{* *} {* *} Untitled-1

Bemutatkozása

Üdvözöljük a “világ egyik legpontosabb légitársasága“ fedélzetén!

A SAS 2009 – 2012 között minden évben elnyerte ezt a megtisztelő címet!
 
A SAS több mint 40 észak-európai városba üzemel, és hosszútávú járataival az USA nagyvárosai és Ázsia egyes országai is elérhetőek Koppenhágán, Stockholmon  keresztül.

A skandináv légitársaság nem csak Skandináviában, de egész Észak – Európában  a legkiterjedtebb  útvonalhálózatot mondhatja magáénak.

2013-ban indult a légitársaság megújulási programja, ennek első lépése egy új szolgáltatási koncepció bevezetése volt.
A légitársaság az Európán belüli járatokon két szolgáltatási osztályt kínál, az ún. SAS GO és a SAS PLUS szolgáltatást. Mindkét osztály árai – klasszikus légitársasági modell szerint- tartalmazzák a feladott poggyászt, és kávé/tea fogyasztást a fedélzeten.

Budapestről a Scandinavian Airlines járatai frankfurti, vagy müncheni átszállással érhetőek el.

A SAS PLUS–t választó utasok azonban számos további előnyt is élvezhetnek , ilyen pl. a repülőtéri várók használata, rugalmas repülőjegy módosítási és visszaváltási feltételek, az ún. Fast Track használata, dupla törzsutaspontok.

A hosszútávú járatokon továbbra is üzemel SAS Business osztály.

A légitársaság a Star Alliance szövetség tagja, törzsutasprogramja, az EuroBonus révén a szövetségbe tartozó légitársaságok járatain is gyűjthetők a mérföldek.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 22 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Utasaink véleményei

Hello
Előbb egy kisebb géppel utaztunk Helsinkiből Osloba,majd onnan egy "kicsit" nagyobbal mentünk tovább Miamiba. Életemben először hánytam repülőgépen a leszálláskor,de maga az út nagyon jó volt,az ellátás és minden más szuper volt.
Konazoli - 2017-12-27
Többször is repültem ezzel a légitársasággal. A személyzet kedves, figyelmes volt. Sajnos itt is előfordult (órás) késés.
Mártonfalviné Bálint Sára - 2017-10-18
Az elmúlt évek során többször is utaztam az SAS légitársassággal Budapest és Norvégia között különböző átszállással mindig minden tökéletes és zökkenőmentes volt . Nagyon udvarias, kedves és segítő kész volt a személyzet!
Petraaa - 2016-12-24
SAS pontos, korrekt légitársaság viszont a versenytársaknál drágább és a Budapestre üzemelő B-737-700-as szűk és kényelmetlen az Airbus 320-hoz képest. Fedélzeti ellátmány a turista osztályon egyáltalán nincs és a feladott poggyászért is külön fizetni kellett. Előny az Arlandára repülés, Stockholmba gyorsan és egyszerűen bejutottunk. A személyzet szakszerűen teszi a dolgát, de semmi plusz törödés, bár ezt betudhatjuk az északi stílusnak. Összeségében a SAS mint légitársaság megfelelt a célnak, de nem érzek erős vágyat, hogy legközelebb is velük utazzak.
Tamás - 2016-12-15
Azon kívül, hogy csak sima kancsós vizet és közepes minőségű kávét adtak, egészen rendben volt. Kicsit zavart, hogy az ablakon nem lehetett kilátni a foltossága miatt, de ezeket leszámítva kellemes utazás volt.
GregHozta - 2016-12-07