Untitled-1

Bemutatkozás

Első útját, Kiev-London között 1992. november 25-én tette. Fennállása alatt több mint 16 millió utast szállított, ebből csak 2012-ben legalább 3 milliót.

 

 Ukraine Airlines Kis társaságként indult mindössze 2 repülőgéppel és 100 alkalmazottal, mára az egész világon ismert és jelenleg több mint 1600 alkalmazottat számlál. Központi reptere a kievi Boryspil repülőtér (KBP).

Az UIA 20. évfordulóját tekintélyes flottával ünnepelte, amely mára 20 Boeing-737-ből áll. A légitársaság 40 fővárost és fontosabb célállomást köt össze Ukrajnában, Európában, Ázsiában és Afrikában. Összeköttetést biztosít nemzetközi partnereinek több mint 3000 nemzetközi desztinációra. Heti 700 belföldi és nemzetközi járatot bonyolít.
 
A biztonság és a megbízhatóság mindig kiemelt prioritása volt a légitársaságnak, 2005-ben Ukrajnában és a régi FÁK területén elsőként sikeresen teljesítette a Nemzetközi Légiközlekedési Társaság működés biztonsági auditját és megszerezte az IOSA minősítést. Ezt azóta is két éves rendszerességgel megújítja. Továbbá jogosan büszke az utasoknak nyújtott széleskörű utazási szolgáltatásokra és kényelemre.

A légitársaság közvetlenül közlekedik Budapest és Kiev Boryspil repülőtere között.
 
Az UIA kiterjedt útvonal hálózata gyümölcsöző kapcsolat eredménye több más nemzetközi légitársasággal. 40 képviseleti irodával rendelkezik Ukrajna szerte és külföldön. Járataik jegyeit 70 országban árusítják. 

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 48 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel díj ellenében lehetséges!

Utasaink értékelése

repcsi
Ukraine Intl
összesített eredmény: 3.5
Légiutaskísérők
4.4
Fedélzeti ellátás
2.3
Menetrend
3.9
Ár/érték arány
3.3
Én is értékelek

Utasaink véleményei

Nem volt rossz az út az Ukraine International Airlinessel, de sajnos a 8 órás átszállás Kijevben nem volt olyan jó. Az étel a fedélzeten közepes minőségű volt, a fedélzeti személyzet kedves volt. A repülők arányleg időben indultak el.
bestjuve - 2017-12-29
Meg voltam elegedve osszessegeben a szolgaltatassal. Az egyetlen problema az volt, hogy mindket alkalommal kesett a gep erkezese.
Kerkzsolt - 2017-12-17
+: Pontos menetrend, kiváló csatlakozás (Budapest-Kiev-Kisinyov)

-: 65.000 Ft egy oda-vissza európai repülőjegyért szerintem már drága, fele lett volna reális szerintem; semmilyen fedélzeti kiszolgálás nem volt, csak egy pohár víz

Nem először repültem velük, semmi extra.
Legia - 2017-10-28
A Budapest-Kijev-Vilnius és vissza útvonalon a kínált egy pohár víz, hát... Úgy tudom, nem fapados, de most már a szememben az sem
zupata - 2017-08-30