Untitled-1

Bemutatkozása

A United Airlines az egyik legnagyobb légitársaság az Amerikai Egyesült Államokban. Az 1926-ban alapított társaság a UAL Corporation leányvállalata. A United legnagyobb bázisrepülőtere a Chicagóban található O'Hare nemzetközi repülőtér, valamint további központokat működtet Los Angelesben, Washingtonban, San Franciscóban és Denverben is.

A United Airlines a világ egyik legnagyobb globális úti cél hálózatával rendelkezik, ami magába foglalja Ausztráliát, Európát, Amerikát, Afrikát és a Közel-Keletet, ezen felül gyakorlatilag folyamatosan szolgáltat járatokat az Egyesült Államok 212 különböző repülőterére. A légitársaság összesen 55 ország 127 nemzetközi úti célját szolgálja ki.

A United Airlines 721 repülőgépből álló flottája legnagyobb számban Boeing 737-800, Boeing 737-900ER és Airbus A320-200 típusú gépeket alkalmaz, ezen felül a légitársaság 2017-re további 65 db Boeing 737-700, 2018-ra pedig további 35 db Airbus A350-1000 gépet rendelt meg.

Budapestről müncheni, frankfurti, Zürichi vagy brüsszeli átszállással érhetőek el a United Airlines járatai.

A United Airlines nemzetközi járatain a turistaosztály szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes wifi, filmnézési lehetőség az üléstámlákra felszerelt képernyőkön, ingyenes étkezési lehetőség, mely utazás függvényében reggeliből vagy tízóraiból, valamint fő étkezésből és desszertből áll. A légitársaság szolgáltatási közé tartozik ezen felül a MileagePlus elnevezésű hűségprogram, amely a megtett távolság alapján jutalmazza az utasokat.

Checkin információk

Az online utasfelvétel elérhető a légitársaság weboldalán 24 órával indulás előtt, melynek során elkészítheti és kinyomtathatja beszállókártyáját. A repülőtéri utasfelvétel is díjmentes!

Utasaink véleményei

Kellemes utazas volt a hosszu repulesi ido ellenere, mert figyelmesek voltak a legiutas kiserok, a sajat fedelzeti monitiron sok film kozul lehetett valasztani. Sajnos az ulesek nagyon szűkek, de finom étel es ital valasztek volt.
Judit - 2017-12-27
Az utazásom egy több átszállásos út volt, melyet a Lufthansa után a United Airlines követett. A UA járatomat reggel indulás elött 4 órával törölték és a reptéren azt az utasítást kaptam, hogy hívjam fel a légitársaságot. Ott senki nem vette fel a telefont, majd ha igen közölték, hogy várjak 20-30 percet. Miközben a Lufthansa gépem 1 órán belül indult volna (késéssel). A repteresek jóvoltából sikerült áttetetni mind a 3 repjegyem mellyel igaz 1 nappal késöbb, de sikerült eljutnom a célponthoz!
lilbro - 2017-12-27
A jarat idoben indult a menetrend szerint. Az economy
osztaly is kenyelmes volt a korulmenyekhez kepest.
efulop - 2017-10-29
Egy idős bácsi rosszúl lett nehezen vette a levegőt, természetesen azonnal intézkedtek, volt egy nővér a repülön, és valószínű bezártság érzet kisebb pánikrohama lehetett, kerítettek neki egy helyet az első osztályon. Ami azért kevésbé szűkebb.
Viki - 2017-10-29
Egy mögöttünk ülő kissé problémás nővel ,aki mindenen problémázott és nem rendelt előre glutén mentes ételt,nagyon kedvesen bántak és pár perc alatt felszolgáltak neki olyan ételt amit szeretett volna. Még hogyha a nő hibázott a stewardessek profin és türelmesen tettek eleget a hölgy kéréseinek.
Szabó Luca - 2017-10-29
A Lufthansa-val közös járaton utaztunk az USA-ba, hàrom járattal, kétszeri átszállással. Visszafelé már nagyon hosszú volt. Aminek nagyon örültem, hogy a csomagjaink rendben megérkeztek mindenhová. Az amerikai járatokon kényelmesebb volt az utazas a nagyobb üléstávolság miatt. Odafelé minden üléshez járt képernyő, lehetett filmet, hírműsort nézni és folyamatosan követni amerre repültünk. A személyzet kedves, profi volt, az ellátás jobb, mint az európai járatok estében. Pontos indulás és érkezés.
lucoka - 2017-10-24
Tökéletes út volt Zürich és Chicago között.
szigoca - 2017-10-24
Korábban a Qatar és az Emirates járataival utaztam, ahol jellemző a magas színvonalú kiszolgálás, csinos, fiatal légiutaskísérők, makulátlan tisztaság, ezért eléggé meglepődtem, amikor a United járatain idősebb, nem túl reprezentatív stewardokkal és stewardessekkel találkoztam. Valójában számomra ez egy jó élmény volt, hiszen mindannyian emberek vagyunk, és attól, hogy valaki nem a címlapról lépett le, még lehet jó abban, amit csinál. Sőt. Sokkal emberközelibb volt.
aliante - 2017-10-24
Hamburgból New Yorkba tartó járat volt ez. Egy csodálatos augusztusi vakáció kezdete.
kedves személyzet, finom kaja, és véletlenszerűen történt ablak melletti ülésről (valaki más elfoglalta a nem ablak mellé szóló ülőhelyem) csodálatos kilátás.
Amoeba - 2017-10-19
Bár a jegyemet a cheapflights.comon szúrták el, New York helyett Baltimoreba foglalták a jegyem, és nem voltak képesek visszatéríteni a jegyáramat, így nagyon rövid átszállási időm volt, hogy elérjek egy másik légitársaságnál foglalt New York-i járatot. A bőröndöm szerintük meghaladta a fedélzetre felvihető csomag nagyságát, és semmilyen szín alatt nem akarták megérteni, hogy nem lesz időm a csomagkiadásnál megvárni a bőröndömet, szeretném magammal vinni. Indulás előtt folyamatosan veszekedni kellett velük, és érdekesen mindig egyszerűen meg lehetett oldani a problémát (persze fizetni kellett ilyenkor) viszont a gépen nem lehetett megkülön ...
Laser93 - 2017-09-09
A repülőn rosszul lett egy utas, a légi utaskísérők mindent megtettek, hogy a lehető legjobb körülményeket biztosítsák neki, végig nyugodtak voltak. Az viszont elképzelhető, hogy pont a felszolgált étel miatt lett rosszul az utas, gyomorrontása volt. Az étel tragédia volt.
Az ülések kényelmesek voltak, a gép időben szállt fel és érkezett meg a cél repülőtérre.
vandordia - 2016-12-28
A földi és a légi személyzet is mindig segítőkész,mindig figyelmebe veszik, amikor a család együtt utazik. Ezt az utazást azért emelem ki, mert egyedül utaztam két kisgyerekkel Chicagoba és minden további nélkül egy magasabb szintű turista osztályra adtak helyet, mivel a szimpla turista osztályon nem volt egymás mellett ülés.
markusfalvi - 2016-12-28
Becsekkoláskor kora hajnalban munkagéppel elvágták a kábeleket, de 10 perc alatt profi módon egy új fogadóállomást rendeztek be a járdán Los Angelesben. A gépen a Liza a rókatündért is lehetett nézni.
Órai Barna - 2016-12-07
Newjorgba utaztunk de már induláskor késéssel indultunk Budapestről.csatlakoztatást is le késtünk. Vissza felé az út mégrosszabb volt.mert mikor beáltunk a sorba a jegyellenörzésnél, mondták hogy mennyünk egy másik terminálhoz mert áttesznek egy másik járatra ami több mint 9-órával később indult .ott volt a 2kis unokánk is az egyik gyerek 5éves és a másik 9éves nagyon nehezen viselték a gyerekek.többet ezzel a repülő társasággal soha többet nem utazzunk. Ibolya
sz.d.ibolya55 - 2016-12-07
Korrekt áron korrekt szolgáltatás, pontos indulás és érkezés.
hajnii - 2016-12-07
Sajnos 1 óra 20 perc késéssel szálltunk fel washingtonból, amiből a frankfurti érkezésig mindössze 40 perc maradt. Ugyanakkor ez is elegendő volt ahhoz, hogy éppen lekéssük a csatlakozásunkat budapest felé. Segítőkészek voltak és kaptunk jegyet a következő járatra, de így 4 órával később értünk haza.
Rob - 2016-12-07