőben is ezt a légitársaságot választom!!!! Udvarias személyzet,fantasztikus fedélzeti ellátás,és kiszolgálás a gépen. Számomra egyik legfontosabb szempont a pontosság egy légitársaságnál, főleg amikor rövid átszállási időről van szó.Ezt a Qatar hozta. Kényelmes helyek még a turistaosztályon is, kedves, segítőkész, mindig mosolygós személyzet.
Ázsiába utazó magyarok - 2017-12-28
Nagyon jó volt!
Gaszkonyi1125 - 2017-12-27
Zseniális kiszolgálás, gyönyörű egyenruha a kedves stewardesseken, kényelmes utazás.
Bogyó - 2017-12-27
Budapestről kèsve indulta a gép. Qatarban kellett átszállnunk, a késve történő fekszállás miatt lekèstük volna a következő gépet.... a személyzet a reptéren megkeresett minket... a gép megvárt! Hát szerintem mindenhol így kellene!
Hannusolka - 2017-12-27
Kitűnő, 5csillagos kiszolgálás, kedves személyzettel.
Nikoletta81 - 2017-12-27
Kedvesek aranyosak és udvariasak voltak. A felszolgált étel gyors és elég finom volt. Tudtam pihenni. Elég kényelmes volt az ülés. Több lehetőség közül választhattam. Kikapcsolódtam.
Tapolcsányi Ági - 2017-12-27
Az utazás nagyon kellemesen telt. A személyzet udvarias, segítő kész volt. Ételekkel, italokkal folyamatosan kínáltak, és a pihenő idő is biztosítva volt. Nem éreztük az utazás hosszúságát.
knippel - 2017-12-27
Budapest-Doha-Bangkok útvonalat tettük meg a Qatar járatain. Elégedettek voltunk a szolgáltatással, bár a nagy konkurens Emír gépein az étel színvonalasabb volt néhány éve. Ami még kissé csalódás volt, hogy hazaútra kimondottan a Dreamliner miatt választottuk őket, de a gépet végül egy nagyobb 777 típusra váltották.
mrolcsa - 2017-12-27
Üzleti útra választottam őket, mert nagyon jó beszámolókat hallottam róluk és én sem csalódtam. A gépem bár késett, a személyzet segítsége miatt sikerült elérnem a csatlakozást.
konszilieri - 2017-12-27
Évek òta a qatarral utazok ázsiába,maximális a kiszolgálás
Jura - 2017-12-27
A személyzet nagyon segítőkész, kedves volt, az átszállással is minden rendben volt, megfelelő segítséget kaptunk.
zita - 2017-12-27
Végtelenségig udvariasak, finom ételek, italok voltak afedélzeti szolgáltatásban. Kényelmesek voltak az ülések, tiszta volt a gép. Nem volt semmi negatívum!
Kevike55 - 2017-12-27
Kicsi unokám, a repülés időpontjában volt éppen 1 éves. A személyzet rögtönzött születésnapi tortával kedveskedett neki és köszöntötték őt. Mindenkit elbűvölt Olivia hálás mosolya.
Minora - 2017-12-27
Qatar Airways nagyon kedves személyzettel dolgozik, székek nagyon kényelmesek, el lehet férni, ételek mennyisège ès minösége kivàlo!!!!
Lajos - 2017-12-27
Kedves és udvarias , személyzet, kenyelmes utazàs , jo ételek!
Lajos - 2017-12-27
Rendkívül jól jött ki, hogy reggel indultunk és a dohai szállást már délután elértük, mivel az akció révén nem kellett vízum és másnap kipihenten mentünk Phuketre.
Jozsef - 2017-12-27
Sokadszor repültem a Qatarral CMB célállomásra. Sajnos sok esetben vagy elviselhetetlenül hosszú a dohai tranzitidő, vagy lehetetlen időpontokban indulnak, vagy érkeznek a járataik. A fedélzeti szolgáltatásaik átlagosnak mondhatók, különösen a BUD - DOH között oda - vissza közlekedtetett A - 320 - asok esetében, ezeken csak egyes üléssorok felett vannak monitorok, melyek közül néhány elég gyatrán, vagy nem is működik. Az étel - ital kínálat is elég szűk "keresztmetszetű" a konkurens légitársaságokhoz képest. Szóval messze nem az, amit a reklámok sugallnak, és egy 5 csillagos légitársaságtól elvárna az ember.
Flat Eric - 2017-12-27
Mindennel megvoltam elégedve.
pajti.peter - 2017-12-27
Kényelem és élmény magasfokon
jsanyi - 2017-12-27
A profizmus magas foka
js - 2017-12-27
Mondhatni, rendszeresen utazunk Thaiföldre 2000-óta május közepétől június közepéig. Bátran kijelenthetem, hogy kitűnő választás a Qatarral repülni. Január elején böngészek a jegyek között és kitűnő áron 3 főre vettem jegyet Budapestről 127.000 Ft / fő, Dohán keresztül Bangkokba (és vissza :). Rövid átszállási idővel kb 14 óra múlva már Bangkokban landoltunk. Dohából a hatalmas A380-as géppel utaztunk tovább, kényelmes üléseken, rendszeres étkezéssel és nagy választékú (alkoholos is) italok fogyasztásával. Aki még további italt fogyasztana annak, csak hátra kellett menni a konyhába és válogathat. Unokánk ajándékokkal teli csomag ...
Pati - 2017-12-27
Minden tökéletes volt
Dr. Mátyás László - 2017-12-27
Kínába utaztam, nagyon hosszú volt az út, de kellemes és jó színvonalú repülés volt. Ajánlom a légitársaságot!
Relax2017 - 2017-12-27
A Qatar airways azért kivállò, mert mindneki segitökèsz, a személyzet is és a fedèlzeti szolgálat is kivállò volt! Repültem velük már 6x.
Kènyelmes ülesèk, tisztaság, ennivalò is rendben volt, a személyzet nagyon kedves ès mèg humorèrzèkük is van! Bármikor ùjra vàlasztanám ezt a lègitàrsaságot!
K. - 2017-12-27
A dohai csatlakozást lekéstük de kaptunk egy napra szállást, ellátást, transzfert a társaság költségére. Korrekt volt!
Tibor - 2017-12-27
A foglalás egy nemzetközi cégen keresztül történt. A qatari zárnak köszönhetően többször módosították a repülők indulását és érkezését, végül a magyarországi ügyfélszolgálat egyeztetett velem, nekem mi a legmegfelelőbb. Ilyenfajta rugalmasságot még egyik repülőgép társaságtól nem kaptam
Sudár Ferenc - 2017-12-27
Az étel számomra nem igazán volt ízletes.
Az utazás során egyik járat 1 órával később indult,mi már a gépben ültünk ,valami extra csomag berakodása folyt.
Dohaból Bp.-be tartó gép régi-kicsi kényelmetlen volt.
Francic - 2017-12-27
Nagyon finom vacsorát és italokat kaptunk. Elsőosztályú kiszolgálásban volt részünk. Az étel minősége és mennyisége is megfelelt bármely öt csillagos étterem választekával.
Szivesen utaznék bármikor ezzel a légitársasággal ismét!
medika90 - 2017-12-27
A repülő átszállásokkal együtt is pontosan indult és érkezett.Minden csomagunk hiánytalanul meglett.A személyzet és a szolgáltatás is nagyon megfelelt nekünk.köszönjük
Bajcsev - 2017-12-27
Határozottan érződik a költségcsökkentés a fedélzeti ellátásban. Már nincs az a kínálás ami fél-egy éve még volt. Ha kér még az utas plusz italt, kap, de nem kínálgatják. Bor esetében nem kis üveg, hanem pohárba töltés 7 dl-es üvegből. Meleg "reggeli" mennyisége és minősége gyenge. Akár el is lehetne hagyni. Csomagkezelés fantasztikus, mert a csomagom úgy érkezett meg, hogy minden csomagcimke hiányzott róla. Mind a fogantyúra ragasztott, mind a bőröndre ragasztott kis matrica. Mégis megérkezett. Más utas kapott sms-t, hogy nem rakták fel Dohában a bőröndjét, a csomag mégis megérkezett. Mivel rendkívül kedvező áron vettem a jegyet, így ...
Fakutya - 2017-12-27
A Qatar Airways számomra eddig az abszolút top. A modern gépeiktől kezdve az étel kiváló minőségén át a kiváló kiszolgálásig. Jelenleg Ausztráliába ők kínálják szerintem a legrövidebb menetidőt a legkényelmesebb utazással. Mindenkinek ajánlom.
Padre - 2017-12-27
Remek menetrend, kényelmes lábtér, modern gépek. Az ízek és a légikísérők stílusa kicsit semleges, nem éri el az Emirates sokszínűségét, igaz ez a szórakoztatásra is. Viszont nagyon kedvező árakon kezdenek dolgozni, és egy A380-as élmény Bangkokba mindenképp bőségesen megéri.
Márton - 2017-12-27
Hong Kongba utaztam Dohán át Budapestről, nagyjából 15 órás út, valamint az átszállási idő. A személyzet kedves, az ételek finomak, a fedélzeti szórakoztatórendszer is megfelelő.
Hosszú de kényelmes út - 2017-12-27
Többször változtatták az indulási/érkezési időpontot, volt hogy erről nem értesítettek, de telefonon minden problémát sikerült feloldani, az utazás sikeresen lezajlott.
Vivianna - 2017-12-27
Thaiföldre utaztam velük. A fedélzeti szolgáltatásokkal elégedett voltam, Dohában az átszállás is kényelmes volt időben.
Remek légitársaság, csak ajánlani tudom. Eddig csak fapados légitársasággal repültem. A különbség leírhatatlan, és ár érték arányban is értem ezt.
Remélem még több járatuk lesz és nekem is lesz lehetőségem még velük utazni.
hornyakjulianna - 2017-12-27
Saját szórakoztató elektronikával teljes körűen felszerelt, kényelmes ülések. Kedves, figyelmes kiszolgálas. Mindig 'történt valami', mégis pihenni is lehetett. Pontosság
kri - 2017-12-27
Rendkívül szórakoztató volt a dohai reptéren a hatalmas képernyő, amin számos, különböző öltözetű és nagyon szimpatikus ember közeledett- távolodott ünnepélyes léptekkel, órákig elnéztük volna. Az "E" kijárathoz segítő önjáró vonaton többször is oda-vissza utaztunk, kiélvezve a kényelmet és a látványt. A Budapest-Doha járat viszonylag csekély "leg-room"-ja ellenére a repülőút is végig kellemes, élvezetes volt. Köszönjük.
Vali - 2017-12-27
Sok légitársasággal sikerült már repülnom, de ilyen jó szervezettség és tökéletes szemelyteszabott tökéletes fedélzeti törődést sehol nem tapasztaltam.
Koszonet a Qatarnak
Laczko Ágnes - 2017-12-27
A személyzet kedves, a kiszolgálás szakszerű, az ételek és italok minősége kiváló volt.
kitty975 - 2017-12-27
Minden jó volt a repülőn kiszolgálás hely a kapitány érk-ind. Pontos volt! Qatarba sok volt a 9-óra várakozás! Igaz hamar el ment azon a szép nagy reptéren meg a dohányzás az gáz azokban a zárt kockákban de ezen kívül minden szuper volt jövőre is Qatart válaszuk!☺
Gaszkonyi - 2017-12-15
Az utazás előtt 1,5 hónappal küldtek értesítést, hogy változott a menetrend, és a 1,5 órás átszállási idő így növekedik. Felajánlottak 3 másik járatlehetőséget, és ingyenes szállást az átszállás helyén. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Mi a leghosszabb idejű lehetőséget választottuk, így nyertünk egy plusz nap vakációt, és ismerkedhettünk Dohá-val is.
Chili11 - 2017-12-14
Márciusban utaztunk a Qatar légitársasággal Thaiföldre. A szolgáltatás kitünő volt, a menet idő pontos. Àr-érték arányban a legjobb menet időt nyújtó légitársaság,csak ajánlani tudom!
Dia - 2017-12-07
Budapestről Thajföldre utaztunk átszállással Dohában. Ez volt első utunk Qatar Airwayssal és nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Az ellátás szuper volt, a személyzet nagyon kedves volt, a menetrendet maximálisan betartották. Csak gratulálni tudok a légitársaságnak!
Larissza - 2017-12-06
A személyzet kedves, a fedélzeti ellátás kielégítő volt számomra.
Sajnos menet közben eltűnt a pénztárcám (nagyobb összegű kp-zel)! Mikor a kiszállásnál jeleztem ezt, a személyzet vezetője készségesen igyekezett segíteni. A fedélzetet is átnézette, bár sajnos eredménytelenül!
Lina1 - 2017-12-06
egy ilyen úton megérti az utas, miért nyeri évről évre a legjobb business class szolgáltatás díját a katari légitársaság.
Laci77 - 2017-12-05
A személyzet kedves volt.
Ellátás szuper.
Folyamatosan hozták az italokat kérés nélkül is.
Sajnos a turista osztályon elég kicsi a hely.
Lehetett filmet nézni, zenét hallgatni.
Gyönfyös1813 - 2017-12-05
Személyzet kedves volt, az ellátás szuper. Kérés nélkül is folyamatosan szolgálták fel az italokat.
Lehetett filmeket nézni, zenét hallgatni.
Sajnos a túrista osztályon a hely elég kicsi.
Gyöngyös1813 - 2017-12-05
3 héten belül 2x is felszáltunk egy olyan gépre, ami meghibásodott. Az egyik a levegőben 2 és fél óra után a másik pedig az indulás pillanatában.

Tájékoztatást nem kaptunk és még egy bocsánatot sem.
Utazó Kalóz - 2017-12-05
Balira mentünk, Doha felé tartottunk, mikor kimentem a.mosdóba. ill az ajtó előtt álldogáltam, mivel az foglalt volt. A stuvi hölgy a tálcákat pakolgatta, de az egyik felborult a kezében. Én lelkesen szedegettem neki a.műanyag poharakat.
Mosolyogva megköszönte. Amikor visszaültem a helyemre, egyszer csak megjelent, és hozott nekem egy finom coctailt! Nagyon jól estt!! :)
Trási Klári - 2017-12-04
a Qatarral szembeni arab embargó pozitívan hatott a Budapest-Doha-Colombo és vissza légi kapcsolatra, szinte tökéletesen kényelmes átszállással a lehető legrövidebbre hozták a repüléssel töltött időt, a légi szolgáltatás is színvonalas volt,
antika - 2017-12-02
A turista osztály fantasztikus volt, a személyzet kedves, mindig segítőkész. Nagyon magas vagyok és mindig problémám van a kevés hellyel de itt kényelmesen elfértem.
Minna - 2017-11-29
Minden rendben volt
beck - 2017-11-28
Kiváló volt a Qatar Airways-zel utazni, leszámítva, hogy a gépen lehetett volna több WC, mert sokszor óriási sor volt. A menetrendre azért adtam eggyel kevesebb csillagot, mert eredetileg úgy indultak volna a gépek, hogy lett volna időm megnézni Dohát, de végül módosítottak a menetrenden. Mindezzel együtt a legjobb légitársaság, amivel valaha utaztam.
Akos - 2017-11-17
Minden a korulmenyekhez kepest jol ment
Fredi25 - 2017-11-17
Nagyon megvoltam elégedve a légitársasággal.Több légitársasággal is utaztam már, de ez volt a lehető legjobb eddig.A csatlakozásnál törölték a járatom, ezért nem adtam maxot, de legalább orvosolták ezt. Én vegetáriánus vagyok és a gépen nem volt vagy már elfogyott az ilyen speciális étel, de a hölgy kis türelmemet kérve még 2 adagot is adott utólag.Nagyon szeretnék még velük repülni és biztosan fogok is.
bajnok1davib25 - 2017-11-16
Udvarias ,pontos eligazítás,kedves kiszolgálás a hosszú fárasztó úzon.
garas - 2017-11-15
Rendben volt minden, érdemes őket választani.
PapaRob - 2017-10-31
A repülő pontosan indult, a fedélzeten egyből hozták a frissítő kendőt és a cukorkát. Én repülés közben filmet szoktam nézni ez kiváló hiszen a legújabb filmeket adják. A személyzet nagyon figyelmes szinte lesik az utasok kívánságait még a túrista osztályon is. Eddig hála még rendkívüli eseményben nem volt részünk. Már többször utaztunk ezzel a légitársasággal mindig meg voltunk velük elégedve.
Lilike500 - 2017-10-27
Budapest -Szingapúr és Kuala Lumpur -Budapest útvonalon agėpek korszerűek ės kényelmesek voltak. A személyzet segítőkėsz barátságos ės minden kėrėst azonnal teljesítő volt. Kuala Lumpurbôl lehetne egy napközbeni járat is.
Repülök - 2017-10-26
Ausztráliába. Melbourne utaztam a légitársasággal, ami Budapestről 21 és fál órás repülőútat jelent. Utazásom előtt eltörtem a csuklóm, igy fél kézzel voltam kénytelen utazni. A légitársaság maximálisa n segitett átszállásakor földi kisérettel, elsőségi brszállással. S kézipoggyászom vitelével, szóval simán és kényelmesen tettem meg az utst oda ás vissza. Maximálisan meg voltam elégedve a társaság szolgáltatásával. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ágnes - 2017-10-26
Azt gondolom, az már elég jó élmény, ha semmi negatívum nem jut eszembe. Minden rendben volt.
edessa - 2017-10-26
Kellemes repülőút, rövid átszállási idővel
Anikó - 2017-10-26
Phuketra utaztunk szeptemberben a Qatarral. Egy kicsit szíven ütött minken a készülődés időszakában, hogy teljesen váratlanul törölték a hazafelé utunkon a Doha-Budapest járatunkat. Ezért 15 órás várakozásra ítéltettünk a dohai reptéren. A kezdeti megdöbbenés után, áttanulmányozva a menetrendet, sikerült a Phuketről induló gépet átfoglalni, így egészen kellemesen , egy kicsit meghosszabbítva a nyaralásunkat értünk végül haza. A budapesti iroda hölgyei professzionálisan, kedvesen oldották ezt meg nekünk. Doháig egy "alap" Airbus 320-al repültünk, ahol az úton hiányzott a fedélzeti szórakoztató rendszer, így az előttünk lévő ülés ká ...
machers - 2017-10-25
Nagyon előnyösnek tartom a zona rendszerű beszállitást, amivel más légitársaságnál még nem találkoztam. Külön élmény volt számomra egy magyar légiutas kisérő hölgy.
janchio - 2017-10-25