Bemutatkozás

A 2011-ben alapított WOW Air egy izlandi diszkont légitársaság, központja Izland fővárosában, Reykjavíkban található, a Keflavík Nemzetközi Repülőtéren. A WOW Air, a kedvező áru nyaralásokra specializálódott. Emellett széles kínálattal rendelkeznek az izlandi nyaralások terén. A légitársaság légi hálózata elsősorban Európára, továbbá Észak-Amerikára terjed ki, összesen 30 úti célt kiszolgálva. Az európai úti célok viszonylatában a legjelentősebbek közé tartozik London, Berlin, Milánó, Róma, Párizs, Barcelona, Alicante, Tenerife és Gran Canaria, az észak-amerikaiak tekintetében pedig a legnépszerűbbek között van Montreál, New York, Washington, San Francisco és Los Angeles.

 A WOW Air járataira maximum 10 kilogramm kézipoggyász vihető fel, valamint további 20 kilogramm feladott poggyász szállítható fejenként. Az utasok csak külön díj ellenében étkezhetnek utazásuk során. Ezen felül a légitársaság lehetőséget ad az online check-in szolgáltatás használatára, valamint helyfoglalásra 48 órával a gép indulása előtt.

Checkin információk

Díjmentesen elvégezhető a légitársaság weboldalán az indulást megelőző 24 órában, de legkésőbb az indulást megelőző 2 órával. A repülőtéri utasfelvétel elvégzése díj ellenében lehetséges.

Utasaink értékelése

repcsi
Wow Air
összesített eredmény: 3.5
Légiutaskísérők
4
Fedélzeti ellátás
3
Menetrend
4
Ár/érték arány
3
Én is értékelek

Utasaink véleményei

Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Az idő jóvolt nem volt kellmetlenség útközben, tiszta szép idönk volt. A látvány felejthetetlen élmény marad. Üdv: Balla Lajos és felesége
ballalajos - 2017-10-18