{* *} {* *} Untitled-1

Bemutatkozás

A Brit üzletember, Richard Branson által 2000-ben alapított Virgin Australia a Virgin Australia Holdings leányvállalata, a Qantas után Ausztrália második legnagyobb légitársasága. A Virgin Australia a „Virgin" márkajelzésű repülőgépek tekintetében a világ legnagyobb flottájával rendelkezik.

Légi hálózata 2016-os adat szerint 59 különböző úti célt szolgál ki Ausztráliában, Európában, Ázsiában és Dél-Afrikában. A legjelentősebb célállomások közé tartozik Bangkok, Hong Kong, Kuala Lumpur, London, Párizs, Barcelona, Dubai, New York, Miami, Chicago, Los Angeles, San Francisco, Toronto és Johannesburg.

A Virgin Australia flottája 2016-os adatok szerint összesen 124 gépből áll. A légitársaság legnagyobb számban Boeing 737-800 és Embraer ERJ-190 típusú gépeket használ, emellett kisebb számban alkalmaz ATR és Airbus márkájú gépeket is. Ezen felül további 40 darab Boeing 737 MAX 8 repülőgépre adott le rendelést, melyeket 2019 és 2021 között kap majd kézhez.

A Virgin Australia az adott utazástól függően a legtöbb belföldi és nemzetközi járatán az utasok díjmentesen étkezhetnek, ellenkező esetben a fedélzeten van lehetőség ételt és italt vásárolni. Az utazás közbeni szórakozás tekintetében a Boeing 737 gépeket díjmentesen van lehetőség televíziózásra, valamint a Boeing 777-300ERs és Airbus A330-200 járatokon a széktámlákra felszerelt érintőképernyőkön keresztül szintén díjmentesen lehet filmet nézni, vagy a hozzátartozó fejhallgatón keresztül zenét hallgatni. További szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes wifi használat.

Checkin információk

Az utasfelvételi lehetőségekről a légitársaság weboldalán kaphat bővebb tájékoztatást!

Utasaink értékelése

0
Virgin Australia
Segítse utasainkat, értékelje a légitársaságot a legutóbbi utazása alapján!
Én is értékelek

Kapcsolódó akciók/hírek

Mutatjuk 2023 legbiztonságosabb és legpontosabb légitársaságait

hír Mutatjuk 2023 legbiztonságosabb és legpontosabb légitársaságait