Részvételi feltételek - airBaltic és a repjegy.hu nyereményjátéka - 2018

1. A Nyereményjáték  szervezője: a repjegy.hu oldalt üzemeltető Weco-Travel Kft. (székhely: 1053 Budapest, Szép utca 2. 9. em, adószám: 10331615-2-41 – a továbbiakban: “Szervező”).

2. A Játék főbb szabályai:

A nyereményjáték időtartama: 2018. június 27.-július 15.

A játékban minden olyan természetes személy részt vehet, aki regisztrálja magát a játék felhasználói közé, és helyesen megválaszolja a játék oldalán megjelenő 4 kérdést. A játékos elfogadja, hogy a regisztráció egyben a játékszabály és a részvételi feltételek elfogadását is jelenti. A nem valós személyes adatokat megadó játékosokat, valamint a többszörösen regisztráló személyeket kizárjuk a sorsolásból.

A Játékból ki vannak zárva a Weco-Travel Kft. vezető tisztségviselői, munkavállalói, valamint ezen személyeknek a Ptk 8:1. § (1) bekezdésének 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.

A nyereményjáték során minden felhasználónak lehetősége van feliratkozni a a repjegy.hu hírlevelére, azonban ez nem feltétele a sorsoláson való részvételnek.

3. Nyeremény:

A játék lezárását követően a helyes választ adó regisztrált felhasználók között a következő nyeremény kerül kisorsolásra:


- 2 db repülőjegy Budapest-Riga útvonalra (oda-vissza), az airBaltic légitársaság járataira, turista osztályon, az airBaltic légitársaság felajánlásából

és

- szállás Rigában, 1db kétágyas szoba/ 2 főre/ 4 éjszakára, reggelis ellátással, a Live Riga felajánlásából.

A nyeremény tartalmazza a repülőtéri illetéket, a két személy egy járaton, egy időpontban utazhat. A jegyeket szabad helyek függvényében igazolja vissza a légitársaság. A jegyek 2018. október 1.-2019. március 30.  között használhatók fel, az ünnepi időszakok (Karácsony-Újév) kivételével. A repülőjegyek személyenként 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg) és 1 db kézipoggyászt (max. 8kg) tartalmaznak. Fedélzeti ellátás csak térítés ellenében, de előre foglalható. A szállás az utazás időpontjában elérhető, legalább 3*-os szállodában történik.

A Weco-Travel Kft. fenntartja a jogot a nyeremény változtatására és bővítésére.

A nyeremény készpénzre át nem váltható!

4. A nyertes kiválasztása, sorsolás: A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik.
A sorsolás időpontja: 2018. július 17. A sorsolás helye: a Weco-Travel Kft. irodája, 1053, Budapest, Kossuth Lajos u. 7-9.

A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. A nyertes értesítése a regisztráció során megadott e-mail címen történik. Amennyiben az e-mail-es megkeresésre a nyertes 3 munkanapon belül nem reagál, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.
A sorsolás eredményéről minden játékost e-mailben értesítünk. A nyertes neve megtekinthető lesz a repjegy.hu weboldalon is.

5. A Játékban való részvétel, valamint a Játék során történő adatszolgáltatás önkéntes. A Szervező felhívja a Játékos figyelmét a Játékszabályzat és az adatkezelési tájékoztató figyelmes elolvasására. A Játékos a regisztrációval kijelenti, hogy a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit elfogadja és az Adatkezelési tájékoztatót tudomásul veszi. A Szervező semmiféle felelősséget nem vállal egyetlen felhasználóval vagy bármely más olyan személlyel szemben sem, aki a vonatkozó jogszabályok, szerződéses kötelezettségek, vagy a Játékszabályzatban foglalt rendelkezések megsértésével vesz részt a Játékban. A felmérés beküldésével a Játékosok az Adatkezelés szabályait, illetve a Játékszabályzatot a Játékra történő jelentkezéssel elfogadják. A Játékosok a jelentkezéssel tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

- nyertesség esetén nevüket a Szervező minden további feltétel és ellenérték nélkül, kizárólag a Játékkal kapcsolatosan nyilvánosságra hozza,

- a felmérésben megadott név és e-mail cím a sorsolás lebonyolítása során felhasználásra kerülnek,

- a nyertes/ tartaléknyertes személyes adatait a Szervező az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezelje.

6. Adatkezelés: A Játékos a nyereményjátékra a név, e-mail cím, mint személyes adatok megadásával regisztrálhat. A regisztráció során megadott adatokat a Szervező bizalmasan kezeli, harmadik fél felé nem adja át. A Szervező adatkezelésére az adatkezelési szabályzatában foglalt rendelkezések irányadóak. A Szervező adatkezelési szabályzata a https://www.repjegy.hu/adatkezelesi-tajekoztato címen érhető el. A Játékosok tudomásul veszik, hogy adataiknak a fenti módon történő nyilvántartásához és felhasználásához való hozzájárulásuk önkéntes és bármikor kérhetik adataik törlését a nyilvántartásból. Ezen kívül a Játékosokat megilleti a személyes adataik kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozás alapján a Szervező által meghozott döntéssel a Játékos nem ért egyet, úgy a bírósághoz fordulhat.