{* *} {* *} Untitled-1

Bemutatkozás

Az 1980-ban alapított Spirit Airlines egy amerikai diszkont légitársaság, központja a Floridában található Miramarban van. A légitársaság számos menetrend szerinti járatot üzemeltet az Egyesült Államokban és Közép-Amerikában. Az összesen 57 úti célt kiszolgáló légi hálózat legjelentősebb célállomásai közé tartozik Dallas, Las Vegas, Chicago, Houston, Atlantic City és San Juan.

A Spirit Airlines alacsony árainak megtartása érdekében, magán az utazáson túl semmilyen más szolgáltatást nem nyújt ingyen. Az utasoknak csak külön díj ellenében van lehetőségük a fedélzeten például étkezésre, italfogyasztásra és egyéb fedélzeti szolgáltatások igénybevételére. A check-in szolgáltatás csak online felületen keresztül ingyenes. A légitársaság ezen felül működtet egy saját pontgyűjtős rendszeren alapuló hűségprogramot, a Free Spiritet, amelyen keresztül az utasok különböző kedvezményekre tehetnek szert.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel díj ellenében lehetséges!

Utasaink értékelése

3.2
Spirit Airlines
Személyzet
3.8
Fedélzeti szolgáltatás
2.8
Jegyárak
2.8
Menetrend
3.3
Én is értékelek

Utasaink véleményei

Az utasreret tulhutottek, igy, sikerult egy leguti betegsegett kapnom, melybol csak otthon gyogyultam ki. Az utazas alatt majd megfagytunk, bar ez egeszAmerikara jellemzo.
Sandor - 2017-12-04
A kézipoggyàsz a repülőjegy árában szerepelt a 8kg-ig visszaigazolás szerint, azonban a poggyàszokat feladattàk velünk 50$/csomag díjért!!! A gép 1 óra késéssel indult.
Marcsi - 2017-11-25
A legolcsóbb jegyár nem feltétlenül a legjobb választás. A nagy bőröndömről már a nyaralás elején lemondtam, de a kis táskámat se tudtam csak súlyos összegért felvinni a fedélzetre, mondván, ez is meghaladja a kézipoggyász kritériumait.
Laser93 - 2017-09-09
A Spirituális Airlines-szal a legszívmelengetőbb élményem a személyzethez kapcsolódik! Egy éjszakai járattal repültem Las Vegasba és a pilóta köszöntője felért egy kisebb idegenvezetéssel, valamint a stewardess-ek olyan partyt varázsoltak a repülőtéren, ami mindenkinek megalapozta a hétvége hangulatát!! Életem legjobb repülőútja volt! :)
leah - 2016-12-21