Untitled-1

Nyereményjáték-szabályzat: Júniusi jutalomjáték - nyerje vissza repülőjegye árát

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK
Júniusi jutalomjáték a repjegy.hu-n - nyerje vissza repülőjegye árát

1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE

A repjegy.hu oldalt üzemeltető Weco-Travel Kft. (székhely: 1053 Budapest, 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 7-9., adószám: 10331615-2-41 – a továbbiakban: “Szervező”).

 

2. A NYEREMÉNYJÁTÉK FŐBB SZABÁLYAI

A nyereményjáték időtartama: 2024. június 1. - júnus 30.

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező, 18 évet betöltött természetes személy, aki: 2024. június 1., 0:00 és június 30., 23:59 között repülőjegyet foglal a repjegy.hu oldalon, és a lefoglalt repülőjegy díját a jegykiállítási szabályok által meghatározott fizetési határidőig kiegyenlíti.

A sorsolásban kizárólag a repjegy.hu online felületén lefoglalt és megvásárolt repülőjegyek vásárlói vesznek részt.

A megadott időszakban kiállított, de a később törlésre került repülőjegyek nem számítanak be a sorsolásban.

A Játékból ki vannak zárva a Weco-Travel Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint ezen személyeknek a Ptk 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.

 

3. A NYERTES KIVÁLASZTÁSA, SORSOLÁS

A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik. 

A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik a részvételi feltételeknek megfelelt vásárlók között. Minden részvevő a sikeres foglalások számának megfelelően vesz részt. 

A sorsolás időpontja: 2024. július 3.

A sorsolás helye: Weco-Travel Kft. irodája, 1053, Budapest, Kossuth Lajos u. 7-9.

A sorsolás során a részvételi feltételeknek megfelelő játékosok között egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra.

A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartói elérhetőségeken történik.

Amennyiben az e-mail-es megkeresésre a nyertes 5 munkanapon belül nem reagál, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

A nyertes neve a sorsolást követően megtekinthető lesz a repjegy.hu weboldalon.

 

4. A NYEREMÉNY

 

A nyereményjáték nyertese számára visszatérítésre kerül a sorsolással kisorsolt foglalás során befizetett összeg, maximum 300 000 Ft értékhatárig. 

A visszatérítendő összeg tartalmazza repülőjegy(ek) alapárát, repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat, valamint a repülőjegy(ek)hez megvásárolt és azzal egyidejűleg kifizetett további szolgáltatások költségét is (utas- vagy útlemondási biztosítás, extra csomag foglalása, ülőhelyfoglalás.)

A visszatérítendő összeg a foglalás során ténylegesen befizetett - eselegesen igénybevett kedvezményekkel, vagy felhasznált utalványok értékével csökkentett - összeggel egyenlő.

A nyeremény nem átruházható. A szervező fenntartja a jogot a nyeremények változtatására.

A nyereményre vonatkozó minden adóvonzatot a Szervező visel.

 

5. ADATKEZELÉS

A Szervező adatkezelésére az adatkezelési szabályzatában foglalt rendelkezések irányadóak. A Szervező adatkezelési szabályzata a https://www.repjegy.hu/adatkezelesi-tajekoztato címen érhető el.