RyanAir

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok RyanAir

RyanAir népszerű úticéljai

Budapest - London
15 598 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Róma
22 742 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Barcelona
23 353 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Dublin
29 982 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Párizs
25 230 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Berlin
10 618 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Brüsszel
10 318 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Madrid
25 624 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Koppenhága
10 397 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Athén
20 323 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Málta
27 698 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Nürnberg
12 198 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Malaga
35 736 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Manchester
25 842 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Prága
14 048 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Gran Canaria
59 533 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Korfu
14 658 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Bristol
35 170 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Pisa
14 658 Ft-tól
közvetlen járattal
Budapest - Bergamo
15 001 Ft-tól
közvetlen járattal

Utasaink értékelése a RyanAir légitársaságról

Összesített eredmény

4.1

1922 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,4

Fedélzeti ellátás

3,6

Menetrend

4,1

Ár/érték arány

4,3

Bemutatkozás

A Ryanair ír központú, európai diszkont, úgynevezett „fapados” légitársaság. 355 repülőgépet üzemeltet. A Michael O'Leary tulajdonában lévő céget, 1985-ben alapították, azóta a világ egyik legismertebb, legnagyobb fapados légitársaságává vált Európában. Elsőszámú operatív bázisai pedig a Dublin Repülőtéren és a London Stansted Repülőtéren találhatóak.

2013-ban a Ryanair szállította a legtöbb menetrend szerinti járatokat igénybe vevő utast, valamint világviszonylatban is elérte a legnagyobb forgalmat, az utasszám tekintetében. A fapados légitársaságok tekintetében a Ryanair legnagyobb riválisa a londoni bázisú EasyJet légitársaság.

A légitársaság Boeing 737-800 repülőgépeket üzemeltet. Járataival 32 európai országot szolgál ki, kiegészítve Marokkóval és Izraellel, valamint több mint 200 úti célt köt össze. Magyarországról számos közvetlen járatot üzemeltet a legnépszerűbb európai városokba (például London, Dublin, Róma, Párizs, Brüsszel, Barcelona, stb.). A nyaraló-desztinációkra induló szezonális járatai is népszerűek a magyar utasok körében (például Korfu, Málta, Kanári-szigetek).

A Ryanair járatai legtöbb esetben nem az ország fő repterére érkeznek, hanem valamelyik kisebb nem nemzetközi repülőtérre, melyek néhány esetben még közelebb is helyezkednek el az adott városhoz. Innen általában transzferbusszal, vonattal, vagy taxival könnyen eljuthatunk a kívánt helyre. Ezen felül a Ryanair a közvetlen összeköttetéseket részesíti előnyben járatai számára, ami azt jelenti, hogy az úti cél eléréshez nem szükséges átszállást végrehajtani.

A Ryanair alacsony árainak megtartása érdekében, magán az utazáson túl semmilyen más szolgáltatást nem nyújt ingyen. Az utasoknak csak külön díj ellenében van lehetőségük a fedélzeten például étkezésre, italfogyasztásra és egyéb fedélzeti szolgáltatások igénybevételére. A gyorsabb beléptetés érdekében a Ryanair légitársaság is bevezette az online check-in szolgáltatást, ezáltal azoknak az utasoknak, akik csak kézipoggyászt visznek magukkal, lehetőségük van, előre elvégezni a check-in folyamatot a légitársaság weboldalán keresztül

 

Poggyász információk

1db, 55cmx40cmx20 cm méretű és 10 kg súlyú nagyméretű kézipoggyász szállítása lehetséges melyet a beszálló kapunál le kell adni. További 1db 35x20x20cm-es kiegészítő táska szállítható a fedélzeten! Kérjük, hogy értékeiket a kiegészítő táskában helyezzék el!

Checkin információk

Díjmentesen elvégezhető a légitársaság weboldalán az indulást megelőző 4 napban, de legkésőbb az indulást megelőző 4 órával. A repülőtéri utasfelvétel elvégzése díj ellenében lehetséges.

Kapcsolódó hírek

Budapestről Marseille-be indít járatot a Ryanair

A fapados légitársaság közvetlen járatot indít a Liszt Ferenc Repülőtérről a franciaországi Marseille-be.

Hangulatos téli úti célok adventi és karácsonyi utazásokhoz

November közepén Európa szerte számos karácsonyi vásár nyitja meg kapuit. Ne maradjon le róluk, élje át Ön is ezt a varázslatos ünnepi hangulatot!

Újabb utas-rekord a budapesti repülőtéren

Minden idők legerősebb szeptemberi utasforgalmát rögzítették a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szeptemberben: 1 247 352 utas érkezett és indult a budapesti repülőtérről.

Változás a Ryanair poggyász-szabályzatában

Frissítés: A légitársaság az eredetileg november 1-el hatályba lépő poggyász szabályzat módosítását 2018. január 15-ig elhalasztja.

Rekordforgalom júliusban a budapesti repülőtéren

Minden korábbi utasforgalmi rekord megdőlt júliusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: még sohasem fordult elő, hogy egy hónapban az induló és az érkező utasok száma meghaladta volna az 1 300 000 főt.

További három új úti céllal bővít Budapesten a Ryanair

A korábban bejelentett Edinburgh-i, valenciai és prágai járatok után, most további három új úti cél válik elérhetővé Budapestről a Ryanair téli menetrendjében: PALERMO, MARRÁKES, NÁPOLY.

Három új úti céllal bővíti budapesti kínálatát a Ryanair

A 2017-es téli menetrend kezdetétől Valenciába, Edinburgh-ba és Prágába indít járatot Budapestről a Ryanair diszkont légitársaság!

Az easyJet után a Ryanair is indít velencei járatot Budapestről

A Ryanair új téli járatai október 30-tól kezdenek el közlekedni, heti három alkalommal, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként.

Csökkenti a poggyászdíjakat a Ryanair

2016. június 2-től csökkenti és egyszerűsíti a poggyászdíjakat a Ryanair - Európa legnagyobb fapados légitársasága, a három óra repülési időt meg nem haladó járatokon.

Utasaink élménybeszámolói

iratkozzon fel hírlevelünkre!

Feliratkozom