Bemutatkozás

Az 1980-ban alapított Spirit Airlines egy amerikai diszkont légitársaság, központja a Floridában található Miramarban van. A légitársaság számos menetrend szerinti járatot üzemeltet az Egyesült Államokban és Közép-Amerikában. Az összesen 57 úti célt kiszolgáló légi hálózat legjelentősebb célállomásai közé tartozik Dallas, Las Vegas, Chicago, Houston, Atlantic City és San Juan.

A Spirit Airlines alacsony árainak megtartása érdekében, magán az utazáson túl semmilyen más szolgáltatást nem nyújt ingyen. Az utasoknak csak külön díj ellenében van lehetőségük a fedélzeten például étkezésre, italfogyasztásra és egyéb fedélzeti szolgáltatások igénybevételére. A check-in szolgáltatás csak online felületen keresztül ingyenes. A légitársaság ezen felül működtet egy saját pontgyűjtős rendszeren alapuló hűségprogramot, a Free Spiritet, amelyen keresztül az utasok különböző kedvezményekre tehetnek szert.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel díj ellenében lehetséges!

Utasaink értékelése

repcsi
Spirit Airlines
összesített eredmény: 3.2
Légiutaskísérők
3.8
Fedélzeti ellátás
2.8
Menetrend
3.3
Ár/érték arány
2.8
Én is értékelek

Kapcsolódó akciók/hírek

hír

hír

hír

Utasaink véleményei

Az utasreret tulhutottek, igy, sikerult egy leguti betegsegett kapnom, melybol csak otthon gyogyultam ki. Az utazas alatt majd megfagytunk, bar ez egeszAmerikara jellemzo.
Sandor - 2017-12-04
A kézipoggyàsz a repülőjegy árában szerepelt a 8kg-ig visszaigazolás szerint, azonban a poggyàszokat feladattàk velünk 50$/csomag díjért!!! A gép 1 óra késéssel indult.
Marcsi - 2017-11-25
A legolcsóbb jegyár nem feltétlenül a legjobb választás. A nagy bőröndömről már a nyaralás elején lemondtam, de a kis táskámat se tudtam csak súlyos összegért felvinni a fedélzetre, mondván, ez is meghaladja a kézipoggyász kritériumait.
Laser93 - 2017-09-09
A Spirituális Airlines-szal a legszívmelengetőbb élményem a személyzethez kapcsolódik! Egy éjszakai járattal repültem Las Vegasba és a pilóta köszöntője felért egy kisebb idegenvezetéssel, valamint a stewardess-ek olyan partyt varázsoltak a repülőtéren, ami mindenkinek megalapozta a hétvége hangulatát!! Életem legjobb repülőútja volt! :)
leah - 2016-12-21