Untitled-1

Bemutatkozás

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Utasaink értékelése

4.1
Virgin Atlantic
Személyzet
4
Fedélzeti szolgáltatás
4
Jegyárak
4.2
Menetrend
4
Én is értékelek

Utasaink véleményei

Csak rossz tapasztalatom van a Virginnel. Amikor Orlandobol utaztunk haza, tulfoglaltak a gepet, emiatt nem engedtek becsekkolni az interneten. Amikor a pulthoz ertunk indulas elott, kozoltek, hogy nem tudnak egymas melle ultetni minket (ketten voltunk...), es oruljunk, hogy egyaltalan felferuk a gepre. A jegyet honapokkal az utazas elott vettuk. Ezek utan meg kepesek voltak "kedvesen felajanlani", hogy ha egymas mellett szeretnenk ulni, fizessunk $150-t es upgradelnek minket business classra. Aztan oktoberben ismet a virginnel utaztunk a London - Johannesburg - Cape Town vonalon. masfel ora keses London - Johannesburg kozott. Tobbszor jeleztuk a pultnal, hogy nem fogjuk elerni a csatlakozas ...
Monkey - 2016-12-13
Fantasztikus nászút Kubába. A London Gatwick - Havana járaton egy magyar stewardess szolgalt ki minket (Erika). Nagyon figyelmes volt O is es a tobbi szemelyzet is. Leszallas uton Havana-ban bepillanthatunk a pilotafulkebe es minenki gratulat nekunk. Kell ennel nagyszeruu kezdes egy naszuthoz! Viva Cuba Libre (Egy napon majd)
Attila_Reading - 2016-12-07
Barátságos személyzet, bőséges kiszolgálás és még pilótával is beszélgethettem a pilótafülkében, ő is nagyon jófej volt. :)
nahun - 2016-12-07
usabol europaba, olcson es kenyelmesen
elektrobi - 2016-12-07