RyanAir

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok RyanAir

RyanAir népszerű úticéljai

Budapest - London
13 140 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Róma
12 367 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Barcelona
14 864 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Dublin
18 060 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Párizs
12 367 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Berlin
10 216 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Brüsszel
10 216 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Koppenhága
12 416 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Madrid
15 789 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Athén
15 867 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Málta
22 921 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Prága
10 459 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Nürnberg
10 459 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Malaga
23 660 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Manchester
17 985 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Gran Canaria
38 464 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Korfu
24 694 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Pisa
16 183 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Nápoly
14 229 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Bristol
22 970 Ft-tól
közvetlen járattal

Utasaink értékelése a RyanAir légitársaságról

Összesített eredmény

4.1

1922 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,4

Fedélzeti ellátás

3,6

Menetrend

4,1

Ár/érték arány

4,3

Bemutatkozás

A Ryanair egy európai diszkont, vagy köznapibb kifejezéssel fapados légitársaság. A jelenlegi flottája 430 új Boeing 737-800 repülőgépből, 13 000 magasan képzett szakemberből és napi 2 000 járatból áll. 31 éves biztonsági rekorddal, emellett első osztályú pontossággal büszkélkedhetnek. A Ryanair légitársaságot 1985-ben alapították, mára pedig a világ egyik legismertebb és legnagyobb fapados légitársaságává nőtte ki magát Európában. Járataival 87 európai országot szolgál ki és több mint 30 úti célt köt össze. Magyarországról számos közvetlen járatot üzemeltet, olyan népszerű európai városokba, mint LondonDublinRómaPárizsBrüsszel vagy Barcelona. A legkedveltebb nyaralóhelyekre pedig szezonális járatokat is indítanak, ilyen KorfuMálta, vagy a Kanári-szigetek, amelyek szintén nagyon népszerűek.

A Ryanair számára az innováció, a modern és környezetbarát irányelvek mellett az egyik legfontosabb mindenkori célkitűzés, hogy a legalacsonyabb repülőjegy árakat tudja garantálni utasai számára.
Éppen ezért a repülőgéptársaság lehetőséget biztosít arra, hogy olyan repülőjegyet válasszunk, ami kizárólag az utazást foglalja magába, minden egyéb szolgáltatás igénybevétele a személyes igényektől függ, és külön díj ellenében vehető igénybe. A fedélzeten vásárolhatunk ételt, italt, de kérhetünk további fedélzeti szolgáltatásokat is. Ilyen például az ülőhely megválasztása, ami lehet az utastér elején, illetve a két szélén, és kérhetünk olyan ülést is, ahol biztosított a nagyobb lábtér.

A Ryanair járatai legtöbb esetben nem az ország fő repterére érkeznek, hanem valamelyik kisebb repülőtérre, amelyek akár közelebb is helyezkednek el utazásunk célpontjához. Innen általában transzferbusszal, vonattal, vagy taxival juthatunk el a szálláshelyünkre. A Ryanair üzletpolitikájában a közvetlen összeköttetéseket részesíti előnyben járatai számára, ami azt jelenti, hogy az úti cél eléréshez nem kell átszállást közbeiktatni.

A gyorsabb beléptetés érdekében a Ryanair légitársaság is bevezette az online check-in szolgáltatást, ezáltal azoknak az utasoknak, akik kizárólag kézipoggyásszal utaznak, lehetőségük van előre elvégezni a check-in folyamatot, a légitársaság weboldalán.

Poggyász információk

1db, 55cmx40cmx20 cm méretű és 10 kg súlyú nagyméretű kézipoggyász szállítása lehetséges melyet a beszálló kapunál le kell adni. További 1db 35x20x20cm-es kiegészítő táska szállítható a fedélzeten! Kérjük, hogy értékeiket a kiegészítő táskában helyezzék el!

Checkin információk

Az utasfelvétel díjmentesen elvégezhető a légitársaság weboldalán az indulást megelőző 2 napban, de legkésőbb az indulást megelőző 4 órával. A repülőtéri utasfelvétel elvégzése díj ellenében lehetséges.
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Újabb változás a fapadosok poggyászkezelésében
2018-08-28

Még egy év sem telt el a Wizz Air és a Ryanair legutóbbi poggyász-szabályzat módosítása óta, máris újabb változtatást vezettek be a magyar utazók számára elérhető úti célokat jelentősen lefedő fapados légitársaságok.

Több, mint másfél millió utas júliusban a Budapest Airporton
2018-08-09

Minden eddiginél nagyobb utasforgalmat bonyolított a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér júliusban: most először haladta meg az utazók száma egyetlen hónap alatt a másfél millió embert - áll a repülőtér-üzemeltető közleményében.

Újabb utas-rekord a budapesti repülőtéren
2017-10-13

Minden idők legerősebb szeptemberi utasforgalmát rögzítették a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szeptemberben: 1 247 352 utas érkezett és indult a budapesti repülőtérről.

Utasaink élménybeszámolói

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom