Spirit Airlines

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Spirit Airlines

Bemutatkozás

Az 1980-ban alapított Spirit Airlines egy amerikai diszkont légitársaság, központja a Floridában található Miramarban van. A légitársaság számos menetrend szerinti járatot üzemeltet az Egyesült Államokban és Közép-Amerikában. Az összesen 57 úti célt kiszolgáló légi hálózat legjelentősebb célállomásai közé tartozik Dallas, Las Vegas, Chicago, Houston, Atlantic City és San Juan.

A Spirit Airlines alacsony árainak megtartása érdekében, magán az utazáson túl semmilyen más szolgáltatást nem nyújt ingyen. Az utasoknak csak külön díj ellenében van lehetőségük a fedélzeten például étkezésre, italfogyasztásra és egyéb fedélzeti szolgáltatások igénybevételére. A check-in szolgáltatás csak online felületen keresztül ingyenes. A légitársaság ezen felül működtet egy saját pontgyűjtős rendszeren alapuló hűségprogramot, a Free Spiritet, amelyen keresztül az utasok különböző kedvezményekre tehetnek szert.

Utasaink értékelése a Spirit Airlines légitársaságról

Összesített eredmény

3.2

6 értékelés alapján
Légiutaskisérők

3,8

Fedélzeti ellátás

2,8

Menetrend

3,3

Ár/érték arány

2,8

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel díj ellenében lehetséges!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom