10+1 érv a repjegy.hu mellett!

 

A repjegy.hu már 13 éve Magyarország egyik vezető repülőjegy értékesítő weboldala. Indulásakor az első olyan repülőjegy-foglaló oldal volt, ahol a hagyományos légitársaságok repülőjegyei mellett a fapados repülőjegyek is egyszerűen összehasonlíthatóak és lefoglalhatóak voltak.

 

Adunk 10+1 okot, amiért érdemes a repjegy.hu-t választania:


1. Több száz légitársaság ajánlata egy helyen

Nem kell több különböző oldallal vesződnie, nálunk egy helyen megtalál minden repülőjegy-foglaláshoz szükséges információt. Néhány kattintással, egyszerűen kiderítheti, hogy melyik légitársaság kínál kedvezőbb árat, vagy épp jobb menetrendet a választott úti célra és időpontra. Amikor Ön indít egy keresést, rendszerünk összegyűjti, kiválogatja és kilistázza a legjobb ajánlatokat, így Önnek sokkal egyszerűbb dolga lesz a megfelelő repülőjegy kiválasztásakor.

 

2. Úti célok széles kínálatából válogathat

Nemcsak a légitársaságok tekintetében kínálunk Önnek rengeteg lehetőséget, hanem az úti célok tekintetében is. Nálunk kereshet és foglalhat repjegyet a világ bármely szegletébe (ahol van hivatalos nemzetközi repülőtér). A legnépszerűbb városlátogatási célpontoktól, a kellemes tengerparti nyaralóhelyeken és a különleges egzotikus tájakon át, az izgalmas nagyvárosokig mindent megtalál széles úti cél kínálatunkban. Közvetlen és átszállásos járatok, több megállós útvonalak, budapesti, bécsi, debreceni kiindulású repülőjegyek és számos további variáció érhető el.

 

3. Magyar nyelvű ügyfélszolgálat gondoskodik Önről

Napi 8 órában elérhető magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatunkon, és a hét minden napján elérhető email ügyeletünkön keresheti kollégáinkat.

Ha repülőjegyekkel kapcsolatban lenne kérdése, esetleg folyamatban lévő repülőjegy foglalással kapcsolatban lenne segítségre szüksége, vagy bármilyen bizonytalanság merülne fel, szakértő utazási tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

4. Egyszerű és átlátható foglalási folyamat áll rendelkezésére

Így Ön gyorsan, fejtörés nélkül tudja megvásárolni repülőjegyét. Felejtse el, hogy bonyolult procedúra lefoglalni egy repülőjegyet! Annak ellenére, hogy nagyon sok információt kell közvetítenünk felhasználóink felé, igyekszünk minden lépést leegyszerűsíteni, hogy ne kelljen hosszú percekig, megszámlálhatatlan oldalon keresztül, rengeteg lépésen végigmennie mire megkapja a választott repülőjegyet. Egyszerűség, gyorsaság; ezzel tudjuk megkönnyíteni a dolgát!

 

5. Ahol csak tudjuk, segítjük foglalását

Igyekszünk teljeskörű segítséget nyújtani, ezért folyamatosan fejlesztjük, frissítjük rendszerünket, hogy Ön minden hasznos információt, ami a repülőjegy-foglalásban és az utazástervezésben segítheti, egy helyen megkapjon.

A súgóban megtalálja a leggyakrabban feltett kérdéseket, és a legfontosabb tanácsokat repülőjegyről, poggyászról, átszállásról, repterekről, speciális igényekről.

Utazástervező eszközünk segít Önnek inspirálódni. Válogathat az úti célok között, attól függően, hogy tengerparti, egzotikus esetleg városnézős utazást tervez, de aszerint is akár, hogy mekkora keretet szán a repülőjegy-vásárlásra.

A repülőjegy-árfigyelő szolgáltatásunk pedig időt spórol meg Önnek. Nem kell folyamatosan keresgélnie a legjobb repülőjegy-árat, elég egyszer beállítania egy árfigyelőt, és mi 5 napig rendszeresen értesítjük a kiszemelt repülőjegy árának változásáról.

Emellett folyamatosan tájékoztatjuk felhasználóinkat a légitársaságok akcióiról, a legfrissebb légiközlekedési hírekről és hasznos repjegyes tartalmakról.

 

6. Szakértő munkatársak, meghatározó piaci szerep, jó kapcsolatok

Csapatunkban évtizedes tapasztalattal rendelkező utazási szakemberek dolgoznak azon, hogy Ön a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást kapja. Kiváló partneri kapcsolatot ápolunk a légitársaságokkal és a légiközlekedési szakma legfontosabb szereplőivel, igyekszünk minden esetben a legfrissebb és pontosabb tájékoztatást adni Önnek.

 

7. Hűségprogrammal díjazzuk a lojalitását

Regisztrált felhasználóink minden egyes repülőjegy-foglalás után automatikusan hűségpontokat kapnak, melyeket különböző hasznos és értékes termékekre lehet beváltani a hűségprogram webáruházban. Magazin-előfizetések, praktikus utazótáskák és bőröndök, vásárlási utalványok, vagy például repülőjegy utalványok, melyet későbbi foglalásában felhasználhat, így sokkal kedvezőbb áron vásárolhatja meg repülőjegyét. Nálunk többet kap a foglalásáért!


8. Foglalásáról akár céges számlát is kiállítunk

A repjegy.hu-n végrehajtott foglalásokról minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelő számla készül. Az Ön preferenciáinak megfelelően elektronikus-, papír alapú vagy akár céges (ÁFA-s) számla kerül kiállításra.

 

9. Felhasználói profil és további kényelmi funkciók

Felhasználói profiloldalán megtalálja és egyszerűen kezelheti korábbi foglalásait. Ezenkívül elmentheti a gyakran használt adatokat (utas-, kapcsolattartó és számlázási adatok), így a későbbi foglalása során gyorsan és kényelmesen tudja ezeket újból megadni.

 

10. Minden egy helyen: kiegészítő szolgáltatások a repjegy.hu-n

A repülőjegy-foglalás mellett további kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehet oldalunkon, melyek megkönnyítik és teljessé teszik utazását. Megbízható és elismert szolgáltató partnereink segítségével külföldi autóbérlés, szállásfoglalás, kedvezményes repülőtéri parkolás, transzfer szolgáltatás, de még biztosításkötés is rendelkezésére áll a repjegy.hu-n.

 

+1. Kedvesség

A repjegy.hu-nál ezt is fontosnak tartjuk! :) Igyekszünk minden ügyfelünket maximális kedvességgel és segítőkészséggel fogadni. Manapság bármennyire is egyszerű folyamat a repülőjegy-foglalás, számos különböző tényező törhet borsot az utazók orra alá (menetrend-módosítások, változó utazási feltételek, szabályzatok és még sorolhatnánk). Úgy gondoljuk, megnyugtató kedvességgel és szakértelemmel kezelve a felmerülő kérdések és aggodalmak is gyorsan megoldódnak.