{* *} {* *} Untitled-1

Bemutatkozás

Smartwings 2008-ben alakult és kezdte is meg a működését, mint cseh fapados légitársaság, amely a Travel Service légitársaság leányvállalata.
Huszonkilenc repülőgép tartozik a flottájába, melyek többsége újgenerációs modell, a legújabb modern technikával felszerelve.
Központja a VáclavHavel prágai reptér.
 

A Smartwings társaság járataA Travel Service Kft. Csehország legnagyobb magán légitársasága. A vállalat központja a prágai Ruzyne repülőtéren található. A dinamikusan fejlődő charter légitársaság 2001 óta működik Magyarországon.

A magyarországi utazási irodák útjaik megszervezéséhez veszik igénybe a Travel Service chartergépeit, a Malév megszűnése óta pedig még nagyobb részesedést nyertek a magyar piacon.

2 Boeing 737-800-as (HA-LKB; HA-LKE) repülőgépnek a bázisa a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér.

Díjai:

"Az én légitársaságom 2012" közönségszavazáson elért helyei:

    • A legjobb ár - érték arány: 3. helyezés
    • A legjobb fedélzeti ellátás: 4. helyezés
    • A legkedvesebb légiutaskísérő: 1. helyezés
    • Összesítettben: 4. helyezés

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Utasaink értékelése

4.1
Smartwings
Személyzet
4.4
Fedélzeti szolgáltatás
3.8
Jegyárak
4.1
Menetrend
4.2
Én is értékelek

Utasaink véleményei

Először repültünk családdal.Budapestről -Zakynthosra.
Pontosan indult a gép Segítőkész volt a személyzet
Vissza felé késett fél órát a gép
Meg vagyunk elégedve a szolgáltatással
Lili13 - 2022-07-01
Már sokadszorra utaztam ezzel a chartereket üzemeltető céggel, és idén sem csalódtam bennük. A kiszolgálás maximum pontszámos volt, a gép tiszta, az ételek ehetőek, a járatok pedig pontosak.
GregHozta - 2017-12-29
Minden szép és jó mindennel megvagyok elégedve
viki1007 - 2017-12-29
Kellemes utazás volt Nyugat-Krétára, egyetlen javaslatom lenne a légitársaság felé, hogy a fedélzeti étkeztetés régi színvonalát próbálják meg visszahozni.Ettől függetlenül szeretünk Önökkel utazni!
Farkas Andrásné - 2017-12-29
Fantasztikus volt a kisuolgálás, mindneki nagyon kedves volt. Első utam volt rendkívül élveztem!
Izabella - 2017-12-28
Travel Servicel elégedettek vagyunk! 5-ször utaztunk velük! Egyik legjobb légitarsaság amivel utaztunk! Talán a fedélzeti ellátás lehetne kicsit bősegesebb kinálatú! Mert eleinte szolgáltak meleg etelt! Tavaly és idén márcsak 1 szendvicset és 1 pohár vizet adtak!
Rencsike791227 - 2017-12-28
Az utazás során sérült a poggyász. Jegyzőkönyv készült, de lejárt a bejelentési határidő, ennek ellenére vállalták a javítást. Nem volt javítható, ezért egy új bőröndöt kaptam. Gyors , korrekt ügyintézés volt.
Beva - 2017-12-27
Nagyon kedvesek , figyelmesek.
czigli58 - 2017-12-27
Nagyon kellemes volt az utazás! Minden rendben volt Taĺán a ķorai inďulás voĺt rossz !
Agib62 - 2017-12-27
Mivel először repültem, ezért nem volt összehasonlítási alapom. Ami a legkényelmetlenebb volt számomra, az az ülés. Borzasztó közel vannak egymáshoz az ülések, szinte "egymás szájában"! Tudom, hogy csak turista járat volt, de ez akkor is nagyon kényelmetlen kategóriába esik. Egyébként minden mással meg voltam elégedve, úgymint: kiszolgálás, stewardessek kedvessége, a pilóta üdvözlése, tájékoztatás, segítőkészség. Legközelebb is választom ezt a légitársaságot, rövid útra -2 óra- elviselhető lesz, mivel már nem lesz ismeretlen számomra! Tehát összefoglalva, rövid útra bátran tudom ajánlani másoknak is!
Tercsi - 2017-12-27
Máskor is szívesen választanám ezt a légitársaságot!
ircsi tatabánya - 2017-12-27
2017.okt. 2-án 1 hetes rodoszi nyaralásunk kicsit izgalmasabban fejeződött be, mint ahogy vártuk. Hazafelé jövet felszállás közben gépünk madárrajjal ütközött, emiatt kb. 1 órán keresztül köröztünk az Égei-tenger fölött. A látvány gyönyörű volt, de azért féltünk is egy kicsit, mivel tájékoztattak bennünket, hogy a gép műszereinek egy része meghibásodott. 15.10-kor felszálltunk Rhodoszról, és kb.1 óra múlva szerencsésen landoltunk Rhodoszon, és "élveztük" a Diagoras reptér vendégszeretetét. Ezután elláttak bennünket ételle, itallal, és folyamatosan tájékoztattak bennünket a várható fejleményekről. Kezdetben kicsit zavaros volt ...
Ascha - 2017-12-27
Nyáron Zhakyntosra utaztunk a légitársasággal. Nagyon jó volt az indulás mind a két országból. Nagyon köszönjük, hogy létrehozták ezt a járatot és így egy felejthetetlen egy hetet tudtunk ott tölteni a párommal.
OriGeri - 2017-12-27
Csodálatos volt az utazás kicsit féltem most repültem először. De legközelebb is repülővel utazunk. A személyzet segítőkész és udvarias. Időben volt az indulás. Csak ajánlani fogom mindenkinek!
demeter - 2017-12-27
Én csak 156 cm magas vagyok, 53 kg, még így is
szűken fértem el. A férjem 185 cm magas, a lába nem fért el, rettenetesen kényelmetlen volt az ülés.
Györgyi - 2017-12-27
Visszafelé utaztunk Mallorcai nyaralásunkat követően. Vezető légiutaskísérőnk Mészáros Tamás nagy tiszteletet érdemel. Kedves udvarias. Párom számára a repülős utazás nem "csak" egy út. Rögzít minden eseményt. Tamás kedvesen, felvilágosítóan tájékoztatta az őt érdeklő kérdésekről. Légiutaskísérő hölgyek szintén kedvesek voltak. Szinte már barátias kapcsolat alakult ki, mai napig váltunk üzeneteket:)
Marcsi1982 - 2017-12-27
Minden rendben zajlott, nagyjából meg is voltunk elégedve.
rgabi - 2017-12-27
A repülőgép leharcolt volt, még az ülőhely is lötyögött, az asztalok le voltak szakadva, szennyezett és szagos volt a kárpit.. A személyzet flegmán és lerázósan viselkedett, inkább tűntek rúdtáncos nőknek, mint légiutas-kísérőknek. Közel négy órás út alatt csak nehezen lehetett két alkalommal vásárolni, a vizet nem palackozva, hanem poharakba töltögetve árusították.. vissza úton is hasonló állapotok voltak, egy fokkal kedvesebb személyzettel... az egyetlen, de fontos pozitívumuk, hogy szerencsésen landoltunk..
kekmiki - 2017-12-27
Kellemes udvarias, profi:-)
Zsóka - 2017-12-27
Nagyon figyelmes udvarias személyzet! Pontos menetidő!! Korfúra mentünk nyaralni és vissza is velük jöttünk!! Szuper volt minden.
Niki - 2017-11-19
Segitőkész sztyuárdeszek, mosolyogva szolgálták ki az utasokat. További sok sikert kivánok az életük minden terén.
Görögország - 2017-11-04
Az idei évben ismét Krétára mentünk a párommal és az utazásra szintén a Smartwings Travel Service-t választottuk. A tavalyi évvel ellentètben idén semmi negatívum nem volt (tavaly a hazaúttal sokat késtünk), a személyzet kedves, a felszolgált szendvics finom, a kávé pedig neglepően jóízű volt. Az út teljesen zökkenőmentes volt, a landolás szintén. A repülő tiszta és modern, nagy làbtèrrel ellátott volt. Összességében idén teljesen jó emlékeim vannak a légitársaságról, így az ár-érték arányokat tekintve maximális pontszámot adok nekik.

Üdvözlettel:
Molnár Balázs
Balu87 - 2017-10-29
Krétára utaztunk nyaralni. Az odafelé út jó volt. A gép igaz nagyon korán , de pontosan indult. Az ülések és a sorközök kicsik voltak a magassági hoz. A személyzet kedves volt és segítőkész. A visszafelé út egy káosz volt, ami nyilván valóan a repülőtér és nem a légitársaság hibája. Közel két órás késéssel szállt fel a gép, amiből kb 20 percet a gépen ülve vártunk, gyakorlatilag 0 információval. Nem mondták,hogy mikor szállunk fel, de azt sem, hogy miért nem vagy hogy egyáltalán mire számíthatunk. Ezt leszámítva kedves és figyelmes volt a személyzet. Sok elvárások nem volt, de a lábait nem igazán fértek el ami nagyon kényelmetlenn ...
Pmpetra - 2017-10-27
Első repülőutam volt,nagyon kellemes volt!
Kata - 2017-10-27
Nagyon kellemes volt a repülőút, a személyzet figyelmes és kedves volt.
Zsana9 - 2017-10-27
Visszaúton egy csoportra nagyon sokat kellett várni. Az itt felszolgált víz mellett némi ennivaló is jól esett volna, esetleg egy kis gyümölcs. Egyébként a személyzet kedves, udvarias volt.
DIRMA - 2017-10-27
Utazási iroda szervezésében utaztam. A fedélzeti kiszolgálás, szolgáltatások színvonala a manapság részemről megszokott volt. Ami negatívum volt, valószínüleg nem a légitársaság hibájából, hogy az utasok egy része később szállt be, és ez kb. 1 óra késést okozott.
Ferenc43 - 2017-10-27
A checking kollegák véletlenül becsekkoltak egy csecsemőt, aki nem is volt a fedélzeten. A légitársaság személyzete nagyon alaposan végezte a dolgát, sikerült összehozni a tényleges létszámot. Sajnos a késés oka ez volt, azonban utána már zökkenőmentesen zajlott mindeb. Köszönjük.
Bazsarózsa - 2017-10-27
Első repülő utam volt!Ez ugye nagyon fontos h milyen érzésekkel száll le az ember,ilyenkor eldől h a következő nyaralást is repülővel vagy esetleg autóval közelítjük meg-)) furcsa érzések kavarogtak bennem de semmilyen rossz tapasztalattal nem szolgálhatok!A pilótánk úgy tette le a gépet h szinte észre sem vettük.Családdal utaztunk többiek már mind többször repültek( ja és féltek is)azt mondták ez ritkán van így a pilóta nagyon ügyes volt!Szinte vastapsot kapott-)Jövőre is szívesen utaznék repcsivel!
ircsi - 2017-10-27
Nagyon szuper volt a repülős utunk!Én most repültem először,de legközelebb sem teszek másként!
Görögország - 2017-10-26
A repülőn úgy utaztunk, mint a heringek a dobozban. Ráadásul mellém ültettek egy 200 kg-os nőt, aki félig rám lógott egész úton! Mikor szóvátettem az utaskísèrőnek, nem szólt semmit, csak szépen elsomfordált! Az ennyire túlméretes utasoknak miért nem lehet fenntartani 1-2 külön ülést, hogy a többit ne zavarják?
Adél - 2017-10-26
Évek óta repülünk a társasággal, kisebb nagyobb késések előfordultak, de a fedélzeti szolgáltatások egyre alacsonyabbak, mondhatni kicsinyesek lettek!
rodike - 2017-10-25
2017. júniusban a Travel service légitársasággal utaztunk Bulgáriába. A rövid repülési idő alatt is mindvégig nagyon kedves volt a személyzet, a csomagok rendben és sértetlenül megérkeztek.

A Travel Service légitársasággal ez már sokadik utunk volt, sosem csalódtunk. Egyszer sem késett a gép, a személyzet és a kiszolgálás színvonala mindig maximális volt. Utazásaink során csupán egyetlen alkalommal sérült meg hazafelé a poggyász, azaz a bőrönd varrása. A légitársaság nagyon korrekten rendezte a kárt. Díjmentesen választhattam egy másik, új bőröndöt, amelyet a GLS futárszolgálat már másnap kézbesített.
hinkli - 2017-10-25
Pontosan indultunk,oda és vissza is,kedves volt a személyzet.Igaz ez charter volt,de minden rendben volt,már többször utautunk velük.
Tocsi - 2017-10-25
A charter gépektől elvárt színvonalat hozták, kellemetlen élményünk nem volt. A műbőr üléshuzat talán már megérett a cserére, de a személyzetre panasz nem lehet. A kedvezőtlen időjárási körülmények ellenére kellemesen telt az út.
Éva - 2017-10-25
Csodálatos volt ! a fel és leszállás amit egy kicsit érdekes de semmi rossz élmény nem volt. Jövőre is fogunk menni nyaralni és csak repülővel fogunk utazni!!!
Demeter Ferencné - 2017-10-25
Ez volt életem első repülése, mivel nem tudtam milyen érzés lesz, eléggé féltem. A felszállás nagyon jó volt és maga a repülés is. Az ülések viszont nem voltak kényelmesek az előttem ülő ülése állandóan hátradőlt és a térdemnek csapódott. A kényelmetlen ülésnek és a kevés helynek köszönhetően hazafele kicsit fájdalmas is volt a visszaút, mivel sajnos volt egy robogós balesetünk. Alapvetően a személyzet rendben volt, és az élmény is jó volt, összességében pozitív volt a tapasztalatom! A felszolgált szendvics is meglepően finom volt és laktató :)
katai.erika - 2017-10-25
A személyzet kedves,a kiszolgálás jó.A felszolgált étel nulla,egy szendvics és szénsavmentes ásványvíz.Ami igazából nem is lenne gond ha egy évvel előtte nem meleg ételt kaptunk volna desszerttel és üdítővel.Akkor talán kisebbek lettek volna az elvárások.Így viszont mindenképp színvonalcsökkenés.
Calysto - 2017-10-25
Nyaralni mentem az unokámmal Bulgáriába ezzel a légitársasággal. A légiutaskisérők előzékenyek, segítőkészek voltak.Kisebb viharba keveredtünk Burgaszhoz közeledve , de csodás volt amikor a tengert megláttuk. Hazafelé gyönyörű időben szerettük nézni , a Földet ami egyszerűen felülmúlhatatlan. Ahogy leszálltunk, a gép szárnyánál még éppen láttuk a naplementét. Igazából a repülés már egy hatalmas élmény, sajnálom , hogy kevésszer volt benne részem. Minden pillanata felemelő.
newcastle08 - 2017-10-25
5-ször repültünk a Travel Servic légitarsasággal! Idén Zakynthosra és Mallorcára! A jövőben ia szeretnénk velük utazni! Egyik legjobb légitársaság!
Rencsike - 2017-10-25
Charter gép, svájci óra pontossággal indult és érkezett. Nagyon kellemes személyzet és pilóták.Kényelmes tiszta gép.
Kovács Beatrix - 2017-10-25
Megvoltam elégedve a légitársasággal,nagyon kedves volt a személyzet és segítőkész.
Kamenkrisz - 2017-10-25
Most utaztam először hölgy pilótával és az eddigi legszebb landolás volt az övé !!!
kalger - 2017-10-25
Nem volt semmi gond a repüléssel
Magdi - 2017-10-25
Már harmadjára utaztam a légitársasággal és nagyon megvagyok elégedve. A járat pontosan indult. A személyzet kedves és segítőkész volt.
Molnár Brigitta - 2017-10-25
Odafelé sajnos hajnalban indult a gèp, de kedves volt a személyzet és mivel kisgyerekkel utaztunk, így nagyon jól jött a segítőkészségük.
Hazafelé viszont több, mint egy órát késtünk, amiből 50 percet a gépen kellett üljünk becsatolva (egy 2 éves kisgyerekkel) és semmiféle tájékoztatást vagy segítséget nem kaptunk.
Az ellátás gyengébb, mint 4 évvel ezelőtt (akkor utaztunk utoljára ezzel a légitársasággal), de legalább van.
krisztine88 - 2017-10-24
Az utazas rendben volt,elegedettek voltunk.A leszallas elsore nem sikerult,nagyon megijjedtunk es csak annyival tajekoztattak,hogy foglalt volt a kifutopalya.
Smile88 - 2017-10-24
Idén Karpathosra utaztam a Smarwings közvetlen járatával, és nagyjából elégedett voltam. Néhány negatívum azért akadt sz egyik például a kései járat indulás/érkezés. Amásik szokatlan dolog a két landolásnál volt. Mindkét leszállópályán úgy pattogtunk mint a ping-pong labda. De ezektől eltekintve komolyabb panasz nem lehet a társaságra.
Screwdealer - 2017-10-24
Krétára utaztunk idén és mind az oda- mind pedig a visszaúton nagyon kedves, udvarias és segítőkész volt a Travel servie személyzetének minden tagja. Visszafele úton a kapitány folyamatosan tájékoztatott az alattunk elterülő nagyváros jelentőségéről, látnivalóiról.. Nagyon kellemes utunk volt oda és vissza is.
szaboneme - 2017-10-24
Zakyntosi kalandozás qvadal a szigeten illetve sziget kerülő hajó túra.
gyury0708 - 2017-10-24
Kréta-Budapest viszonylatban repültünk, Magyarország felett hatalmas viharba keveredtünk. Rázkódott a gép, sokan sikoltozni kezdtek.Én nem féltem: a gép görög kapitánya hatalmas tudásról tett bizonyosságot! Köszönet érte így utólag is! Örülök, hogy a következő útra készülhetek: hála neki:-)
Anikó - 2017-10-24
Semmi különös esemény nem történt az út során. A gép késve indult el, de időben érkezett meg.
laci67 - 2017-10-24
Nagyon kedves segitőkész személyzet. Különösen figyelmesek a kisgyermekes családokkal.
Srita - 2017-10-24
Az utazás problémamentes volt, a kapott viz és szendvics elég gyenge!
Mancicica - 2017-10-24
2016-ban még kaptunk meleg ételt és italt a gépen de idén sajnos már nem.És az ital szinte megfizethetetlenül drága volt.
buciman - 2017-10-24
Késett oda-vissza a gép. Évről évre kevesebb az ellátás és több a késés. Egyébként minden rendben lenne.
omesz - 2017-10-24
A repülőgép 2 órás késéssel indult. Előrelátók voltunk és vettünk meleg élelmet ez idő alatt, mert csak fél 9-kor érkeztünk meg és a reggelivel nem bírtuk volna ki az egész utat. Persze fapadoson a hideg szalámis szendvics lehet, hogy megszokott étel + a pohár víz, de minket ez nem elégített ki. Meg is mosolyogtak minket, amikor a szemetet gyűjtő személyzetnek odaadtuk a gyorséttermes papírzacskót.
Máskülönben semmi negatívot nem tudok megemlíteni, kedves és szolgálatkész a személyzet, tisztaság volt a gépen, amúgy gond nélkül zajlott az oda-vissza út.
gabarello - 2017-10-24
Évről évre kevesebb ellátás jár. Egyik évben az édességet veszik el, aztán a meleg ételt és az üdítőt. Pénzért lehet venni ugyan, de a repülőjegy ára nem fapados, a szolgáltatás se legyen az.
omesz - 2017-10-24
Travel Servis csarter járattal voltam 2017- ben augusztus és szeptember hóban nyaralni, ( Rodosz, ill. Sharmel Sheik.) Mindkét esetben örültem, hogy velük utaztam, mivel tudtam, hogy a legjobb szolgáltatásban lesz részem minden tekintetben. Bízom benne, hogy a jövő évi nyaralás során velük utazhatok!
kovacsnagy.maria - 2017-10-24
Nagyon szűk volt a hely az ülések között, régi elhasználtak voltak az ülések. Régebben többször utaztunk már ezzel a légitársasággal, mostani utazásunknál is azt a színvonalat kerestük amit régen kaptuk és szerintünk elvárható. Pl: a víz , kávé, tea nem külön fizetendő volt. A személyzet nagyon kedves volt.
Mammer - 2017-10-24
Minden Klafa volt, ajánlom....
Maci - 2017-10-24
Első repülő utam volt, és amennyire féltem az egésztől, annyira jó volt,hogy már alig várom a következő repülő utam!
Puszedli - 2017-10-24
Családi nyaralás volt. Az egyetlen probléma a repülés során a beszálláskor volt amikor kiderült, hogy ülnek a helyünkön. A légi személyzet nem tett semmit a probléma megoldása érdekében.
urbitomi - 2017-10-24
Pontos indulás-érkezés oda, visszafelé kis késéssel indulás, de a menetrendihez képest 10 perccel hamarabb ( !) landoltunk. Nagyon kedves, informatív kapitány !
Marcipan11 - 2017-10-24
Visszauton 2 erősen ittas ember szállt fel akik hangoskidtak A személyzet példas türelmükről tettek tanubizonyságot.
Kriszta502 - 2017-10-24
Ügyes volt a pilóta, kedves és segítőkész a személyzet. A gép hosszú távon kényelmetlen, és hideg. Nagyon erős a légkondicionálás.
kekim - 2017-10-24
Minden rendben volt a repülés alatt. Tavaly is ezzel a társasággal utaztunk, akkor az utazás során főtt ételt kaptunk választható üdítővel, idén sajnos csak szendvicset kaptunk ásványvízzel. Tavalyi utunk során kapott ételek jobban tetszettek.
isa.dorina - 2017-10-24
Kellemetlen volt a mellettem ülő utas nyafogása mivel ő csak fekve bír aludni és nem tudta hátra hajtani annyira az ülést amennyire szerette volna. Nyilván a mögötte levő utas komfort zónáját figyelembe kellett vennie. Na ez esett nehezére. Egyébként minden rendben volt
Ágica59 - 2017-10-24
Profi személyzet, kedvesség és udvariasság volt jellemző. Semmi negatív tapasztalatom nem volt.20 éve repültem utoljára, így izgatottam vártam a repülős utat és nem csalódtam :)
vdorothy - 2017-10-24
Tobb oras keses, minimalis karpotlas es egyre minimalisabb etkeztetes: rossz izu szendvics, 2 dl mentes viz.
Zazu - 2017-10-19
Első repülős utam, nem bántam meg. CSodás élmény :)
Bada Erzsébet - 2017-10-19
Sajnos a Travel Service légitársaság útjain évről-évre csökkenő tendenciát mutat a szolgáltatás szinvonala. A pénzünkért egyre kevesebbet kapunk (étel, ital) és minősége is folyamatosan romlik!
buvar.pisti - 2017-10-19
Szeptemberbe utaztunk a párommal ezzel a légitársasággal....
Személy szerint engem a személyzet munkája és a szolgáltatások színvonala fogott meg!
A személyzet mosolygós, közvetlen volt.
Mivel glutén érzékeny vagyok, ezért nagyon oda figyeltek rám, és ami a legjobban tetszett, hogy a sok utas között tudták, hogy hogyan hívnak és ki vagyok!

Csak így tovább :) !
bettuska0919 - 2017-10-19
Most először utaztunk nappal. Hatalmas élmény volt a föld látképe. Elméletileg nyaralós járat volt,de a gépen mindenki aludt mint a bunda. Indulás előtti hétvégén lakodalomba voltunk és véletlenül meg ismerkedtünk egy fiatal emberrel,akinek aztán a gépen be is mondták a nevét,mint első tiszt. Kellemes élmény volt az egész út.
Dagika73 - 2017-10-19
Ez volt életünk első repülős utazása. A férjem is és a kisfiam is nagyon izgultak, talán én voltam az aki kicsit lazábban vette a nagy eseményt. Maga az elindulás és a gép felemelkedése a levegőbe nagyon nagy hatással volt ránk, nagyon élveztük. A leszállást már kevésbbé, mintha bedugult volna a fülünk egy pillanatra, de nem volt semmi gond, végig nagyon szépen egyenletesen jött a gép. Örök emlék marad mindenképp, és azt már az elindulásnál tudtuk, hogy ha nyaralni megy a család akkor csakis repülővel utazunk. Megfizethetlen az élmény. :)
Gál Szilvia - 2017-10-19
Rutinos, sima le és felszállás Korfu szigetének repterén. Kimondottan kellemes utazás, jó időjárási körülmények között.
Szili Ferenc - 2017-10-18
Rodoszra utaztunk júliusban. Minden rendben volt az oda és a visszaúton is. Kaptunk ételt és italt a fedélzeten, és a légiutas-kísérők kedvesek voltak mindenkivel.
Barbi - 2017-10-18
Emlékezetes nyaralásunk volt Krétán,mindenkinek ajánlom.
szivósne.katalin - 2017-10-18
Többször repültünk már a légitársasággal. Tavalyi évben elégedettebbek voltunk velük. Idén júniusban Mallorcara utaztunk, visszafelé késve érkezett a gép,ráadásul miután beszálltunk még egy órát várni kellett az indulással. Ott fent Igen kényelmetlen volt plusz egy órát üldögélni. Nagyon szomjasak voltunk már, örültünk a pohár víznek és a szendvicsnek amit felszolgáltak,Bár tavaly választhattunk többféle szendvics közül is.
Tetszett hogy kivetítőn tuduk követni merre járunk.
Bocobaba - 2017-10-18
Minden nagyon rendben volt
Ági62 - 2017-10-18
Görögországba mentünk két hétre. Minden rendben volt a repülő úttal. Kedvesek a stewardessek
Margó - 2017-10-18
Többször már utaztunk ezzel a légitársasággal, eddig minden rendben volt
Morvay Róbert - 2017-10-18
Nagyon
agib55 - 2017-10-18
A repülőgép időben indult és érkezett.A személyzet nagyon figyelmes és segítőkész volt.
Szicuka - 2017-10-18
2017 nyarán Rodoszra utaztunk a Travel Service charter járatával. Biztonságos, pontos utazás volt, megfelelő fedélzeti kiszolgálással, kedves, figyelmes személyzettel, kielégítő tájékoztatással.
nov16 - 2017-09-26
A személyzet nagyon kedves volt, jól éreztük magunkat. Kár, hogy elmentek fapados irányba az utóbbi néhány évben.
Ervin91 - 2017-09-24
Kartpathosra mentünk, iroda szervezésében, minden tökéletes volt, teljes körű tájékoztatást adtak.
Magyar volt a pilóta, aki tájékoztatta az utasokat a leszálláskor várható időjárásról.
zebo - 2017-09-21
A földi kiszolgálószemélyzet is kedves volt, segítőkész. A stewardesek is kedvesek, segítőkészek, figyelmesek voltak, figyeltek a biztonsági előírások betartására is. A gép pontosan indult, érkezett induláskor és érkezéskor is.
Arika - 2017-09-11
Forró tea 2€ ; papírpohárban
Misike11 - 2017-09-08
Nagyon élveztem a repülést. Amit hiányoltam, hogy mostani utunk során nem láthattuk a monitoron a haladásunkat.
Lavina - 2017-08-31
Meglepetésként ért ,hogy ez a társaság is a fapados szolgáltatásokhoz közelít.Csak szendvicset szolgálnak fel ,a meleg étel megszűnt.(legalább is az általam igénybe vett zakyntos-i járaton.Ettől függetlenül elégedett vagyok velük.kedvesek.
akari75 - 2017-08-30
Budapest-Zakynthos útvonalon repülve, pozitív élmény volt számomra a mosolygós légiutaskísérők kedvessége, a felszolgált, finom szendvics, a monitoron nyomonkövethető repülési útvonal, illetve a hazaút során nem volt probléma a fedélzetre felvitt, souvenírekkel megpakolt plus szatyor :)
Az odaút során volt egy kis technikai fennakadás és később indult el a gép, illetve a pilóta tájékoztatása az aktuális helyzetet illetően, nem volt a legmegnyugtatóbb számomra. ("A repülőgép állapota kielégítő...") Végül a javítási munkát kb. fél óra alatt megoldották, rendben felszálltunk aztán megérkeztünk Zakynthosra.
Salome - 2017-08-30
Az odaúton késéssel indultunk, mert eleve késve érkezett a gép az előző útjáról. A karfákba hiába dugták a fülhallgatót a gyerekek, semmilyen zenét nem tudtak hallgatni. A fedélzeti ellátás rendben volt.
m'eta - 2017-08-30
A vadiúj bőröndünk zárját teljesen szétbarmolták. Vajon a dobálás közben vagy emberi közbeavatkozás során?
Xyzq - 2017-08-29
Nagyon ügyeltek felszálláskor és leszálláskor a biztonsági szabályok betartatására. Segítőkész és udvarias volt a személyzet.
Juci73 - 2017-08-29
Kicsit korán indult a gép, de nagyon gyorsan odaért. A fedélzeten kaptunk szendvicset és ásványvizet, ami finom volt. Mindennel meg voltunk elégedve.
Doris666 - 2017-08-29
A hazafele úton már majdnem földet èrtünk mikor a pilóta hirtelen ismét felemelte a gépet le fel emelkedtünk és köröztünk mèg néhàny percig mindenki sikoltozott , senki sem tajèkoztatta az utasokat hogy mi törtènik számomra ez elég negatív.
Anyuska - 2017-08-29
Tökéletes volt minden az utazással kapcsolatban Pontosan érkezett, indult a gép. Már többször utaztunk velük, s ha mindenhova mennének, biztos, csak velük mennénk! Köszönjük a jóságukat!!!
Kovácsék - 2017-08-29
Kellemes utazást tapasztaltunk
szivosne.katalin - 2017-08-28
Szerény képességű légitársaság, többször utaztam velük. Kedves személyzet, átlagos nagyságú lábtér jellemzi. Az ellátás nagyon csekély, vacsora 18,30-kor egy szendvics (teljes kiőrlésű), kis pohár mentes vízzel. Választék nincs, igaz, hogy lehet vásárolni valami mást. Habár van olyan légitársaság is, ahol még ennyi sincs. Érkezés Budapestre 23,20-kor, ennél rosszabb nem is lehetne. AZ első IC haza reggel 6,45-kor indul. A feladott poggyász súlyhatár 15 kg, tűrhető, bár plusz 1-2 kg jó lenne. Szerencsére a kézi poggyászt nem mérik. Ha valaki nem akar sokat repülőjegyre költeni, akkor ajánlom őket. Nagyobb távolságra nem kényelmes, bár ...
Violette63 - 2017-08-28