Wow Air

Az induló állomás megadása kötelező!
Az érkező állomás megadása kötelező!

felnőtt
12 év felett

gyerek
2-12 év között

csecsemő
2 év alatt

Egy fogalásban maximum 9 utas jegyét foglalhatja le! A csecsemők száma nem haladhatja meg a felnőttekét!
FőoldalLégitársaságok Wow Air

Bemutatkozás

A 2011-ben alapított WOW Air egy izlandi diszkont légitársaság, központja Izland fővárosában, Reykjavíkban található, a Keflavík Nemzetközi Repülőtéren. A WOW Air, a kedvező áru nyaralásokra specializálódott. Emellett széles kínálattal rendelkeznek az izlandi nyaralások terén. A légitársaság légi hálózata elsősorban Európára, továbbá Észak-Amerikára terjed ki, összesen 30 úti célt kiszolgálva. Az európai úti célok viszonylatában a legjelentősebbek közé tartozik London, Berlin, Milánó, Róma, Párizs, Barcelona, Alicante, Tenerife és Gran Canaria, az észak-amerikaiak tekintetében pedig a legnépszerűbbek között van Montreál, New York, Washington, San Francisco és Los Angeles.

 A WOW Air járataira maximum 10 kilogramm kézipoggyász vihető fel, valamint további 20 kilogramm feladott poggyász szállítható fejenként. Az utasok csak külön díj ellenében étkezhetnek utazásuk során. Ezen felül a légitársaság lehetőséget ad az online check-in szolgáltatás használatára, valamint helyfoglalásra 48 órával a gép indulása előtt.

Utasaink értékelése a Wow Air légitársaságról

Összesített eredmény

3.5

1 értékelés alapján
Légiutaskisérők

4

Fedélzeti ellátás

3

Menetrend

4

Ár/érték arány

3

Checkin információk

Díjmentesen elvégezhető a légitársaság weboldalán az indulást megelőző 24 órában, de legkésőbb az indulást megelőző 2 órával. A repülőtéri utasfelvétel elvégzése díj ellenében lehetséges.
Advertisement

Kapcsolódó hírek

Utasaink élménybeszámolói

    iratkozzon fel hírlevelünkre!

    Feliratkozom