Részvételi feltételek - Az Air China és a repjegy.hu közös nyereményjátéka - 2016. október-november


Részvételi feltételek
Az Air China és a repjegy.hu közös nyereményjátéka - 2016. október-november

A nyereményjáték lejáratát a szervező november 30-ra módosította.


Nyereményjáték szervezője, időtartama

A nyereményjáték szervezője a Weco-online Kft., a repjegy.hu oldal üzemeltetője.

A nyereményjáték időtartama: 2016. október 1-november 30.

Sorsolás és eredményhirdetés időpontja: 2016. december 6.


Részvétel feltételei

A nyereményjátékban részt vesz minden olyan személy, aki 2016. október 1. és november 30. között a repülőjegyet vásárol az Air China légitársaság által üzemeltetet bármely járatra, online a repjegy.hu oldalon, a repjegy.hu irodájában személyesen vagy a telefonos ügyfélszolgálatán keresztül.

A nyeremény sorsolásán fenti játék időtartama alatt kifizetett és kiállításra került repülőjegyek vesznek részt, amelyeknél a járat üzemeltetője és a repülőjegy kiállítója az Air China légitársaság.

A megadott időszakban kiállított, de a később törlésre került repülőjegyek nem számítanak bele a sorsolásban.

A Nyereményjátékból ki vannak zárva a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói és mindezek hozzátartozói.

Sorsolás

A sorsolás időpontja: 2016. december 6. , helye: Weco-Online Kft, központi iroda, Budapest, Kossuth L. u. 7-9.

A nyeremény sorsolása véletlenszerű gépi sorsolással történik a részvételi feltételeknek megfelelt vásárlók között. Minden részvevő a vásárolt jegyek számának megfelelően vesz részt. Tehát ahány repülőjegyet vásárol egy személy az akció időtartama alatt, annyiszor fog szerepelni a sorsolásra jogosultak adatbázisában.

A sorsolás során egy konkrét megvásárolt repülőjegy kerül véletlenszerűen kiválasztásra, a nyertes személy pedig az adott jegy vásárlója. A kisorsolt jegy egyben a nyeremény alapját is jelenti majd.

A nyertes értesítése a foglalás során megadott kapcsolattartói elérhetőségeken történik.


A sorsolás során egy nyertes és egy tartalék nyertes kerül kisorsolásra. Amennyiben a megkeresésre a nyertes 3 munkanapon belül nem jelez vissza, a tartalék nyertes lesz jogosult a nyeremény felhasználására.

Nyeremény

A nyereményjáték nyertese számára visszatérítésre kerül a sorsolással kisorsolt repülőjegy ára, maximum 200 000 Ft értékhatárig.

A visszatérítendő összeg tartalmazza repülőjegy alapárát, repülőtéri illetékeket és a repülőjegy-foglaláshoz kapcsolódó díjakat. Nem tartalmazza az esetlegesen igénybe vett további szolgáltatások költségét (biztosítás, szállás, autóbérlés).

A nyeremény nem átruházható. A szervező fenntartja a jogot a nyeremények változtatására.

A sorsolás eredményéről minden részvetőt e-mailben értesítünk. A nyertes neve megtekinthető lesz a www.repjegy.hu oldalon is.