Transavia

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Transavia

Bemutatkozás

A Transavia Airlines egy holland központú diszkont légitársaság, a KLM holland légitársaság leányvállalata. Az 1966-ban alapított légitársaság fő bázisa az Amsterdam Airport Schiphol repülőtéren található, ezen felül további bázisa van a Rotterdam The Hague Repülőtéren, a München Repülőtéren és az Eindhoven Repülőtéren. A Transavia-nak ezen felül van egy francia leányvállalata is, ami Transavia France néven működik.

A Transavia 22 ország 88 úti céljára szolgáltat járatokat, hálózata nemcsak Európára, hanem 3 afrikai és 4 ázsiai országra is kiterjed. A legnépszerűbb úti célok közé tartozik London, Párizs, Madrid, Barcelona, Róma, Reykjavík, Athén, Ibiza, Palma de Mallorca, Gran Canaria, Korfu, Larnaka, Dubai és Tel Aviv.

A légitársaság Budapestről Párizsba és Rotterdamba is indít közvetlen járatot.

A Transavia flottája 35 darab repülőgépből áll. A légitársaság 26 darab 189 férőhelyes Boeing 737-800 és 9 darab 149 férőhelyes Boeing 737-700 típusú gépet használ.

Az utasok a Transavia járatain külön díj ellenében vásárolhatnak ételt és italt. Ezen felül a légitársaság utasai díjmentesen nézhetnek filmeket és sorozatokat a repülőút ideje alatt. A Transavia Entertainment applikáció tabletre vagy mobilra való letöltésével az utasoknak lehetőségük van előre kiválasztani és letölteni a kívánt filmet vagy sorozatot, amit majd az utazás során bármikor megnézhetnek.

Utasaink értékelése a Transavia légitársaságról

Összesített eredmény

4

72 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4,2

Fedélzeti ellátás

3,8

Menetrend

4,1

Ár/érték arány

3,9

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom